Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#701 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 23:44

poniewaz ona miala niezbyt przyjemna dla Tomka w zapachu wydzieline z pochwy taka byla i nie adlo sie tego zmienic, przez to pozniej za czesto sie myla i nabawila sie grzybicy bo wyplukiwala cala flore ochronna :-/

#702 paul14x

paul14x
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 23:53

Moźe jadła za mało ananasów :)

#703 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 23:55

Moźe jadła za mało ananasów :)

hi hi moze ale powiem szczerzez e te ananasy to chyba pic na wode bo u tomka probowalismy zmienic smak na slodszy :P :oops: i tak jakos nie wychodzilo chociaz duzo soku pil ;-)

roznie to bywa rz jest ok raz nie za bardzo :oops: :-P

[ Dodano: 2008-12-05, 23:56 ]
ale zeby nie bylo nie jestem wielka zwolenniczka lykania
ale raz na jakis czas mi sie zdarzy ;-)

#704 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 07:44

paul14x, moj Tomek mial na poczatku jakies tam ale, jednakszybko mu przeszlo:) Lubi robic to, bo uwielbia sprawiac mi przyjemnosc;) aletez wlasnie slyszalam, ze faceci niechetnie to robia... no Moj sie nie zalicza do tego grona:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#705 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 07:45

witam wszystkich.wytlumaczcie mi o co chodzi z tym sokiem z ananasow?nigdy o tym nie slyszlam

#706 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 07:49

Hmm... jak facet pije duzo soku z ananasa/je ananasa, to smak jego sp. sie zmienia na bardziej znosny:P chyba o to kaman:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#707 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:04

aha.ja nigdy nie probowalam jego sp.i nie bede.a ty próbowałaś?

#708 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:22

Powiem tak, ze bylo kilka wypadkow przy pracy, ale moj Kociak wie, ze ma mnie uprzedzac, bo jak dla mnie smak nie do przyjecia
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#709 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:23

Hmm... jak facet pije duzo soku z ananasa/je ananasa, to smak jego sp. sie zmienia na bardziej znosny:P chyba o to kaman:P

dokładnie o to kaman :) podobno ma być słodsza ale to się chyba nie sprawdza, musiał by chyba non stop jeść ananasy hehhe

#710 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:25

no mi tez sie zdaje ze by musial non stop je jesc i pic sok z nich...ale pierwszy raz o tym slysze...moj nie musi pic bo i tak nie bede tego probowac hehe

#711 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:26

Powiem tak, ze bylo kilka wypadkow przy pracy, ale moj Kociak wie, ze ma mnie uprzedzac, bo jak dla mnie smak nie do przyjecia

u mnie tak samo :P z tym uprzedzaniem ale wiem że K. uwielbia kończyć w moich ustach i czasami daje mu ta satysfakcje :-P staram sie nie myśleć o tym smaku i jest oki. połykać od razu nie trzeba przecież ale każdy robi to co lubi :mrgreen:

#712 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:34

fu...ja bym nie mogla tego wziac w usta a moj piotrus to szanuje

#713 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:36

u mnie tak samo :P z tym uprzedzaniem ale wiem że K. uwielbia kończyć w moich ustach i czasami daje mu ta satysfakcje :-P staram sie nie myśleć o tym smaku i jest oki. połykać od razu nie trzeba przecież ale każdy robi to co lubi :mrgreen:

Wiesz, jak mnie nie uprzedzi czasem to tez mu glowy nie urwe, bo jak pozniej slysze jak mowi: bo bylo mi tak przyjemnie... az serducho mieknie:P Ale i takjestem przeciwko polykaniu - niefajny smak i takie pozniej niemile uczucie w buzi...ble
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#714 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:38

loda mu robie owszem ale nie polkne tego chyba ze tak jak mowisz zdarzy sie jakis wypadek.roznie bywa

#715 Magnes

Magnes
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:46

hie hie, ja też bardzo lubię jak do końca jestem pieszczony ustami mojej panny, ale po prostu na finał się zakłada DUREX Select i po problemie ;) Nigdy dla własnej frajdy nie zalepię mojej Marty :>

#716 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:46

Ja lubie Mojemu sprawiac przyjemnosc i wiem, ze 'konczenie w ustach' tez nia jest, ale nie ma bata - nie przejdzie:P kilka razy sie skusilam, czasem sie zdarzy, no luz, ale jakos nie popieram. Ale jak wiadomo, co kto lubi :-P

[ Dodano: 2008-12-06, 08:50 ]

Nigdy dla własnej frajdy nie zalepię mojej Marty :>

Hahaha:P Doskonale powiedziane:P No Moj Tomasz uwaza, ze to cholernie przyjemne, ale nie bedzie robic czegos, na co ja nie wyrazam zgody. No chyba ze tak jak mowilam - jest wypadek przy pracy, to przeprasza
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#717 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 08:56

no czasem dla ukochanego sie bardzo poswiaca.ja np nie moglam jakos nigdy odwazyc sie na zrobienie loda.wydawalo mi sie to ochydne ale jak sprobowalam to okazalo sie to nie straszne...a wiem ze mu jest dobrze wiec jestem zadowolona jak mu zrobie

#718 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 09:02

no czasem dla ukochanego sie bardzo poswiaca.ja np nie moglam jakos nigdy odwazyc sie na zrobienie loda.wydawalo mi sie to ochydne ale jak sprobowalam to okazalo sie to nie straszne...a wiem ze mu jest dobrze wiec jestem zadowolona jak mu zrobie

Mialam dokladnie tak samo jak Ty, ale sie zmienilo:P Uwielbiam dawac mu ta przyjemnosc, a mnie nakreca, kiedy on sie tak wije z rozkoszy... o jaa:D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#719 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 09:09

ja mam tak samo.prawda ze robienie loda nie jest zle?

#720 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 09:18

Pewnie, a nawet przyjemne - fakt, ze sprawiam Kochanemu przyjemnosc - to dopiero frajda! ja jestem jak najbardziej za tego typu pieszczotami:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika