Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Homoseksualizm

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
225 odpowiedzi w tym temacie

#121 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 22:41

magdaaaaa, nie trzeba zabrac, ale nie mozna pozwolic by dziecko dorastalo w domu, gdzie jest mama i mama albo tata i tata, bo to nie jest normalna rodzina, rodzina jak napisala cerrata, to mama tata i dzieci, nie mozna tlumaczyc czegos jako normalne zachowanie w spoleczenstwie, keidy tak nie jest, dlatego ja jestem przeciw adopcji.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#122 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 22:49

niedługo będzie można brać ślub z kanapą albo zyrafą, a bo czemu nie? Uczucie to uczucie! A wtedy ślub, no i dzieci... małe mebelki...

A ja mysle ze jest jak najbardziej na miejscu...

A pozniej 10 letnie dziecko zacznie kolege obmacywac bo tata i tata tak robia wiec ja tez psze pani gejem jestem....
Dołączona grafika

#123 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 22:58

skinnybitch, dokladnie, dziecko nabedzie zachowan czy wzorcow, ktore nie sa normalne, a bedzie je widzial w domu
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#124 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 00:41

Zgadzam się z powyższymi,dziecko potrzebuje wzorca do naśladowania,a dla takiego malca "Idolem" są rodzice i to z nich czerpie przykład tego jak ma postępować.

#125 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 15:44

skinnybitch, dokladnie, dziecko nabedzie zachowan czy wzorcow, ktore nie sa normalne, a bedzie je widzial w domu

a jak rodzice sa hetero a dzieko okazuje sie homo to skad sie to wzieło skoro miało "normalne wzorce"?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#126 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 15:52

a jak rodzice sa hetero a dzieko okazuje sie homo to skad sie to wzieło skoro miało "normalne wzorce"?

a jak zacznę latać..

a jak cośtam..
Magda to jest woje zdanie
rozmawiamy o konkretach a nie o kolejnych sytuacjach.
Jeśli ktoś jest gejem to niech będzie, mi to wisi

Ale nie patologie :!:

Dzieci w wieku 5 lat nie powinny interesować sieseksem, upodobaniami seksualnymi, preferencjami itd
A sie zaczyna to dziecku tłuamczyć, nie wiem po co, a np jeden z Teletubisi to gej! Przecież dzieckow tym wieku nie widzi nic złego w czerwonej torebce, niby chce się uchronić je przed gejem a ono nie wie co to jest i właśnie w ten sposób wprowadza się w życie dziecka sprawy które powinno poznac później.

Tata Andrzej, mama Marek. Tolerancyjnym można być nie wychowując się w gejowskiej czy lesbijskiej rodzinie.
Dziecko powstaje przy współżyciu partnerów różnych płci i tak też powinno się wychowywać.
Tolerancja tolerancją ale trzeba znać granice, bo równa się z ziemią pojęcie rodziny i ślubu!
nie ma mnie tu i nie będzie.

#127 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 15:55

albo sie jest tolerancyjnym albo nie w stosunku do homoseksualistów . Nie mozna byc tolerancyjnym ale.... tu sie konczy tolerancja

#128 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 15:57

magdaaaaa, chyba sobie jaja robisz...

Jesteś tolerancyjna wobec każdego rodzaju miłości??

tu sie konczy tolerancja

a zaczyna zdrowy rozsądek

#129 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 15:58

magdaaaaa, tutaj chodzi o to ze ktos jest tolerancyjny co do związków homoseksualnych, ale nie toleruje wychowywania dzieci przez taki związek.
Ja sie tutaj zupelnie podpisuje pod tym, że dzieci nie powinny byc wychowywane przez takich ludzi. Przyjdzie kiedyś dziecko w wieku 5 lat do taty i taty i zapyta się : Czemu Krzysiu ma mame a ja nie mam ? I co odpowiedziec takiemu małemu dziecko <co></span> <hmm></span> <bezradny></span> <bezradny></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#130 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 16:00

że ma mamę Andziejka np
I że przecież to on/a go urodziła..

#131 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 16:03

dobra kumam ze macie takie podejscie choc nie do konca rozumiem .

Przyjdzie kiedyś dziecko w wieku 5 lat do taty i taty i zapyta się : Czemu Krzysiu ma mame a ja nie mam ?

nie da sie dziecka ustrzec przed wszystkimi niewygodnymi tematami tego swiata

#132 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 16:27

magdaaaaa, ale to chodzi o przekazywane wzorce

#133 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 16:28

magdaaaaa, ustrzec na pewno nie
ale dowiedzieć sięo wszystkim powinno nieco później a nie w wieku 5 lat
Dziecko nawet nie jest w stanie tego pojąć nawet jakbyś nie wiem jak mu to tłumaczyła

#134 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 16:36

Dziecko nawet nie jest w stanie tego pojąć nawet jakbyś nie wiem jak mu to tłumaczyła

pewnie masz racje , ale jak np sąsiedzi okaża sie para homo to tez trzeba to jakos dziecku wytłumaczyc albo separowac jak robi to wielu

#135 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 17:09

A ja czytałam na jednym z portali, że ponoć w celu nauki tolerancji dzieci, Polacy chyba wypuszczą bajkę, która powstała w UK, o 3 pingwinach tata pingwin + tata pingwin = dziecko pingwin .. Jeśli to jest sposób nauki tolerancji .. To uważam, że to jest pokopany sposób, przecież dzieci mogą się nie tolerować, dlatego że Antek ma Robokopa a Jasiek samochód .. Ale żeby ukazywać tolerancję w ten sposób ? Nie wiem o jakich przedziałach wiekowych jest w tym artykule, ale wydaje mi się, że nic dobrego raczej z tego nie wyniknie <bezradny></span>

#136 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:06

ale jak np sąsiedzi okaża sie para homo to tez trzeba to jakos dziecku wytłumaczyc albo separowac jak robi to wielu

a czy ja mówię o separacji?
życie życiem
geje i les są i będą, nie można dziecka przed tym chować ALE raz że trzeba mu to wyjaśnić kiedy podrośnie i będzie w takim stanie rozwojowym, że to w ZDROWO pojmie.
A dwa, że nie należy zezwalać wszystkim na wszystko, żeby tylko kogoś nie skrzywdzić. A może nie krzywdząc pary homo skrzywdzimy dziecko? nie że będzie smutne. Ale skrzywdzimy je.. psychicznie, mentalnie

Jacqueline, słyszałam o tym i uważam, że jest to.. powalone ;-) Robiąc takie akcje właśnie pokazuje się dziecku, że jest na ziemi ktoś INNY

#137 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 15:58

Jakoś nie mam na ten temat zdania..Myślę,że to też są normalni ludzie,tak samo jak my.
Tylko mają inną orientację.Każdy wybiera sobie własną drogę którą pójdzie w życiu.
Oni wybrali taką-ich sprawa.Jestem osobą tolerancyjną,więc to szanuję :)

#138 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 16:29

Madziuś, dobrze powiedziane.
dla mnie to są normalni ludzie jak każdy inny.
nikogo nie dyskryminuje, a to co oni robią w łóżku to ich sprawa i mnie nic do tego.
heteroseksualnym nie "zaglądam" do łóżka wiec dlaczego mam zaglądać homoseksualnym.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#139 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 16:31

Madziuś, dobrze powiedziane.
dla mnie to są normalni ludzie jak każdy inny.
nikogo nie dyskryminuje, a to co oni robią w łóżku to ich sprawa i mnie nic do tego.
heteroseksualnym nie "zaglądam" do łóżka wiec dlaczego mam zaglądać homoseksualnym.

No właśnie..nie zaglądasz im do łóżka bo i po co ?!
To nie Twoja sprawa..każdy ma swoje życie,i co z nim zrobi to tylko i wyłącznie jego sprawa.

#140 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 11:46

w tym roku w czasie wakacji i pobytu na polu campingowym rozbiła się koło nas para właśnie homoseksualistów z niewielkim namiotem. grzeczni, uśmiechnięci, zadbani, nie sprawiający żadnych kłopotów. patrzyliśmy z przymrużeniem oka na ich praktyki, np. stolik, na stoliku obrusik i kwiatek w wazonie, albo świeczka ;-) spacerki wieczorami nad morze itp. ale byli to o wiele lepsi sąsiedzi niż niejedna para czy grupa ludzi heteroseksualnych. a to, co oni ze sobą robili w tym namiocie - a kogo to interesuje. tak jak nie obchodzą mnie miłosne rytuały innych par hetero, tak samo nie obchodzili mnie oni. niech sobie tak żyją, skoro im tak dobrze :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych