Homoseksualizm
Napisano 11 października 2008 - 18:55
Napisano 12 października 2008 - 17:45
Napisano 12 października 2008 - 19:45
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 października 2008 - 12:23
Napisano 13 października 2008 - 13:13
Napisano 13 października 2008 - 13:25
Dziecko potrzebuję matki i ojca by rozwijac się prawidłowo (udowodnione naukowo), więc w przypadku, gdyby wychowywały je dwie mamy lub dwóch tatusiów ta równowaga byłaby w jakiś sposób zachwiana. Z tego samego powodu osoby samotne nie adoptują dzieci
to lepiej żeby nie miały wogóle matki ani ojca, tylko jedną wychowawczyni na 40 dzieci? Jak dla mnie bez sensu, osoby samotne jak najbardziej powinny móc adoptować. A homo ? no cóż jestem przeciwny, jak dla mnie mogłoby wypaczyć psychikę normalnego dziecka i przestawić je na geja lub lesbijkę
Napisano 13 października 2008 - 13:28
nie da sie nauczyć kogos albo zarazić homoseksualizmem. Z tym sie rodzi albo nie , nie mówie tu oczywiscie o eksperymentach , które czasem sie ludziom zdarzają.no cóż jestem przeciwny, jak dla mnie mogłoby wypaczyć psychikę normalnego dziecka i przestawić je na geja lub lesbijkę
Napisano 13 października 2008 - 13:31
to tak jakbyś powiedział, że osoby hetero przestawiały na hetero, aprzecież w rodzinach których rodzice są heteroseksulani też są geje lub lesbijki. Głupia teoria nie mająca żadnych podstaw naukowychprzestawić je na geja lub lesbijkę
Sąd patrzy na prawidłowy rozwój dziecka. Dziecko musi miec opieke zarówno ojaca jak i matki wtedy będzie się prawidłowo rozwijało. Nie mówię o samotnych rodzicach których los zmusił do tego by samemu dziecko wychowywac. Mówię o tym, że jeżeli mamy możliwości by dziecko rozwijało się w domu z matką i ojcem powinnśmy z niej korzystac.
Napisano 13 października 2008 - 13:41
Napisano 28 listopada 2008 - 22:44
[ Dodano: 2008-11-28, 22:45 ]
Dodam, że te pary nie widzą w seksualnym wykorzystywaniu dzieci nic złego, wręcz odwrotnie.
[ Dodano: 2008-11-28, 22:45 ]
Te pary z grupy, o której pisałam.
Napisano 28 listopada 2008 - 23:12
Co do adopcji jestem przeciw, ale nie trafia do mnie argument "dziecko wychowane w rodzinie homor" wyrosnie na geja/les.
Jesli tak jest, to w rodzinach hetero dzieci nie mialyby prawa byc osoba homo, a są, prawda?
Napisano 28 listopada 2008 - 23:16
Napisano 29 listopada 2008 - 00:09
gdzieś to kobieto wyczytała?Dodam, że te pary nie widzą w seksualnym wykorzystywaniu dzieci nic złego, wręcz odwrotnie.
Napisano 29 listopada 2008 - 00:12
Szczerze, to nie pamiętam gdzie...możliwe, że internet, nie chcę kłamać.
Napisano 29 listopada 2008 - 00:17
wierzysz we wszystko co piszą w internecie?możliwe, że internet
a ja dużo czytałam o księdzach pedofilach i złodziejach, wszędzie trafiają się przypadki złych ludzi, ale nie można tak uogólniać, bo krzywdzimy tym wiele dobrych ludzi
Napisano 29 listopada 2008 - 09:50
Dodam, że te pary nie widzą w seksualnym wykorzystywaniu dzieci nic złego, wręcz odwrotnie.
Nie słyszałam o tym zjawisku, owszem o adopcjji i legalizacji związków homoseksualnych głośno się mówi, ale to do mnie nie doszło....hm...
Napisano 29 listopada 2008 - 11:15
Asiulek, tylko, że to są te same środowiska, które jako pierwsze zaczęły domagać się legalizacji związków homoseksualnych....
No dobrze, ale nawet jesli to nie swiadczy o tym, ze wszyscy homo na swiecie chca legalizacji seksu z nieletnimi. O to mi chodzi.
Napisano 02 grudnia 2008 - 21:44
dlaczego jestes przeciw ? Przez to jak oceni to społeczeństwo ja osobiscie tu bym widziała najwiekszy problem , niestety u nas słabo z tolerancją) czy jakies inne powody. bo wiekszośc wysuwa taki argument , który jak to okresliłas nie trafia do ciebie ?Co do adopcji jestem przeciw, ale nie trafia do mnie argument "dziecko wychowane w rodzinie homor" wyrosnie na geja/les.
Napisano 02 grudnia 2008 - 21:50
tu nie chodzi o tolerancjęniestety u nas słabo z tolerancją
ludziom się w głowach pieprzy, nie zauważyłaś?
Coraz to nowsze kombinacje!
Rozumiesz? niedługo będzie można brać ślub z kanapą albo zyrafą, a bo czemu nie? Uczucie to uczucie! A wtedy ślub, no i dzieci... małe mebelki...
To jest juz chore
Niech sobie kochają tak jak kochają, nie mam nic przeciwko. Ale cholera nie te sluby, nie adopcje! Normalna rodzina to mama, tata i dzieci. Nie mówię, że taka rodzina będzie jakaś patologiczna. Chodzi mi o rozumum dziecka. Od małego będzie wprowadzane w świat, na który nie jest tak na prawdę gotowe...
Napisano 02 grudnia 2008 - 21:54
mysle , ze porównanie jest tu nie na miejscuniedługo będzie można brać ślub z kanapą albo zyrafą,
a co z ludzmi którzy o swoim homoseksualizmie zaczynaja mówić jak juz maja dzieci to co trzeba je im zabrac , aby sie nie wychowywało w Takiej rodzinieOd małego będzie wprowadzane w świat, na który nie jest tak na prawdę gotowe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych