Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#41 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 11:07

no moze i przyjemne ale w granicach rozsadku.... jak ktos to lubi to tak, potrafi to sprawic przyjemnosc.... ale ja bym sie niestety czula jak dziwka robiac to facetowi....

Ja tez dla mnie stanowczo odpada takiego typu zabawa-dobre dla małolat. Chociaz jestem mezatka i wiadomo to nie taka se przelotna znajomosc, wystarczy jak sie o sluchalam o moich bylych przyjaciolkach co wyprawiaja to mam obrzydzenie.

[ Dodano: 2007-07-13, 12:31 ]
Moze tez, ze ja tego nie probowałam robic (jak pisalam zniechecily mnie historie i filmy-to tak nie przyjemnie i ponizajaco wyglada), mimo to jak dziewczyny lubice to popieram...

ja też kiedyś nie lubiłam.. w ogóle, nie wiem czemu, ale BRZYDZIŁAM SIĘ wziąć go do buziaka :oops:

ale czemu nie?
skoro i jego i mnie to podnieca, to czemu nie?;) długo się opierałam przed tym, ale w końcu się przełamałam i się nie mogę odkleić czasami :oops: ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#42 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 11:17

nie wiem czemu, ale BRZYDZIŁAM SIĘ wziąć go do buziaka

no właśnie, ja też się chyba brzydze :-/ i nie robiłam tego nigdy :!: :oops:

#43 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 11:46

oj to spróbuj...

mhmmm

:oops:

#44 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 12:10

jakoś nie potrafie się przekonać :-/ wiem, że mąż by baaaardzo chciał, ale ja jakoś nie moge :-/

#45 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 12:25

chociaż postaraj się spróbować, jeśli on nie nalegał i nie zmuszał cie do tego to napewno zrozumie jeśli sie rozmyślisz i doceni to, że próbowałaś.
nie ma się czego brzydzić...
ja zanim pietrwszy raz to zrobiłam teżmiałam opory, ali nie dlatego,że sie brzydziłam(bo przecież kocham mojego faceta naf życie i uwielbiam jegi ciało!!!) ale dlatego, że bałam się, że mi nie wyjdzie albo mu sie nie spodoba...
ale jak już spróbowałam i zobaczyłam jego reakcje to wiedziałam, że to jest super!!!
NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...

#46 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 12:36

no ja też właśnie, jak zobaczyłam jego reakcję za pierwszym razem to ona nie jeszcze bardziej nakręciła;)

wiesz, jak ja się przełamywałam?
kiedyś golutcy sobie leżeliśmy... no i ja miałam głowę na jego brzuchu,,,bardzo blisko "sisiorka" ;) i dałam mu buzi , takie zwykłe..R. aż podskoczył ;) później buzi mniej zwykłe...
to fajne jest

a twój facet na pewno doceni bardzo to, że się starasz! ;)

próbować zawsze można ;)

#47 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 12:45

ale takie namawianie nic nie da. wiem po sobie. bardzo długo nie było mowy o tym, żebym choć spróbowała. NIE i już :!: żadne namowy, tłumaczenia, artykuły - nic mnie nie przekonywało. wiedziałam, że to jest dla faceta cudwna pieszczota, że go to nakręca, ale ja nie potrafiłam. a w seksie nic na siłę. mój to rozumiał i nie miał żalu. aż któregoś dnia - same usta jakoś mi TAM zawędrowały ;-) pierwsze razy były w prezerwatywie smakowej. zresztą do dzisiaj lubię tak najbardziej <dreams></span> ale bez też ;-)
i największą radość daje mi reakcja Misia :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#48 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 12:54

ale takie namawianie nic nie da.

starałam sie nie namawiać, tylko..poradzić (?) , powiedzieć jak ja to zrobiłam i już ;)

aż któregoś dnia - same usta jakoś mi TAM zawędrowały ;-)

yhm, też tak było ;)

największą radość daje mi reakcja Misia :)

reakcja jeszcze bardziej nakręca... ;)

#49 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 13:00

reakcja nakręca, a szczególnie lubie kiedy dotyka mojej głowy i bawi sie moimi włosami...i tak prześlicznie i namiętnie przy tym mruczy...prawdziwy Kotuś!!!

no i oczywiście pozycja 69!!!
wtedy odlatuje...

#50 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 13:16

dzieki dziewczyny za rady ;-) ja wiem, że nic na siłe, zresztą ja już stara baba jestem i byłby już najwyższy czas żeby spróbować, no ale nie potrafie się przełamać :cry: może kiedyś spróbuje, bo nie mówie kategorycznie NIE i koniec, ale jakos tak mi głupio :oops: nie powinno tak być, bo on uwielbia dawać mi przyjemność i ja też te pieszczoty kocham i chciałabym dla niego zrobic to samo, no ale .... :-/ ze mnie jest taki wstydzioch i boje się nowych rzeczy, musze chyba wypić jakieś winko na odwage ;-)

#51 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 13:21

reakcja nakręca, a szczególnie lubie kiedy dotyka mojej głowy i bawi sie moimi włosami...i tak prześlicznie i namiętnie przy tym mruczy...

oj, tak tak ;)

#52 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 24 lipca 2007 - 14:52

musze chyba wypić jakieś winko na odwage ;-)

hehe, no ja się musze przyznać, że mój "pierwszy raz" w tej kwestii był po dawce alkoholu :D Ale cieszę się, bo w ten sposób sie przełamałam i potem było tylko lepiej :)
Teraz to różnie jest, czasami mi się nie chce, czasami mam problemy z katarem i wtedy tez odpada, ale staram się nie zaniedbywać mojego zbytnio, bo wiem, że on BARDZO to lubi, chyba nawet bardziej niż normalne bzykanko <sex></span>

prezerwatywie smakowej

jakoś nigdy nie pomyślałam, żeby to robić z prezerwatywie... wolę naturalny smak i zapach, a nie smak jakiejś gumy w ustach - dla mnie to jest bleeee :roll: no i do tego kolejna sprawa... że dla faceta to jest jednak duża różnica w odczuciach czy kobitka robi mu dobrze z prezerwatywą czy nie :->

#53 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 16:28

musze chyba wypić jakieś winko na odwage ;-)

o tak, winko jest bardzo wskazane :)

czasami mi się nie chce,

mi to często się nie chce, ostatnio leniwiec we mne wstąpił i muszę być bardzo rozkręcona, żeby się za to wziąć ;-)

wolę naturalny smak i zapach

a ja tam wolę smak truskawki np. ;-)

dla mnie to jest bleeee :roll:

dla mnie nie jest bleee - każdy lubi co innego ;-)

dla faceta to jest jednak duża różnica w odczuciach czy kobitka robi mu dobrze z prezerwatywą czy nie :->

no oczywiście, że jest :) dlatego raz robimy z gumką, raz bez, cześciej bez, bo nie zawsze jest pod ręką, a jak jest już atmosfera i klimat, to nie chce nam się latać po mieszkaniu i szukać prezerwatywy ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#54 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 19:16

no to chyba się upije i do dzieła

Załączone miniatury

• 1627727.jpg

#55 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 19:17

Magdaruświetny obrazek Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#56 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 24 lipca 2007 - 21:26

dla mnie nie jest bleee - każdy lubi co innego ;-)

nie przeczę :) dziwne gdyby wszyscy lubili to samo ;)

no to chyba się upije i do dzieła

hehe, tylko nie koniecznie w tej pozycji, pamiętam jak pierwszy raz próbowałam tak, to się tylko zakrztusiłam <umieraam></span> a że my się nie przejmujemy takimi wpadkami, to śmiechu było co nie miara ;)

#57 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 21:30

hehe, tylko nie koniecznie w tej pozycji, pamiętam jak pierwszy raz próbowałam tak, to się tylko zakrztusiłam <umieraam></span> a że my się nie przejmujemy takimi wpadkami, to śmiechu było co nie miara ;)

ojojojjjj ;)

ale fajnie tak śmiać się z wadek.. bo dla niektórych wpadka jest czymś stresującym, bo się chciało dobrze wypaść i w ogóle.. ;) a tu się pośmiać można zawsze ;)

#58 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 09:02

hehe, tylko nie koniecznie w tej pozycji, pamiętam jak pierwszy raz próbowałam tak, to się tylko zakrztusiłam a że my się nie przejmujemy takimi wpadkami, to śmiechu było co nie miara

hahaha <umieraam></span> no nieźle, znając nas też byśmy się śmiali <umieraam></span>

#59 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 09:49

i najlepiej nie jeść nic ciężkiego...kiedyś po kolacji jak wzięłam się do dzieła to zaczęła mi się odbijać sałatka z pomidorów i dostałam czkawki...
też było śmiesznie :mrgreen:

#60 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 10:08

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

ale się uśmiałam... ;)