Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#741 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 11:20

To nie jest swintuszenie, na swintuszenie mam inne okreslenia.
Akurat "zrob mi loda" to dla mnie poziom szkoly podstawowej. a nawet nie kazdy tak mowi. wstydze sie takiego slownictwa.

boszzzz :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#742 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 11:31

mój tomek raz tak się wyraził "kochanie a może małego lodzika" .... i choć wtedy miałam ochotę mu sprawić przyjemność to od razu mi odeszła i dostał tylko tyle ze obszedł sie smakiem bo obróciłam sie na bok i poszłam spać stwierdzając ze głowa mnie boli a przedtem to tak sie do niego przymilałam że myślałam ze go zjem ........ i sie oduczył widać zorientował sie że to co powiedział było nie bardzo ..... jak teraz ma ochotę to formułuje zdanie tak by zabrzmiało inaczej np " a może troszeczkę nizej dostane buziaka" ktoś tu sie czuje stęskniony za tobą"

#743 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 14:44

no dokladnie :)
moj tez mowi "pocałujesz milego ??" lub "a moze buziaczek nizej ??" :)

#744 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 21:09

a my jestesmy troszeczke bardziej ordynarni w tym nazewnictwie ;-) ale ja nie widze w tym nic zlego i lubie to <diabelek></span>
to tylko nasze i nam to odpowiada

#745 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 23:39

a my jestesmy troszeczke bardziej ordynarni w tym nazewnictwie ;-) ale ja nie widze w tym nic zlego i lubie to <diabelek></span>
to tylko nasze i nam to odpowiada

U nas jest podobnie, głupie by to było gdybym się miała obrażać o takie cos...hm..jak więc mam powiedzieć? Spojrzysz na moją muszelkę :mrgreen: łłooo boszzzz :-o
Dla mnie to jest świnutszenie, ja w podstawówce nie miałam do czynienia z takim słownictwem, nikt do mnie nie mówi żebym mu zrobiła loda hihi :mrgreen:

<ookk>

#746 Magnes

Magnes
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 23:48

też myślę, że nie jest ważne tutaj słownictwo tylko raczej sposób w jaki się mówi, czy prosząc jak kotek z Shreka czy wymuszając to. Ja tam robię wielkie oczka (a przeważnie nawet nic nie muszę mówić) i dostaję rozkosz, a moja M. nawet mnie nie musi prosić bo jestem zawsze chętny jej dogadzać :)

#747 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 08:57

o wlasnie.słownictwo dla mnie tez nie ma znaczenia.my raczej do siebie mowimy tak zartem.a co mam powiedziec?kochanie wez wsadz jezyk w muszelke.hehe

#748 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 09:03

.hm..jak więc mam powiedzieć? Spojrzysz na moją muszelkę

to juz twoja sprawa. ja nie uznaje muszelek i innych lodow. i nie mam zamiaru pisac bo to zbyt osobiste strefy <opalanko></span>

Na nazwy jest oddzielny temat okreslenia-jakich-faceci-uzywaja-na-nasze-miejsca-intymne-vt3363.htm proponuje wiec wrocic do tematu

nie lubie jak on mi to robi ale w druga strone :) :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#749 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 09:48

nie lubie jak on mi to robi ale w druga strone

no to jest nas coraz więcej.... ;-)
Kurcze, zaczynam się zastanawiać jak to jest, bo chyba nie ma faceta, który by tego nie lubił...a z kolei dziewczyny często mówią, że nie lubią jak facet jej to robi... <bezradny></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#750 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 09:52

No ja nie wiem dlaczego tak mam. Oczywiscie dojdzie do tego raz na jakis tam czas (ho ho raz na ruski rok :D ) ale nie jestem jakos do tego przekonana. No nie wiem, nie chce i koniec :roll: pomimo, ze jak juz do tego dojdzie to jest ok. nie placze z tego powodu :D

ale moj facet to by za kazdym razem chcial hehe

#751 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 11:51

A ja jestem z tych ktore wola jak on dziala :-P <bezradny></span>

#752 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 13:10

ja tez juz pislaam, ze wole bardziej jemu niz jak on mi, ale ostatnio jakos sie do tego bardziej przekonalam i lubie teraz prawie tak samo jak w druga strone :mrgreen: . Nie wiem...moze mialam dluzsza przerwe i mi jednak tego brakowalo... <hmm></span>
Dołączona grafika

#753 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 14:01

a ja lubie jemu i wdruga strone tez.

#754 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 17:55

Ja mam jak asiunia, co mam sobie zalowac:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#755 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 01:53

mysle ze kobiety nie zawsze lubia zeby facet ja piescil poniewaz boja sie ze cos tam bedzie nie tak smakowalo czy nie tak pachnialo....

a faceci sie takimi sprawami wcale nie przejmuja :P

moze i tak jest lepiej

ja rowniez naleze do tych tore uwielbiaja ale nie chca bo ne :P

#756 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 09:07

Olcia, ja tak nie mam :)
Nie martwie sie tym, a kazda z nas ma jakis tam "swoj" zapach wiec to jest normalne. po prostu mnie to krepuje chyba :P ale jesli tego mi nie brak to chyba nie ma co zmieniac tylko zyc dalej :D

#757 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 14:54

ja jakos nigdy sie przejmowalam swoim smakiem i zapachem

#758 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 20:49

Mnie nie przeszkadza -lubie to :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#759 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:06

madzia, a ja wlasnie mam cos takiego i boje sie ciagle ze moze mu nie bedzie odpowiadal ten moj zapach czy smak
a glupio i ptac :P

#760 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:08

Olciiia, ja slysze ze on to uwielbia.. Wiec nigdy nie zastanawialam sie ze moze mu moj zapach przeszkadza.