Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Homoseksualizm

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
225 odpowiedzi w tym temacie

#81 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 10:32

Jewel, jakos to do mnie np. nie ptrzemawia, obracalam sie w kregach homoseksualistow i mam przyjaciolke lesbijkę.
Znam ją od podszewki jak to sie mowi, nigdy nie miala przykrych spiec z facetami, ani nie miala problemow z rodzicami, o ktorych rzekomo wypowiada sie prof.Giertych.
Gdy dowiedzialamal sie ze jest homoseksualna zapytalam od kiedy, uslyszalam ''od zawsze''.
Nie wierze w to , ze jest to choroba (ok, niech juz tak bedzie nazywana)jest nabyta.
Nabyc to mozna chorobe psychiczną , lub depresje, z tym się czlowiek po prostu rodzi moim zdaniem.
To samo jest z transseksualistami...Rodzisz sie dziewczynką a od malego bawisz sie samochodzikami, skaczesz po drzewach , grasz w pilke... masz zakodowane gdzies tam w glowce , ze mialas urodzic sie facetem.I na odwrot.:)
Ale ok, masz inne zdanie, spoko,juz nie neguje.:]

#82 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 10:34

zgadzam sie z Ananasem :mrgreen: szczegolnie musze przyklasnac w temacie ze to nie jest choroba :D

#83 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 10:34

Tak jak zoofilia i nekrofilia. Może pozwólmy zoofilom ze zwierzątkami brać ślubu. Przecież jesteśmy tolerancyjne

juz pisalam...

Zoofilia i nekrofiliia, to cos jak pedofilia, czyli choroba.
Bez porownania jak dla mnie.

#84 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 10:42

hmmm nazwisko Giertych tłumaczy wszystko :P

Nie jednemu psu burek :roll: :roll:

To samo jest z transseksualistami..

Ostatnio był taki przypadek, że mężczyzna, który miał syna i go samotnie wychowywał zrobił się kobietą i kazał synowi wołać na siebie mamo, chłopak popełnił samobójstwo.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#85 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 10:46

Ostatnio był taki przypadek, że mężczyzna, który miał syna i go samotnie wychowywał zrobił się kobietą i kazał synowi wołać na siebie mamo, chłopak popełnił samobójstwo.

Ok, rozumiem.Są skrajne przypadki, kiedy takie sytuacje wystepują.Jak domniemam mezczyzna byl chory psychicznie.Transseksualista czlowiek sie rodzi, widocznie wczesniej bal sie ujawnic. <bezradny></span>

#86 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 10:58

no burek moze nie :P ale te nazwisko odstrasza i kojarzy sie własnie z takimi poglądami :D

co do tego samobojstwa....smutne...ale ludzie odbieraja sobie zycie z bardziej błachych powodów... pozatym dziwne ze sie tak ujawnił...oscentacyjnie.... wiekszosc przebiera sie tylko czasami i w robi to w kregu zaufanych ludzi oraz ludzi o podobnych upodobaniach...
a ten facet poszedł jak bomba...najpierw nic...a potem bum

#87 nesia_85

nesia_85
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 04:08

Jestem lesbijką(dumną lesbijką) i cieszę się bardzo, że są na tym forum takie osoby jak Ananas czy Madae, muszę przyznać, iż jestem w szoku po przeczytaniu wielu postów na tym temacie. Dzieci są szczere, ale pojęcie, że homoseksualizm to coś złego i haniebnego biorą z domu, nie będą się śmiać jeżeli nie będą myślały, że to jest powód do kpin. Martwi mnie to jak większość z was podchodzi do tego tematu, lepiej oddać dziecko parze hetero nawet gdy są alkoholikami ?? Straszne zacofanie ...straszne... :-/

[ Dodano: 2008-01-27, 04:11 ]
aaa btw jako pierwszą aktywność na tym forum chciałam stworzyć temat dla lesbijek, ale chyba nie ma to tutaj sensu... :-/ pewnie jedyną reakcją byłby telefon do lekarzy...achh

#88 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 09:44

nesia_85, tu mozez sie wypowiadac jesli chodzi o typowy temat, to jest ten, no i bi.
: ) ^^

#89 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 10:07

hciałam stworzyć temat dla lesbijek, ale chyba nie ma to tutaj sensu.

Myślę, że są specjalne fora :-)

#90 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 10:42

Myślę, że są specjalne fora

Kolezance chyba chodzilo o temat a nie o forum : ),na ktorym zapewne juz jest : D

#91 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 10:48

No tak ale są przecież inne fora, na których są takie tematy :-)

#92 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 stycznia 2008 - 11:19

nesia_85, nie ma sensu zakładać nowego tematu, bo jak widzisz, na forum nie ma zbyt wiele zadeklarowanych lesbijek, więc byłby to dość martwy temat.

#93 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 14:32

i dlatego te ktore sie zdeklarowały moga spokojnie pisac tutaj :) im nas wiecej tym weselej :P ( chociaz aqrat bi jestem :P ale zdeklarowana hyhyhy)

#94 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 05 marca 2008 - 18:42

http://media.wp.pl/k... ... caid=157a3

przeczytajcie to i powiedźcie, co o tym myślicie?

Jak dla mnie to jest dziwne!! <co></span> <co></span> <co></span> <olaboga></span> <olaboga></span>
Ja tego nie rozumiem... :roll:

#95 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 marca 2008 - 22:05

ja jestem tolerancyjna ale tej odmowy rowniez nie rozumiem....chociaz psikus by wyszedł gdyby za kilka lat dziecko oswiadczyło ze ma skłonnosci homoseksualne :P ale pomijajac to to dziwne ....
mozliwe ze w gre wchodziło cos innego tylko ze chcieli nagłosnic sprawe i podali tylko takie fakty :P

#96 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 05 marca 2008 - 22:34

Dla mnie to też dziwne, świat się robi strasznie dziwny.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#97 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 06 marca 2008 - 16:36

Dla mnie to też dziwne, świat się robi strasznie dziwny.

Kochane, schodzimy już na psy!! <bezradny></span> <bezradny></span>

#98 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 06 marca 2008 - 18:55

Nie wiem, każdy ma prawo mie swoje poglądy, jeżeli one nie krzywdzą drugiego człowieka. Wiadomo, że nie trzeba popiera homoseksualizmu, żeby go tolerowac i szanowac ludzi o tej a nie innej orientacji. Dziecko powinno się wychowywac w duchu szacunku dla drugiego człowieka i samo ukształtuje sobie poglądy.
Artykulik w sumie krótki i nie zawiele i mówi, może Madea ma racje, że tak naprawdę chodziło o coś innego a gazeta wyrwała zdanie z kontekstu?? Tak się przecież zdarza :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#99 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 13:35

Dla mnie to chore, że ludzie homoseksualni nie moga wziac ślubu :shock:
Za adopcja dzieci jednak jestem przeciwko. Nie dlatego, że niby dziecko mogloby wyrosnac na geja czy lesbijkę , ale ogolnie.

Nie mam nic przeciwko ludziom homo, sama jestem bi i nie wyobrazam sobie by ludzie mieli mnie tylko za to wytykac palcami albo jeszcze gorzej.

#100 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 11 października 2008 - 18:48

Niech sobie zawierają związki tylko mówię nie adobcji dzieci, przecież takie dzieciaczk by cierpiały na karzdym kroku słysząc hasła typu: "Poznałem twoich rodziców to bardzo mili panowie" straszne :shock:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych