seks oralny
Napisano 04 grudnia 2008 - 18:59
Napisano 04 grudnia 2008 - 19:09
a i jeszcze zasada 'nie dajesz nie bierz' a skoro ja nie wiem czy chcę czy powinnam to raczej nie narzekam że mi nie robi
Napisano 04 grudnia 2008 - 19:25
jak ja mam wszystko to się nudzę...
jakoś to dziwne dla mnie jest, nudzisz sie jak dajesz ukochanemu przyjemność i jak on ją odstaje od Ciebie? To co on ma robić żebyś się nie nudziła? Reglamientować Ci sex i inne przyjemności?
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:11
to jest raczej niemożliwe
chodzi mi o znudzeniem sie partnerem czy coś w tym rodzaju bo skoro w takim wieku dajesz faceotiw wszystko i na wszystko pozwalasz to co potem?
przeciez głupi nie jest i wie że ma już wszystko co chce
to mnie zastanawia
znajoma para tak miała,on dostał po3miesiącach seks,potem szybko wszystko co chciał na porządku dziennym i co mu zostało z nowości?
nowa dziewczyna w jego przypadku...
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:20
no to wlasnie jezeli zwiazek opiera sie na seksie tylko, to bym sie zgodzila... ale oprocz seksu jest wazne uczucie, a osoby zakochane sie soba nie znudza.... takie moje zdanie jest...chodzi mi o znudzeniem sie partnerem czy coś w tym rodzaju bo skoro w takim wieku dajesz faceotiw wszystko i na wszystko pozwalasz to co potem?
przeciez głupi nie jest i wie że ma już wszystko co chce
A moj wiek - nie kazdemu musi to pasowac, to w koncu moje zycie. Kochamy sie, wiec czemu mamuy nie sprawiac sobie przyjemnosci? w ten sposob jeszcze sie nikomu krzywda chyba nie stala...
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:33
seks i oral i miłośc po grób w wieku 17 lat taaa
jeszcze sie przekonacie,niestety.
a faceci zupełnie inaczej na to patrzą,tez niestety ale o to też sprawdzicie
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:35
Seks oralny przeciez nie musi byc na porzadku dziennym , skoro nie chcesz zeby sie do tego "przyzwyczaił ".
Aczkolwiek ja lubie jak jemu jest dobrze i widze to na jego twarzy
Jednym słowem ja jestem za oralem
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:38
Twoja koleżanka trafiła na chama, albo rzeczywiście się nie dogadali...My z D. po tygodniu bycia razem poszliśmy do lóżka i nigdy nie odbierałam tego w kategoriach że muy "dałam" bo de facto on też mi coś niecoś dał ;>Także Sandy, uważam że Ty pojmujesz seks jako coś w rodzaju dawania tylko z Twojej strony, spróbuj spojrzeć na to też z takiej strony że Ty tez coś dostajesz, on też coś seksem zarówno oralnym jak i "tradycyjnym" coś Tobie daje.
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:44
zgadzam sie z przedmowczyniakażdy inaczej do róznych spraw podchodzi... ja tez uwazam ze danie facetowi to czego on chce i dostawanie w rewanżu od niego tego co ja chce jest piekne i o to chyba chodzi w zwiazku.
Seks oralny przeciez nie musi byc na porzadku dziennym , skoro nie chcesz zeby sie do tego "przyzwyczaił ".
Aczkolwiek ja lubie jak jemu jest dobrze i widze to na jego twarzyWtedy i ja jestem szczesliwa .
Jednym słowem ja jestem za oralemhihi..
Sandy, ja sie nie chce klocic, ale wydaje mi sie chyba, ze probujesz mnie sprowokowac... Moj wiek - moja sprawa, ja sie do Ciebie nie wtracam, poprostu wyrazam swoje zdanie. A jezeli Cie zgorszylam, bo mam lat tyle ile mam to sory noe chcialam.
Wracajac do tematu, seks oralny jest bardzo przyjemny i nie chcialabym nigdy z niego zrezygnowac
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:55
Do sexu oralnego trzeba tez byc psychicznie przygotowanym .. tak mi sie wydaje .. bo ja tez mialam kiedys zastrzeżenia co do tego typu zabaw łóżkowych .
I mialam kiedys takie a nie inne zdanie o dziewczynach ktore to robia...
Ehh... zmieniłam zdanie po tym jak to zrobiłam
Wszystko co ludzkie nie jest nam obce
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:57
dokladnie:)Popieram przedmówczynie
Do sexu oralnego trzeba tez byc psychicznie przygotowanym .. tak mi sie wydaje .. bo ja tez mialam kiedys zastrzeżenia co do tego typu zabaw łóżkowych .
I mialam kiedys takie a nie inne zdanie o dziewczynach ktore to robia...
Ehh... zmieniłam zdanie po tym jak to zrobiłam
Wszystko co ludzkie nie jest nam obcea przynajmiej nie powinno
Mam wrazenie, WiOlLuŚś, ze mamy podobne zdanie na ten temat:P
Na poczatku to nawet slyszec o tym nie chcialam... a teraz jakos nie patrze w taki sposob
Napisano 04 grudnia 2008 - 21:16
Napisano 04 grudnia 2008 - 21:19
dokładnie. Każdy dorasta inaczej, w różnym tempie, momencie... ja jestem w wieku Marty i moje zdanie jest takie jak jej... ja tam lubie robić przyjemności mojemu Kotuśkowi i nie czuje sie z tym źle bo mam tyle a tyle lat:PMoj wiek - moja sprawa, ja sie do Ciebie nie wtracam, poprostu wyrazam swoje zdanie. A jezeli Cie zgorszylam, bo mam lat tyle ile mam to sory noe chcialam.
Wracajac do tematu, seks oralny jest bardzo przyjemny i nie chcialabym nigdy z niego zrezygnowac
Napisano 04 grudnia 2008 - 21:37
Seks to nie kalkulacja (zazwyczaj