Homoseksualizm
Napisano 02 grudnia 2008 - 22:41
Napisano 02 grudnia 2008 - 22:49
A ja mysle ze jest jak najbardziej na miejscu...niedługo będzie można brać ślub z kanapą albo zyrafą, a bo czemu nie? Uczucie to uczucie! A wtedy ślub, no i dzieci... małe mebelki...
A pozniej 10 letnie dziecko zacznie kolege obmacywac bo tata i tata tak robia wiec ja tez psze pani gejem jestem....
Napisano 02 grudnia 2008 - 22:58
Napisano 03 grudnia 2008 - 00:41
Napisano 03 grudnia 2008 - 15:44
a jak rodzice sa hetero a dzieko okazuje sie homo to skad sie to wzieło skoro miało "normalne wzorce"?skinnybitch, dokladnie, dziecko nabedzie zachowan czy wzorcow, ktore nie sa normalne, a bedzie je widzial w domu
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 grudnia 2008 - 15:52
a jak zacznę latać..a jak rodzice sa hetero a dzieko okazuje sie homo to skad sie to wzieło skoro miało "normalne wzorce"?
a jak cośtam..
Magda to jest woje zdanie
rozmawiamy o konkretach a nie o kolejnych sytuacjach.
Jeśli ktoś jest gejem to niech będzie, mi to wisi
Ale nie patologie
Dzieci w wieku 5 lat nie powinny interesować sieseksem, upodobaniami seksualnymi, preferencjami itd
A sie zaczyna to dziecku tłuamczyć, nie wiem po co, a np jeden z Teletubisi to gej! Przecież dzieckow tym wieku nie widzi nic złego w czerwonej torebce, niby chce się uchronić je przed gejem a ono nie wie co to jest i właśnie w ten sposób wprowadza się w życie dziecka sprawy które powinno poznac później.
Tata Andrzej, mama Marek. Tolerancyjnym można być nie wychowując się w gejowskiej czy lesbijskiej rodzinie.
Dziecko powstaje przy współżyciu partnerów różnych płci i tak też powinno się wychowywać.
Tolerancja tolerancją ale trzeba znać granice, bo równa się z ziemią pojęcie rodziny i ślubu!
Napisano 03 grudnia 2008 - 15:55
Napisano 03 grudnia 2008 - 15:57
Jesteś tolerancyjna wobec każdego rodzaju miłości??
a zaczyna zdrowy rozsądektu sie konczy tolerancja
Napisano 03 grudnia 2008 - 15:58
Ja sie tutaj zupelnie podpisuje pod tym, że dzieci nie powinny byc wychowywane przez takich ludzi. Przyjdzie kiedyś dziecko w wieku 5 lat do taty i taty i zapyta się : Czemu Krzysiu ma mame a ja nie mam ? I co odpowiedziec takiemu małemu dziecko
Napisano 03 grudnia 2008 - 16:00
I że przecież to on/a go urodziła..
Napisano 03 grudnia 2008 - 16:03
nie da sie dziecka ustrzec przed wszystkimi niewygodnymi tematami tego swiataPrzyjdzie kiedyś dziecko w wieku 5 lat do taty i taty i zapyta się : Czemu Krzysiu ma mame a ja nie mam ?
Napisano 03 grudnia 2008 - 16:27
Napisano 03 grudnia 2008 - 16:28
ale dowiedzieć sięo wszystkim powinno nieco później a nie w wieku 5 lat
Dziecko nawet nie jest w stanie tego pojąć nawet jakbyś nie wiem jak mu to tłumaczyła
Napisano 03 grudnia 2008 - 16:36
pewnie masz racje , ale jak np sąsiedzi okaża sie para homo to tez trzeba to jakos dziecku wytłumaczyc albo separowac jak robi to wieluDziecko nawet nie jest w stanie tego pojąć nawet jakbyś nie wiem jak mu to tłumaczyła
Napisano 03 grudnia 2008 - 17:09
Napisano 04 grudnia 2008 - 20:06
a czy ja mówię o separacji?ale jak np sąsiedzi okaża sie para homo to tez trzeba to jakos dziecku wytłumaczyc albo separowac jak robi to wielu
życie życiem
geje i les są i będą, nie można dziecka przed tym chować ALE raz że trzeba mu to wyjaśnić kiedy podrośnie i będzie w takim stanie rozwojowym, że to w ZDROWO pojmie.
A dwa, że nie należy zezwalać wszystkim na wszystko, żeby tylko kogoś nie skrzywdzić. A może nie krzywdząc pary homo skrzywdzimy dziecko? nie że będzie smutne. Ale skrzywdzimy je.. psychicznie, mentalnie
Jacqueline, słyszałam o tym i uważam, że jest to.. powalone
Napisano 09 stycznia 2009 - 15:58
Tylko mają inną orientację.Każdy wybiera sobie własną drogę którą pójdzie w życiu.
Oni wybrali taką-ich sprawa.Jestem osobą tolerancyjną,więc to szanuję
Napisano 09 stycznia 2009 - 16:31
Madziuś, dobrze powiedziane.
dla mnie to są normalni ludzie jak każdy inny.
nikogo nie dyskryminuje, a to co oni robią w łóżku to ich sprawa i mnie nic do tego.
heteroseksualnym nie "zaglądam" do łóżka wiec dlaczego mam zaglądać homoseksualnym.
No właśnie..nie zaglądasz im do łóżka bo i po co ?!
To nie Twoja sprawa..każdy ma swoje życie,i co z nim zrobi to tylko i wyłącznie jego sprawa.
Napisano 10 stycznia 2009 - 11:46
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych