Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#81 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 23 sierpnia 2007 - 20:27

A zawsze musi duuużo czasu minąć zanim moje Słońce "dojdzie" więc ja się muszę niesamowicie namęczyć :-/

no to sie nie męcz tylko rób to w formie wstępu wtedy nie będzie takie męczące
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#82 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 11:49

A zawsze musi duuużo czasu minąć zanim moje Słońce "dojdzie" więc ja się muszę niesamowicie namęczyć :-/

oj, to przestań na siłę doprowadzać go do orgazmu, tylko ptraktujcie to jako wspaniały początek części dalszej :) wtedy i Tobie będzie przyjemniej ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#83 Lia

Lia
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 12:09

Tylko, że on uwielbia kiedy tak robię... więc czasem po prostu juz sie poświęcę :-P A ja lubię sprawiać mu przyjemność.
Ale oczywiście nie robimy tak zawsze - również często jest to właśnie wstęp o którym dziewczynki pisałyście ;-)

#84 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 24 sierpnia 2007 - 18:59

Lia, możesz też robić tak, że najpierw pobudzaj go rączką, żeby już tam się popodniecał i później przejdź do części "ustnej" :D wtedy też dojdzie szybciej ;>

#85 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 14:06

Lia, /wiem ze to glupio moze brzmiec ale / wielu mezczyzn jest przyzwyczajonych do swojej prawicy . Stad pozniej klopoty z dluuuuugim dochodzeniem do orgazmu podczas seksu oralnego. Mysle, ze mozna wybrnac z tego tak jak mowia dziewczyny - najpierw rozgrzac go na granicy szczytowania reka, a do finalu juz poprowadzic ustami. MOzna tez zrobic to wespol z reka :> prowadzisz dlon w mocnym uscisku zaraz za ustami , ktore obejmuja penisa troche luzniej niz reka , a do tego draznisz glowke jezykiem /nie wierze ze wdaje sie w takie detale, juz chyba sie odzwyczailam od takich sprosnych tesktow :shock: /.
W moim zwiazku na cale szczescie na tej plaszczyznie rozumiemy sie dobrze i obojgu z nas chyba nie brak umiejetnosci. Nie ma wstydu ani zadnej niecheci - lubimy swoj smak, zapach i widok wijacego sie partnera podczas szczytowania.

I jeszcze mi sie cos przypomnialo odnosnie postu kolezanki - czasem warto podgrzac atmosfere podczas seksu oralnego jakims dodatkowym elementem - np ocierac sie o jego uda piersiami, przysiadac okrakiem bez majtek na jego nodze tak zeby poczul jakie jestesmy mokre, spogladac w oczy w sposob bardzo wyuzdany kiedy trzymamy "go " w ustach - a to dlatego , ze machinalne ruchy naszej glowy w dol i w gore sa malo sexy, a maly erotyczny detal , ktory dorzucimy jako bonusik moze wiele zmienic.
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#86 leelou

leelou
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 14:20

mnie sex oralny nie brzydzi i chetnie sprawiam przyjemnosci mojemu mezczyznie :) traktujemy to raczej jak grę wstepna :)

#87 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 14:37

:shock: VOV !!! Ko. :shock: to teraz po twoim tekscie ja juz zadnych zachamowan miec nie bede hahahaha ani w sprawach sexu ani pisania tu postów :D TAK 3MAJ :D

#88 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 20:38

I jeszcze mi sie cos przypomnialo odnosnie postu kolezanki - czasem warto podgrzac atmosfere podczas seksu oralnego jakims dodatkowym elementem - np ocierac sie o jego uda piersiami, przysiadac okrakiem bez majtek na jego nodze tak zeby poczul jakie jestesmy mokre, spogladac w oczy w sposob bardzo wyuzdany kiedy trzymamy "go " w ustach - a to dlatego , ze machinalne ruchy naszej glowy w dol i w gore sa malo sexy, a maly erotyczny detal , ktory dorzucimy jako bonusik moze wiele zmienic.

Dooookładnie, u nas też to zawsze bardzo pomaga :-D

#89 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 25 sierpnia 2007 - 21:05

to teraz po twoim tekscie ja juz zadnych zachamowan miec nie bede

Moniś, a miałaś?? :P

#90 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 23:16

Hehehehe... :P
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#91 Lia

Lia
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 10:10

KO. dziękuje Ci za radę, ale muszę Ci powiedzieć, że ja tak też właśnie robię. A wcześniej chyba źle się wyraziłam - musi dużo czasu minąć zanim mój chłopiec dojdzie nie tylko w "oralu" ale ogólnie. Zawsze i we wszystkim - że tak powiem :-P

I w seksie oralnym praktycznie to nie trwa wiele dłużej niż jak się normalnie kochamy. No tylko że ten pierwszy jest po prostu bardziej dla mnie męczący.

Ale nie narzekam - żeby nie było

#92 Jeffanny

Jeffanny
  • Użytkownik
  • 89 postów

Napisano 02 września 2007 - 11:17

Niesamowita forma pieszczot :D

#93 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 05 września 2007 - 10:02

miałam dziewczynki z początku jak wy... na początku takie obrzudzenie... a po pierwszym spróbowaniu... very good.. :mrgreen: nie jest to złe... bardzo podnieca faceta... ale nie robie tego zawsze...
też mysle że do tego trzeba dojrzeć..
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#94 atria

atria
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 22 września 2007 - 16:13

Kiedyś nie wyobrażałam sobie.. Dziś mam zupełnie inne podejście do sprawy. Nie widzę w tym nic obrzydliwego, wręcz odwrotnie. To chyba kwestia partnera..

#95 Kaś

Kaś
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 22 września 2007 - 17:47

Lubię.
To coś dużo bardziej wyrafinowanego i intymnego,niż seks waginalny.Bardziej moge się wtedy skupić na obserwowaniu doznań partnera.Do niczego nie musiałam się przekonywać i przełamywać.Przyszło z czasem.
"Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"

#96 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 września 2007 - 20:04

pojde za przykładem kululiny i zapytam jak wam sie podoba gdy to wasz partner przechodzi do inicjatywy w zabawach oralnych ??? czyli popularnie zwane minetki :D (znam tez inne okreslenia ..ale mniej sympatyczne :P)

ja osobiscie uwielbiam :D fakt ze z obecnym jeszcze tego nie robilismy (no cóz niech poczeka troszke :P nie chce wyjsc na łatwa czy cóś :P jestesmy króciutko ze sobą jeszcze :P) ale mam doswiadczenia z poprzednimi :D i o ile facet nie potchodzi do tego jak do wylizywania miski po kremie czy czyms innym słodkim to jest ok :D po prostu lubie delikatnie :D

#97 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 września 2007 - 20:06

A ja nie lubie tego :oops: :oops:
Nie moge sie skupic jak on mi to robi :-P i smiac mi sie chce <glupek></span>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#98 atria

atria
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 22 września 2007 - 20:11

A ja sobie wtedy myślę,że on mysli,że na raz, dwa, trzy mam miec orgazm...Qrde... :-/ Jestem walnięta..

#99 Kaś

Kaś
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 22 września 2007 - 20:11

Uwielbiam ;).Nie wyobrażam sobie gry wstępnej bez tego.Mowię na to zwykle lizanie kici ;).
"Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"

#100 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 września 2007 - 20:19

Nie moge sie skupic jak on mi to robi :-P i smiac mi sie chce <glupek></span>

tez tak kiedys miałam ;P teraz zamykam oczyi mysle o tym jak jego jezyk yam buszuje :P staram sie sobie to wyobrazic i mysle tez o tym ze on tez czerpie z tego przyjemnosc ( czasem wydawało mi sie ze wieksza niz ja hahahaha )

A ja sobie wtedy myślę,że on mysli,że na raz, dwa, trzy mam miec orgazm...

hahahaha przeciez tu nie codzi o orgazm na wyscigi :D przeciez nie musisz konczyc orgazmem :P mozesz sie tylko rozgrzac w ten sposób :D ja np inaczej przechodze orgazm pochwowy (w czasie penetracji) a inaczej jak on mnie lize :D dlatego baaardzo to lubie :DS to takie jakby urozmaicenie :D