Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#761 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:11

uwielbiaja ale nie chca bo ne :P

ale co to znaczy <co></span>

ja tam to robię i się niczym nie przejmuje, jest fajnie i mi odpowiada i mojemu A. tym bardziej :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#762 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:13

Asia uwielbiam ale nie chce bo nie

#763 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:14

uwielbiam ale nie chce bo nie

ale ja nie rozumiem
ale dobra, spoko
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#764 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:18

asia21_87, nie bo chodzi o to ze ja sie rozplywam.... i uwielbiam to ale troche mam opory

i wtedy kiedy Tomek bardzo nalega to mu daje dostep :lol: i wtedy nic juz dla mnie nie istnieje :mrgreen: -odlot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale ciezko mnie do tego przekonac

#765 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:24

ale ciezko mnie do tego przekonac

mnie czasmi też ciężko przekonać, ale łamie lody :-D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#766 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 23:34

ale łamie lody :-D

yhmmmmm.... wszystko rozumiem <diabelek></span> :mrgreen:

ja lubie tylko wtedy kiedy tomek bardzo tego chce ;-) i wtedy kiedy mnie tak bardzo do tego namawia

#767 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 09:12

czyli jednym słowem troche zachety potrzebne :mrgreen:

#768 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 16:32

no normalnie nie wiem jak zacząc!!!...dzisiaj moja przyjaciółka powiedziała mi że jej partner powiedział jej że nie chce pieszczot oralnych z jej strony bo jemu się wydaje,że tak robią kur** :shock: zabiło mnie jak to usłyszałam :shock:

kumpela mówi,że na pocz ątku nic nie mówił bo chyba mu głupio było ale w końcy jej powiedział ze tego nie chce. a ona kiedy tylko zbliża się w tym kierunku on zaraz ją przyciąga do siebie i powstrzymuje... Spotkałyście się może z takimi pogladami że tylko kur** stosują takie pieszczoty :-? ja jestem zdruzgotana <bezradny></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#769 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 16:38

tanika_aha, po pierwsze to nie spotkalam sie z takim podejsciem, a po drugie wydaje mi sie, ze prawie kazdy facet lubi takie pieszczoty, osobiscie to chyba nie znam zadnego, ktory nie lubilby i nie marzylby o takich pieszczotach
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#770 kinomaniak

kinomaniak
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 18:17

tanika_aha, po pierwsze to nie spotkalam sie z takim podejsciem, a po drugie wydaje mi sie, ze prawie kazdy facet lubi takie pieszczoty, osobiscie to chyba nie znam zadnego, ktory nie lubilby i nie marzylby o takich pieszczotach

Madrze mowi:D Piwa jej:)
Life is brutal...

#771 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 18:26

666ilonka777, kinomaniak, no mi tez się wydaje ze to jest lekko chore <bezradny></span> chłopak mówi dziewczynie która jest chętna na sex oralny że nie nie bo to mu sie z kur**stwem kojarzy :shock: :shock: :shock: no ludzie :evil:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#772 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:03

tanika_aha, wstrzasnelo to mna... no nie chcialabym w ogole czegos takiego uslyszec.... :-?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#773 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:08

maartekkk, no naprawde,zrobiłam takie oczy ze aż kumpela sie zmieszała :-> ale koleś jest typ na maksa nie doje**ny :-?

unikat! :shock: :-o

#774 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:28

No raczej... bo pierwsze slysze, zeby facet mial takie podejscie, zazwyczaj (czyt. zawsze :-P ) wrecz sie prosza o to, zeby go tam i owdzie posmyrac/pokiziac :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#775 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:33

oj dziewczyny, przeżywacie ;-)
skoro są kobiety, które uważają, że seks oralny jest poniżający i że robią to tylko k....., to dlaczego facet nie może tak myśleć. przecież różni są ludzie ;-) najważniejsze, że nasi Panowie tak nie myślą :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#776 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:37

Madzia81, w sumie tak, co sie tu rozwodzic:P
ale nie powiem - zamurowalo mnie, pierwszy raz sie z czym takim spotykam :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#777 Magnes

Magnes
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:48

cóż, z podejściem że to poniżające dla kobiety u facetów się spotkałem, ale że k*** tak robią? Przede wszystkim porażają mnie faceci, którzy używają takiego języka przy swoich kobietach :/ żenujące
"Piękno rodzi się w marzeniach" -> my dreams gave birth to my Marta ;*

#778 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 19:51

a nazwal to koleś właśnie tymi słowami <bezradny></span> ...jajek se nie myje czy jak? <umieraam></span>

#779 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 22:19

Nie no ja tez tak kiedys myślałam i miałam do tego takie podejście i znam osobiście chłopaków którzy twierdzą ze nie poprosiliby swojej kobiety o to.
co prawda jest ich niewielu i nie wiem na ile mozna im w to wierzyć ... aczkolwiek takie wypowiedzi juz słyszałam... tyle ze nie tak wulgarne :shock:

#780 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 grudnia 2008 - 11:48

Ja spotkalam jednego takiego. On ogolnie mial chore podejscie do seksu.
Te slowa dziwia mnie tak samo, jak stwierdzenie z ust kobiety "nie bede go tak piescic, bo nie jestem/bo pomysli ze jestem dziwką".
Jezu, który mamy wiek, ze jeszcze tacy ludzie zyją? :-/

Co do obawy przed swoim zapachem/smakiem to byl to jedyny powod dla ktorego zawsze mialam obawy co do minetki.
Teraz uwielbiam, ale nie zgodziłabym sie na takie pieszczoty po cały dniu, badz po paru godzinach po kapieli. Wole albo od razu po , albo gora 2 godziny po.

Jesli ktos ma takie obawy, polecam wspólny prysznic, kąpiel :)