Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#641 niewymowna

niewymowna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 09:36

no właśnie to chyba coś z egoisty on alseczke zawsze chce mieć, a może boi sie pwoeidzieć, że mu nie odpowiada zaspokojenie mnie w ten sposób bo boi się, że juz więcej nie będzie lodzika??? jak myslicie kobitki? :-?

#642 Kejti

Kejti
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 11:28

no może się boi... pogadaj z nim po prostu ;)
a co do seksu oralnego, to ja nie narzekam, mam tyle ile chcę :P

#643 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 15:36

u mnie to jest tak ł nigdy nie naciska tylko niesmialo proci czy mu cos zrobie i jak ma m ochote to go pieszcze a w druga srtone to on chce mi to robic zawsze tylko ze w wiekszosci ja nie mam ochoty

#644 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:59

Ja tez nie zawsze mam ochote na seks oralny, ale to chyba kazdy tak czasami ma
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#645 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 01:59

Seks oralny jest bardzo przyjemny :-D dla nas to dobry wstęp do dalszej zabawy. a czasami po prostu na tym kończymy. zależy od nastroju i chęci...

#646 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 19:30

Ja niedawno zdecydowałam sie na taka pieszczote . Mój chłopak chciał juz dawno ale jakos byłam temu przeciwna... nie wiem.. moze to głupie ale kiedys myslałam ze to upokarzające dla kobiety... ale po tym jak sie zdecydowałam to musze powiedziec ze nastawienie moje zmieniło sie o 360 stopni.. :lol:

#647 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 19:32

Tez tak mialam, ale sie przestawilam dosyc predko :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#648 Magnes

Magnes
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 19:42

powiedziec ze nastawienie moje zmieniło sie o 360 stopni.. :lol:

się koleżanka matematyki nie uczyła widać :lol: 360 stopni to pełen obrót, czyli to samo zdanie...nie chodziło Ci o 180 stopni przypadkiem? ;)

jako, że się chyba w tym temacie nie wypowiadałem to nadmienię, że uwielbiam dawać i otrzymywać przyjemności w ten sposób :) Aczkolwiek nigdy nie "zalepiam" mojej Pani ;)

#649 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 19:45

upokarzające dla kobiety...

eeeeeee,nio cio ty?? :-D myśle,że w tej kwestii nie ma kobitki która by się nie przełamała :-D

[ Dodano: 2008-11-20, 19:46 ]

Aczkolwiek nigdy nie "zalepiam" mojej Pani

to hmmm...ładnie z Twojej strony :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#650 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 22:22

się koleżanka matematyki nie uczyła widać :lol: 360 stopni to pełen obrót, czyli to samo zdanie...nie chodziło Ci o 180 stopni przypadkiem? ;)

toć taaa.... hahaha.. no amsz racje ja z maty nie jestem orzeł ;)
To miałam na myśli ;P hehe

#651 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 23:15

OT
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#652 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 11:22

kurcze ja tez mam z tym problem:/ jest mi strasznie przyjemnie gdy facet caluje mnie w miejscach intymnych i wogole czuje sie jak w niebie... ale jesli ja mam mu zrobic loda to czuje obrzydzenie... boje sie wziac calego do buzi.. :oops: jakos tak dziwnie... gdy widze te wydzielane sokiii normalnie nie wiem:/ bardzo chce ale nie jesteem do tego jeszcze przekonana:(pozatym ten smakkk :oops:

iv09i09kftvt0mdm.png

#653 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 11:54

Melodia19, nic na siłę. dojrzejesz i do tego rodzaju pieszczot ;-) daj sobie czasu, a kiedyś samo z siebie wyjdzie.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#654 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 13:40

Melodia19, daj sobie czas ... spokojnie nie ma co sie zmuszać ........ z czasem może ci to przejdzie jak bardziej sie "poznacie" ......... co do sumka to może metoda małych kroczków .....wskocz z nim do wanny umyj go dokładnie z każdej strony :-) a potem jak będzie juz suchy daj mu lekkiego buziaka ... innym razem lekko przejdź językiem po brzuchu i tak od niechcenia zahacz niżej :oops: jak juz sie przekonasz do tego to możesz pójść dalej pamiętaj ze on wcale nie musi dochodzić wystarczy że go popieścisz i przerwiesz przed wytryskiem ........ i np. skoczycie w tradycyjnym seksie ....

#655 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 17:26

a moze tez chodzi o to ze chłopak nalega lub daje znaki ze chce tego... jak sie czuje presje to tez nic z tego nie wyjdzie. Tak było u mnie. Nie chciałam tego zrobić kiedy mnie pytał lub kiedy widziałam po nim ze daje mi znaki ... Jak przestał nalegać po jakims czasie sama chciałam spróbować .

#656 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 18:45

Uwielbiam... <dreams></span>

#657 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 23:16

a ja hm spróbowałam bo dlaczego by nie
on już dawno zadowalałm mnie minetką i zachęcał do spróbowania
ale jakoś dziwnie,chyba zostane przy "od święta" albo powiem mu że takie rzeczy to tylko z mężem kiedyś bo teraz mam jakieś opory :-/
niby fajnie bo się cieszę że ma taką przyjemnośc ale ta świadomośc że ma wszystko mnie męczy....

#658 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 08:17

Sandy, nic na sile, zobaczysz, ze z czasem te opory przejda ;-) ;-) chyba miala to kazda z nas, a jak nie kazda, to wiekszosc;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#659 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 09:38

opory oporami tu jednak chodzi o co innego
pytanie czy powinien to dostawać,i sek i oral hm
jak ja mam wszystko to się nudzę...

#660 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 18:49

Sandy, yy... nie wiem. jeden lubi to, drugi tamto. Skoro tak uwazasz to nikt Ci nie wmowi, co masz robic, bynajmniej chlopak moze byc ciut zawiedziony <bezradny></span> wiadomo, ze to nie najwazniejsze, ale jednak potrzebne w zwiazku - chocby dlatego, zeby sprawiac przyjemnosc kochanej osobie. Ale to tylko moje zdanie, mozesz sie z nim nie zgadzac
Dołączona grafika
Dołączona grafika