Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#621 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 08:19

a ze s. smakuje dziwnie - no nikt nie powiedzial, ze bedzie smakowalo jak lody smietankowe;P

hehehehe dobre nie chciały by się odczepić ;-)
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#622 niewymowna

niewymowna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:20

he[color=red]heh no włąsnie dla mnie jest to normalne lubie robić przyjmność swojemu facetowi, on to uwielbia ale... nie moze sie przekonać, żeby również mi zrobić przyjemność raz od wielkiego dzwoni stara się ale widze, że cieżko mu sie przełamać jak ja mam go zachęcić jednocześnie zeby nie wyszło ze go zmuszam i tym go zniechęcę????

#623 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:30

ja z tzw. lo0dami nie mam problemu na szczęście, tak jak i z konczeniem w moch ustach :oops:

A z połykaniem robicie dziwczyny?? :oops:

<ookk>

#624 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:36

ja z tzw. lo0dami nie mam problemu na szczęście, tak jak i z konczeniem w moch ustach

nie wiem dlaczego ale nawet jak to czytam to mi sie już wyobraża i... :-P To jest takie zajebiste uczucie, nie potrafię nawet wytłumaczyć dlaczego. Dlatego dziewczyny robcie tak jak najczęściej! :mrgreen:
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#625 niewymowna

niewymowna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:38

ja niesteyty po zkaonczeniu wypluwam w chusteczke moj facet pije alkohol pali fajki i niezdorwo sie odżywia, więc raczej nie jest smaczna, ale pare razy jak on to mówi "zrobiłam z połykiem" heheheh

#626 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:39

lowca_motyli, no właśnie dlaczego to jhest takie świetne??

Mnie D. nawet nie musiał namawiać, mówil jedynie że to jest bardzo, bardzo przyjemnie więc postanowiłam spróbować i ... wcale tak źle nie jest :oops:

Tylko czemu, czemu to takie fajne jest <bezradny></span> :-P

<ookk>

#627 niewymowna

niewymowna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:41

heheh dla samej przyjemności jaką widzę na twrzy mojego faceta warto tylko czemu on mi nie chce tak często jak ja jemu????

#628 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:46

niewymowna, przede wszystkim musisz pogodac znim tak na spokojnie...

Być może jakaś wcześniejsza p[artnerka go źle potraktowała zniechęcając go??A może Ty za bardzo napierasz? A może po prostu jest egoistą?? lubie brać ale z dawaniem to już gorzej? Ta ostatnie kwestia to oczywiście tak pół żartem pół serio napisałam ;-)

<ookk>

#629 niewymowna

niewymowna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 10:49

no własnie nie napieram nie namawiam czasem tylko pwoiem ze moze dzis misiu i ja bym cos ekstar dostała generalnie wiem , że sam musi sie przełamac ale jak znowu nic nie bede mowila to bede "poszkodowana" czemu on zawsze dostaje co chce laske anal a ja raz na ruski rok? nigdy nie obrażąłam sie ztego powodu nigdy nie krzyczałam czy zmuszałam czekam az sam bedzie chciał a jak juz robi to własnie albo delikatnie zpaytam albo sam sie bierze ale za rzadko jak dla mnie:( a;e za to seks jest cuuuuuuuuuuuuuuuuudowny:)

#630 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:30

hmmmm może po prostu daj mu czas i nie wiem zachęcaj małymi kroczkami... ;-) a może mu coś przeszkadza a nie chce ci powiedzieć... nie wiem zastanawiałaś się nad tym?? <bezradny></span>
Dołączona grafika

#631 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:35

Albo może jest prawdziwym macho i sie w coś takiego nie bawi :-P

#632 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:39

lowca_motyli, hmmmm myślisz? ale nie wydaje mi się... myślę ze problem tkwi w czyms innym. albo poprostu jeszcze nie jest gotowy na to. przecież też tak może być... tak samo jak kobiety nie dokonca sa na poczatku przekonane do takiego seksu.
Dołączona grafika

#633 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:41

może też się boi, że nie podoła zadaniu, że nie zrobi dobrze swojej kobiecie?

<ookk>

#634 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:44

no to w takim razie musi go jakoś zmotywować zachęcić... tak żeby poczuł się właśnie doceniony;)
Dołączona grafika

#635 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:47

ja tam nigdy nie myślałem że może się nie udać czy coś, po prostu atakowałem :-P sama mnie ochota nachodziła żeby zobaczyć jak będzie reagować ;-) Jedni lubią to robić inni nie i tyle jakby lubił to byś go nie musiała do tego przekonywać.

#636 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:52

no moze i tak jest;) w sumie mój facet tez sam zaczal bez zadnego zachecania...nawet sam zaproponował. i nie wiem czy sie myle czy nie ale wiekszosc facetow to chyba lubi robic swoim kobieta prawda?? :-P
Dołączona grafika

#637 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 15:58

wiekszosc facetow to chyba lubi robic swoim kobieta prawda??

to dobrze,że lubia :mrgreen: gorzej jakby robili to nie chętnie :-P
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#638 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 16:01

i nie wiem czy sie myle czy nie ale wiekszosc facetow to chyba lubi robic swoim kobieta prawda?? :-P

nie ma chyba żadnej zasady, tak samo zresztą jak u kobiet. Ale jak ktos tego nie robi to wydaje mi sie że ma w sobie coś z egoisty.

#639 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 16:03

no dokładnie... a szczególnie jesli druga osoba w zwiazku mu to robi;) chyba ze ma sie jakies szczególne przeciwwskazania...
Dołączona grafika

#640 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 16:07

a szczególnie jesli druga osoba w zwiazku mu to robi;)

w sumie to nic na siłę ale jeśli się nie spróbuje to się nie wie ;-) Kurde,to ludzkie przecież,tymbardziej jak dwoje ludzi się kocha :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />