Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#61 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 25 lipca 2007 - 13:08

i dostałam czkawki...

no faktycznie, też musiało być zabawnie <umieraam></span>

#62 twojbuziaczek

twojbuziaczek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 28 lipca 2007 - 13:18

a kto wie jak sie oswoic z oralem??

#63 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 29 lipca 2007 - 11:08

a kto wie jak sie oswoic z oralem??

ale co to za pytanie, bo chyba nie rozumiem <bezradny></span> nie ma na to sposobu, albo się z tym oswoisz, zacznie Ci to też sprawiać przyjemność, albo po prostu nie, nie ma to żadnego sposobu :roll:

#64 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 12:37

Dziewczyny tylko pamietajcie "Bez zabkow" :!: 8-)

#65 twojbuziaczek

twojbuziaczek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 12:48

no tak ale bardzo bym chciala sprobowac a niewiem jak sie do tego zabrac niewiem jak i jak dlugo i czy ma byc to tylko element gry wstepnej czy... :oops: bardzo bym chciala sie wreszice przelamac i niewiem jak tym bardziej ze mojemu misiowi sprawiloby to duza przyjemnosc
:-/

#66 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 16:55

no tak ale bardzo bym chciala sprobowac a niewiem jak sie do tego zabrac niewiem jak i jak dlugo i czy ma byc to tylko element gry wstepnej czy... :oops: bardzo bym chciala sie wreszice przelamac i niewiem jak tym bardziej ze mojemu misiowi sprawiloby to duza przyjemnosc
:-/

może na poprzednich stronach znajdziesz coś...pisałyśmy ju zo tym

Dziewczyny tylko pamietajcie "Bez zabkow" :!: 8-)

< <umieraam></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#67 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 29 lipca 2007 - 17:43

niewiem jak sie do tego zabrac

po prostu, facet siedzi, Ty kleczysz miedzy nim i do dzieła :)

jak dlugo i czy ma byc to tylko element gry wstepnej czy...

jak tylko chcesz... mozecie to potraktowac jako element gry wstepnej, mozesz tez w ten sposob doprowadzic faceta do orgazmu (tutaj uwaga: w takim przypadku dogadajcie sie z facetem gdzie on ma skonczyc - w buzi czy moze gdzies indziej).
A jak to robic? Na necie na pewno cos znajdziesz, ale gwarantuje Ci, ze jak juz wezmiesz przyrodzenie swojego ukochanego do buzi to instynktownie bedziesz wiedziala co robic, a jak nie to poprosc go zeby Cie instruowal w jaki sposob masz go piescic oralnie aby mu bylo przyjemnie ;)

#68 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 30 lipca 2007 - 21:07

mozecie to potraktowac jako element gry wstepnej

tak jest u nas do tej pory jakos nie traktowalismy tego jako całego stosunku tylko taki wstęp do ciągu dalszego ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#69 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 07:51

ja też lubie tego rodzaju zabawy z moim ukochanym, na początku jedynie on zadowalała mnie w ten sposób, ale od pewnego czasu równiez i ja nie mam wiekszych oporów.Póki sie nie spróbuje to nikt sie nie przekona ile przyjemnosci to daje :-P

#70 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 09:14

dogadajcie sie z facetem gdzie on ma skonczyc - w buzi czy moze gdzies indziej

no właśnie lubicie kiedy facet kończy w waszych ustach???
bo mi osobiście to nie przeszkadza i nie mam przed tym żadnych oporów, ale koleżanka zwieżyła mi się kiedyś, że owszem robi swojemu chłopakowi lodzika ale brzydzi się połykać jego sperme i nigdy tego nie zrobi...
NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...

#71 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 11:34

Niunia u nas nigdy nie było tak do końca więc nigdy nie było takiego problemu ale tez mam takie opory przed połykaniem :-( :-( pewnie kiedys może się przełamie ale póki co jest nam dobrze tak jak jest zwłaszcza, że mój Krzys kiedys powiedział, że nie chciał by aby kończył w moich ustach....czas pokaże
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#72 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 31 lipca 2007 - 15:49

bo mi osobiście to nie przeszkadza

mi też nie przeszkadza :) i przynajmniej nie ma problemu co zrobić, żeby nic nie pobrudzić :) dla mnie osobiście nie jest to problem, ale wiem, ze wiele dziewczyn jakos nie może się przełamać. Nie dziwię się zaś dziewczynom, których facet pali - wtedy wątpię, żebym się na to zdecydowała, bo słyszałam, że papierosy bardzo negatywnie wpływają na smak spermy :/

#73 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 07:50

Dlatego warto pić dużo owocowych soczków ;-)
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#74 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 08:22

Dlatego warto pić dużo owocowych soczków

tak, a podobno na potencje najlepszy jest soczek szpinakowy <bravoo></span>

#75 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 09:11

A żeby tego dużo było :oops: to najlepsza maślanka i kefir :-P
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#76 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 09:33

A żeby tego dużo było to najlepsza maślanka i kefir

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

#77 paulledda

paulledda
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 11 sierpnia 2007 - 14:26

nie ma jak pozadny sex oralny... uwielbiam patrzec jak moj mezczyzna rozplywa sie gdy zabawiam sie jego cudenkiem... :mrgreen:
Dołączona grafika

#78 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 10:03

Ja z moim obecnym nie probowałam jeszcze.. Mysle, ze jeszcze troche musi minac zanim z nim sprobuje. Wazna jest kwestia zaufania i całkowitego pozbycia sie wstydu. Ale mysle ze juz niedlugo.. bo chodzi to mi po glowie juz jakis czas ;)
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#79 Lia

Lia
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 23 sierpnia 2007 - 18:51

Ja się przełamałam w miarę szybko... a przynajmniej szybciej niż przypuszczałam, że do tego dojdzie. Tylko, że chyba teraz trochę tego żałuję. Bo jak większość z was dziewczynki powiedziałyście, że traktujecie to np. jako część gry wstępnej, tak ja zawsze doprowadzam tym mojego chłopca do orgazmu. A zawsze musi duuużo czasu minąć zanim moje Słońce "dojdzie" więc ja się muszę niesamowicie namęczyć :-/

Nie no, z tym, że żałuję to żartowałam. Ale ciężko to bywa naprawdę...

#80 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 23 sierpnia 2007 - 20:24

Ja rowniez jak wiekszośc dziewczyn nie sadziłam nigdy ze sproboj takich oto pieszczotek, ale pewniego dnia zdecydowałam sie i naprawde nie załuje bo uwielbiam to gdy mojemu robaczkoi jest tak dobrze a potem odwrotnie :):):)
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."