Homoseksualizm
Napisano 16 stycznia 2008 - 11:52
Ale mówię nie ich małżeństwom, a już na pewno posiadaniu przez nich dzieci.
Napisano 16 stycznia 2008 - 12:42
A niby dlaczego? Co tacy ludzie nie maja prawa do zadnego szczescia? Nawet tak duzego jakim sie potomstwo?już na pewno posiadaniu przez nich dzieci.
Lepiej chyba a by zaadoptowali jakies malenstwo niz np.placili jakiejs kobiecie za oddanie dziecka (no i zaplodnienie jej), lub aby wykorzystac faceta do zaplodnienia w przypadku kobiet.
Zapewne zaraz beda sie sypaly slowa tgypu '.dziecko bedzie mialo zrypana psychike' etc, ale od samego poczatku rodzice powinni uswiadamiac dziecko, ze homoseksualizm to zadna choroba, tylko cos normalnego.Bo tak jest.
Poza tym jest wiele rodzin gdzie, np dziecko jest wychowywane przez matke i babcie, lub wujka kawalera i samotnego ojca/ bo mieszkaja razem/ i tu tez plec jest jedna, ale moze prawda? Bo to juz nie pedaly, i maja takie prawo:]
Jak dla mnie jesli ludzie sa swiadomi tego, ze chcieliby miec dzieciaczka i wiedza jak postepowac , aby nie bylo szykanowane w szkole, to spokojnie jestem za adopcja.
Poza tym nie jest owiedziane , ze dziecko, ktore bedzie sie wychowywalo w rodzinie homoseksualnej bedzie takiej samej orientacji.Bo mądrzy rodzice nie bedą negowali orientacji wlasnego dziecka.
[ Dodano: 2008-01-16, 12:43 ]
Aco masz zamiar robic za materac, ze mowisz NIE ? Tego podejscia tez nie rozumiem.Ni moga zalegalizowac zwiazku, bo jak to kazdy mowi, są "inni od reszty, gorsi", homoseksualizm, to nie jest takis nizszy gatunek czlowieka.A juz na pewno nie podgatunek.Ale mówię nie ich małżeństwom
Napisano 16 stycznia 2008 - 12:46
Napisano 16 stycznia 2008 - 12:48
Slowo ''bo nie'' , to zaden argument, a moja odpowiedz to nie atak, tylko chec podyskutowania, ale widze, ze nie potraqfisz chyba
Napisano 16 stycznia 2008 - 12:54
Slowo ''bo nie'' , to zaden argument, a moja odpowiedz to nie atak, tylko chec podyskutowania, ale widze, ze nie potraqfisz chyba
Ależ umiem
Nigdy nie powiedziałam "bo nie", bo to oczywiście żaden argument.
Napisano 16 stycznia 2008 - 12:56
Tak wlasnie rodzi sie dyskusja na powazniejszy temat niz '' odliczanie do 100000'
Napisano 16 stycznia 2008 - 13:07
Napisano 16 stycznia 2008 - 15:37
Dlaczego dzieci mają wychowywać się w takim domu, gdzie mają dwóch tatusiów/mamusie i uważać to za normalne, choć takim nie jest.
Napisano 16 stycznia 2008 - 15:45
Nie oceniajmy innych zanim sami nie bedziemy idealni. Oni nie mieszaja sie w nasze zwiazki. Kazdy zyje swoim zyciem, jest to jego wybor z kim i jak uprawia seks.
Najgorsze i najglupsze jest jak ludzie porownuja takie osoby (czyli homoseksualistow) do pedofilow, zoofilow, nekrofilow ( Slowa mojej katechetki " Homoseksualizm to takie samo wynaturzenie jak pedofili, zoofilia itp.) To juz jest chore!
W efekcie takich "wspanialych" pogladow zaistniala sytuacja w ktorej nauczycielka lesbijka zostala wyrzucona z pracy i musiala wyjechac z miasta bo ludzie jej zyc nie dawali gdy sie dowiedzieli.
Zyjmy i dajmy zyc innym. - kazdy moze sobie myslec co chce na ten temat, ale jak juz pisalam to nie jest nasza sprawa co ktos robi w sypialni.
Napisano 16 stycznia 2008 - 16:02
Napisano 16 stycznia 2008 - 17:18
Napisano 16 stycznia 2008 - 19:02
Guest_Kociak_*
Napisano 16 stycznia 2008 - 19:29
Ja na temat posiadania dzieci przez pary homoseksualne już się wypowiedziałam. Co do samych homoseksualistów - toleruję ich, akceptuję. Co prawda, nie lubię widoku jak się obściskują czy całują, ale w sumie jak jakaś parka hetero całuje się na środku ulicy to tak samo mi się nie podoba
Napisano 18 stycznia 2008 - 00:31
a tu Cie zaskoczeprzykro mi, to jest wbrew naturze
zachowania homoseksualne sa obserwowane u bardzo wielu gatunkow zwierzat w tym u wielu ptakow i wiekszosci ssakow
Napisano 18 stycznia 2008 - 00:34
Napisano 18 stycznia 2008 - 00:39
Napisano 18 stycznia 2008 - 00:43
Napisano 18 stycznia 2008 - 11:06
zachowania homoseksualne sa obserwowane u bardzo wielu gatunkow zwierzat w tym u wielu ptakow i wiekszosci ssakow
Kiedyś najbardziej mnie zdziwiło, że lwy są homoseksualne i bzykają się ze sobą jak nie mają samiczki
A poważnie, powtarzam się bo już w wątku 'bi' psałam: toleruję ale nie akceptuję..i nie zaakceptuję wychowywania dzieci przez taką parę. Ślub cywilny-a i owszem, dzieci-nie.
W tej chwili przyszło mi do głowy dziwne porównanie..ksiądz decydując się kiedyś na kapłaństwo decydował się na brak rodziny, może decydując się na związek homoseksualny decydujemy się na brak potomstwa. W końcu panna z panna nie może, tak jest i wydaje mi się, że tak powinno pozostać. Jakieś wymianki partnerów, inne pomysły to chyba nie jest w porządku nawet do takiego dzieciaczka.
Uważam za paskudne wszelkie formy gapienia się, wytykania palcami, komentarzy czy przemocy, ale z drugiej strony wkurzają mnie demonstracje i takie tam.
Sama jestem niepełnosprawna i wiem jak to jest jak ktoś się wgapia..ale te różnego rodzaju akcje mnie wkurzają, często prowadzą nawet do piętnowania.
To chyba tyle
Love and Peace
Napisano 18 stycznia 2008 - 11:19
Wielu ksieży ma dzieci, ale nikt o tym nie wie.W koncy ksiąz to cos ''swietego'', i nie mozna mu zarzucac zadnych grzechow prawda?ksiądz decydując się kiedyś na kapłaństwo decydował się na brak rodziny,
Malo jest ksiezy, ktorzy faktycznie skladajac przysiegę oddali sie w calosci Bogu.
Wiekszosc z nich nie raz miala kontakty z kobietami, a niektorzy nawet i z mezczyznami.
Smieszne ; )
A dlaczego one sa? Aby nasza mentalnosc pojela wreszcie to, ze nie chcą byc wytykani palcami na ulicach, i aby mogli zyc spokojnie, tak jak zyja pary hooseksualne w innych krajach europejskich : )wkurzają mnie demonstracje i takie tam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych