Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Czy po pigułkach macie mniejsza ochote na seks?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
105 odpowiedzi w tym temacie

#21 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 15 sierpnia 2008 - 21:46

Ja biorę Novynette. Na początku ich stosowania nawet nie myślałam o współżyciu.
Takie dziwne uczucie ale kompletnie nie miałam ochoty.
Teraz jest już lepiej, ale nie mam zbyt dużej ochoty na seks.
zastanawiam się nad odstawieniem tych tabletek.
orientujecie się dziewczyny jak jest przy plastrach?
czy one też mogą obniżać libido?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#22 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 16 sierpnia 2008 - 11:29

orientujecie się dziewczyny jak jest przy plastrach?
czy one też mogą obniżać libido?

plastry działaj tak samo jak tabletki i tez potrafią wpływać na libid ... to tak jakby tabletki tyle że ich nie łykasz :-)
by trafić na dobre tabletki które nie powodują skutków ubocznych należy trochę sie pomęczyć, czasem wszytko już pasuje a nie ma ochoty, czasem jest ochota a sie tyje.... ja nadal szukam dobrych dal siebie zobaczymy co z tego wyniknie :-)

#23 uwww

uwww
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 21:03

moje libido się nie zmniejszyło :) biorę tabletki od roku i moja ochota na seks zależy tylko i wylącznie od tego która nogą rano wstałam :P

#24 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 21:08

A ja sama nie wiem, ja to z moją ochotą... Chyba faktycznie zależy od tego, którą nogą dzisiaj wstanę i czy mnie mój facet jednym słowem tego dnia nie zezłości, co się zdarza. Ale czy same tabletki zmniejszyły libido? Chyba nie :)

#25 bejzi

bejzi
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 29 sierpnia 2008 - 19:59

Ja biore harmonet i nie zmniejszyl mojej ochoty na sex.fakt jest jednak taki, ze tabletki roznie dzialaja na kobiety.wszystko zalezy od organizmu nie ma co generalizowac.Mysle, ze jesli dany rodzaj tabletek zle dziala np,na libido to trzeba je poprostu zmienic na inne a nie meczyc sie.Sex jest wkoncu fajna zabawa :)

#26 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 04 września 2008 - 18:20

Nie dawno pisałam ,że zauważyłam u siebie zmniejszoną ochotę na figle.....teraz chyba powoli na prostą, co mnie bardzo cieszy :D

#27 nieznajomka

nieznajomka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 08 września 2008 - 01:39

U mnie libido lekko spada podczas brania tabletek i wzrasta podczas okresu. Gdy jednak jest odpowiedni klimat, świece..itp. i wkońcu widzę swojego Ukochanego to podniecenie wraca do normy :-D

#28 matrans

matrans
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 10 września 2008 - 11:45

tak to praweda po tabletkach człowiek nie ma ochoty na sex jest rozdrazniony czasem zły na cały swiat

#29 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 września 2008 - 12:32

tak to praweda po tabletkach człowiek nie ma ochoty na sex jest rozdrazniony czasem zły na cały swiat

radze przeczytać cały watek .... i pamiętać że każdy jest inny

u mnie nie wiem jak jest z ochota ostatni u mnie bo nie miałam okresu by nie brać tabletek.... a ze złością to tylko jak mam psm ......:-) ostatnio chce mi sie tylko jak nie możemy albo nie ma tomka :-) no ale mam nadzieje że sie to zmieni jak zamieszkamy razem ....

#30 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 10:22

Ja niestety mam zmniejszone, a w mojego mena wstąpiły jakieś dziwne siły witalne i mógłby się seksić chyba 24h na dobę xD No i przez te tabletki strasznie suchutko jest... :/

#31 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 18 września 2008 - 13:06

i przez te tabletki strasznie suchutko jest

to polecam żel nawilżający naprawdę działa cuda:-)

#32 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 13:07

fajna babka stosuję ale i tak poobcierana jestem. A używamy go hektolitrami :D

#33 WitCh**

WitCh**
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 12:53

Wczoraj bylam u ginekologa w sprawie mojego libido... :| Biorę tabletki od roku iii nie mam juz W OGOLE ochoty na seks. Powiedzialam mu więc, ze po to biore tabletki by moc uprawiac seks codziennie i o kazdej porze... on sie ze mna oczywiscie zgodzil i od razu zaproponowal mi zmiane tab z REGULON na YASMINELLE.
Czy sadzicie ze to przez tabletki tak opadl moj poped seksualny...? Tez tak macie...? A moze ktoras z Was bierze Yasminelle...?

[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-11-08, 13:08 ]
Zanim zalozysz nowy temat sprawdzaj czy taki juz nie istnieje.

#34 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 13:20

WitCh**, ja na szczęście nigdy nie cierpiałąm na spadek libido po tebletkach antykoncepc yjnych, choć to już mój trzeci rodzaj tabletek. Ale myślę, że w Twoim przypadku jest to bardzo prawdopodobne, że właśnie przez tabsy spadło Twoje libido...Jeśli chodzi o rodzaj tabletek to każda z nas reaguje inaczej nia nie, życzę ci powodzenia seksualnego po Yasminellle:) ;-)

<ookk>

#35 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 14:05

Ja nie biorę pigułek, tylko stosuję plasterki, ale to oczywiście też hormony, więc ryzyko obniżenia libido było. Na szczęście nic się pod tym względem nie zmieniło i gorący temperamencik pozostał ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#36 WitCh**

WitCh**
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 21:45

Dziewczyny własnie jestem po klotni z moim facetem... Nie dosc, ze nie mam ochoty na seks i zblizenia to... nie potrafie go nawet przuytulic. Wszystko mnie drażni. Tesknie za orgazmem- ale zmusic sie nie moge :!: <bezradny></span>

#37 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 22:19

Nie dość, ze nie mam ochoty na seks i zbliżenia to... nie potrafię go nawet przytulic

seks to nie obowiązek nie da sie do niego zmusisz jeśli tego nie czujesz jesli złościsz sie na niego i nie masz na to ochoty to zupełnie jest normalne .....

Tesknie za orgazmem- ale zmusic sie nie moge :!: <bezradny></span>

a po co tu sie zmuszać nerwy kiedyś ci przejdą ... wyjaśnicie sobie wszytko z powrotem będziecie cieszyć się seksem .... na razie daj sobie odetchnąć i co najważniejsze seks na siłę nie jest fajny .....

#38 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 19:46

Chyba tak :-/

#39 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 23:57

Mirabelka__22,

Znaczy że Ty też masz mniejszą ochotę??

kochana, jeszcze nie "przesiąknęłaś tymi pigułkiami" :-)

<ookk>

#40 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 02:25

Zauważyłam, że mam mniejszą ochotę na seks :( ale nie zanikło to całkowicie :) po prostu facet musi sie bardziej postarać. ogólnie jest bardzo dobrze mimo wszystko