Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Homoseksualizm

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
225 odpowiedzi w tym temacie

#141 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 18:30

Oni wybrali taką-ich sprawa.

Oni nie wybrali, juz tacy są.

<ookk>

#142 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 21:23

Ja nie jestem przeciwa .
Kiedyś owszem byłam. Czułam, że onni są inni.. inni niz ja.
Ale w momencie keidy 5 lat temu na mojej drodze wprowadzili sie geje, nie jestem przeciwna. Są mili i zyczliwi. Chętnie pomagają :)
Czasem wkurzają mnie ich całoweekendowe imprezy do późnuch godiz nocnych ale są młodzi :P
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#143 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 17:29

jeszcze może kobity tak ale... facet niee!
ja wogole nie lubię takich osób.. a co dopiero żebym ich poparła by adoptowali dzieciaki..

Nie lubisz,ok,ale co bys zrobila jakby Twoje dziecko zalozmy mialo takie sklonnosci?Mnie tam nie obchodzi kto z kim sypia,ale jesli chodzi o adopcje dzieci przez takie pary ,to tez bylabym przeciwna.

#144 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 21:28

Mnie tam nie obchodzi kto z kim sypia,ale jesli chodzi o adopcje dzieci przez takie pary ,to tez bylabym przeciwna.

podzielam Twoje zdanie :) niech sobie ludzie robią co chcą i z kim chcą w łóżkach.. ale gdy w grę wchodzą dzieci ooo co to to nie.. :-? wg mnie tacy ludzie nie powinni dostać zgody na adopcję

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#145 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 17:14

zgadzam się, jestem przeciwna adopcjom przez pary homoseksualne!
ale przeciwko samym ludziom nie mam nic przeciwko, skoro to ich uszczęśliwia...

przeciez nie oni o tym decydowali że tacy są :roll:

#146 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 10:53

Ja nie jestem im przeciwna taka maja orientacje i to nie zależny od nich...dla nich my hetero jesteśmy inni...ale owszem co do adopcji mowie kategoryczne NIE, jak potem to dziecko będzie żyło będzie miało dwie mamusie albo dwóch tatusiów?? społeczeństwo je zniszczy....
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#147 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 10:53

Maz mojej kolezanki,byl wychowany,przez dwie kobiety.Nie wiem kim byly dla siebie te kobiety.W kazdym razie,facet zachowuje sie jak baba.Jest na utrzymaniu zony i kompletnie nie zaradny zyciowo i rozpieszczony do granic mozliwosci.Wydaje mi sie,ze nie mial skad brac przykladu,jak byc mezczyzna!Mial szczescie,ze trafil wlasnie na taka zone,bo inaczej nadal tkwilby pod skrzydelkami cioc,albo zginalby z glodu.Anka czesto powtarza,ze w tym zwiazku czuje sie facetem i mamuska,wiec lepiej,zeby dzieci mialy i ojca i matke,a nie dwie mamy,czy dwóch tatusiów!
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#148 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 11:08

Mial szczescie,ze trafil wlasnie na taka zone

i to wielkie... aż się dziwię jak ona z nim wytrzymuje? <bezradny></span> czy nie tęskni jej się za silnym męskim ramieniem, za poczuciem bezpieczeństwa? ja bym chyba nie umiała żyć z takim mężczyzną.. rozumiem, że miłość jest miłością i wtedy patrzy się zupełnie inaczej na człowieka i tak w zasadzie nie mamy do końca wpływu do kogo to nasze serduszko zabije mocniej.. ale jednak <bezradny></span>
podziwiam ją również za cierpliwość do tego faceta i chęć przejęcia męskich obowiązków w związku :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#149 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 11:35

Mysle,ze ich zwiazek to kwestia czasu.Sa razem jakies 5 lat i nie dzieje sie w ich zwiazku za dobrze.Mysle,ze ona boi sie go zostawic,bo wie,ze nie da rady.Milosc?Nie wiem,ale przywiazanie jest miedzy nimi.
Dołączona grafika

#150 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 11:43

Dziewczyny nie zaczynajcie robic offtopic <nenene1></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#151 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 11:51

sorry ;-),czasem latwo sie zapomniec!
Dołączona grafika

#152 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 11:53

Generalnie udowodnione jest naukowo, że człowiek wychowywany w związku homoseksualnym, zachowuje się w dorosłym życiu tak samo jak człowiek wychowywany w rozbitej rodzinie. A że w tym momencie większość rodzin jest rozbitych, to nie ma znowu co tak najeżdżać na te związki homo pod względem adopcji. Smutne to stwierdzenie ale i tak w 80% na to samo wyjdzie <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#153 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 12:01

Moim zdaniem dzieciaki z rozbitych rodzin,maja jakis kontakt np. z ojcem jezeli wychowuje go matka,a jak sa dwie mamy?Jak takie dziecko zwraca sie do tych kobiet?Mama i mamusia?Nie wiem,ale ja jestem przeciwna takiej adopcji.z drugiej strony w domu dziecka tez nie jest wesolo
Dołączona grafika

#154 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 12:26

np. z ojcem

zwłaszcza jak ojciec nie żyje...
a często zdarza się tak że kontakt, jest nie wiem raz na tydzień a to nie jest raczej wystarczający okres by dać jakiś przykład.
Poza ty trzeba zauważyć, że homoseksualiści często chcą wychowywać swoje własne dzieci, które mają np z przyjaciółką i nie wiem czy należy im odmawiać prawa wychowywania ich własnych dzieci.
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#155 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 12:41

Moze masz racje,ja tylko napisalam co o tym mysle i szczerze mówiac nigdy sie nad tym glebiej nie zastanawialam.
Dołączona grafika

#156 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 18:52

Moim zdaniem dzieciaki z rozbitych rodzin,maja jakis kontakt np. z ojcem jezeli wychowuje go matka

mojej kolezanki dziecko widziłao tata pol roku temu <bezradny></span>
nie mozna generlizowac ze jak wychowały dwie kobiety to facet bedzie taki ciapowaty , ze przez ten brak wzorca bedzie niemęski , mnóstwo facetów w "normalnych" rodzinach sie wychowuje i tez potrafia byc tacy.
dzeci trzeba umiec wychowywac , albo chciec sie nauczyc i nie ma to zwiazku z orientacją seksualna . <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#157 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 23:12

A ja powiem tak... ogolnie nic przeciwko nie mam, nie obchodzi mnie, co kto robi w swojej sypialni. Jest jednak kilka spraw, ktore mnie oburza. Po 1. takie manifestowanie swego jestestwa przez homoseksualistow, czesto demonstracje przeradzaja sie w zadania "my chcemy, my musimy, my jestesmy najlepsi, a Wy to zacofancy". Ja rozumie, chca walczyc o swoje prawa, ale bez przesady... A po 2. Kwestia wychowania dzieci przez homoseksualistow. Mowie stanowcze nie :-/ Nie wyobrazam sobie, zeby dziecko nie miala wzorca osobowego np. w postaci mamy, bo bedzie wychowywane przez dwooch "tatusiow".
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#158 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 27 grudnia 2009 - 21:08

Kwestia wychowania dzieci przez homoseksualistow. Mowie stanowcze nie :-/ Nie wyobrazam sobie, zeby dziecko nie miala wzorca osobowego np. w postaci mamy, bo bedzie wychowywane przez dwooch "tatusiow".

ja tez mowie NIE. Juz pomijając same wychowanie ale jak takie dziecko bedzie sie czuło wsrod swoich rowiesnikow ktorzy beda mieli normalne rodziny, bedzie wysmiewane a moze nawet i przesladowane... rozne rzeczy ludziom do głów przychodzi :-/
szczęście ma smak truskawek :D :D

#159 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 września 2010 - 18:12

ja jestem bardzooooooooo tolerancyjna
nie mam uprzedzeń do nich
ale adopcji mówie nie.

bedzie wysmiewane a moze nawet i przesladowane

raczej napewno.
A do do domów dziecka...
powinni tworzyć rodzinny zastepcze
mi tez żal tych dzieci...
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#160 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 września 2010 - 16:29

ja jestem bardzooooooooo tolerancyjna
nie mam uprzedzeń do nich
ale adopcji mówie nie

tzn tolerujsz ich ale jednak nie do konca , tzn tolarujesz ich orientacje ale nie uwazasz ze sa normalnymi ludzmi , czyli takimi , ktorzy moga wychowywac dzieci ? czy dlatego tego nie popierasz bo nasze spoleczenstwo nie jest na to gotowe ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych