moze kiedys przyjdzie taki dzien ze sama bedziesz miala na to ochote
przeciez gra wstepna nie musi byc zawsze taka sama
Napisano 22 lipca 2008 - 09:31
Napisano 22 lipca 2008 - 10:21
Napisano 22 lipca 2008 - 14:07
Napisano 24 lipca 2008 - 11:50
Napisano 24 lipca 2008 - 11:52
skoro tak,to moze powinnas sprobowac?Przypuszczam,ze jemu sie to bardzo spodoba bo wieksozsc facetow to wprost uwielbia :->ale nie mam żadnych uprzedzeń i nie widzę w tym nic złego tylko się zastanawim czy może jemu się nie spodobało wtedy
a to mnie troche dziwi,bo po pierwsze nic na sile,a po drugie to nie jest cos za cos,jak kogos kochasz to lubisz "robic" mu dobrze i jak dla mnie to takie wyliczanki "bo ja mu raz a on mi dwa" sa tu nie na miejscuraz zrobił mi minetkę,ale tylko raz, od tamtego czasu kilka razy próbował mnie namówić na pocałowanie jego przyjaciela ale...
Napisano 24 lipca 2008 - 12:02
Napisano 24 lipca 2008 - 14:27
tylko się zastanawiam czy może jemu się nie spodobało wtedy
jeśli nie masz uprzedzeń to nie widzę problemówale nie mam żadnych uprzedzeń i nie widzę w tym nic łego
bardzo dobry pomysł pocałuj go jeśli boisz sie iść na całość włącz to jako element masażu całego ciała w czasie zabawy taki niewinny pocałunek, jeśli uznasz że nie było źle to spróbuj pobyć tam dłużej dać mu parę buziaków... ważne by on wiedział ze stopniowo chcesz do tego dość by móc go wypieścić uprzeć go że potrzebujesz czasu by sie przekonać bo sie wstydzisz tego ale bardzo chcesz mu sprawić tą przyjemność wiec niech nie nalega byś po chwili pieściła go bardziej intensywnie sam musisz nadać temu rytm we właściwym dla siebie tempie:-)może zacznę od pocałunków ;pa potem sie zobaczy...
Napisano 24 lipca 2008 - 14:36
Sandy napisał/a:
raz zrobił mi minetkę,ale tylko raz, od tamtego czasu kilka razy próbował mnie namówić na pocałowanie jego przyjaciela ale...
a to mnie troche dziwi,bo po pierwsze nic na sile,a po drugie to nie jest cos za cos,jak kogos kochasz to lubisz "robic" mu dobrze i jak dla mnie to takie wyliczanki "bo ja mu raz a on mi dwa" sa tu nie na miejscu
Napisano 24 lipca 2008 - 18:20
Napisano 28 lipca 2008 - 14:49
Napisano 28 lipca 2008 - 22:45
Napisano 29 lipca 2008 - 01:39
Napisano 29 lipca 2008 - 20:09
Napisano 29 lipca 2008 - 21:10
Napisano 30 lipca 2008 - 11:52
byś by cię w tym momencie wypieścił oralnie może chociaż to zyskasz (z tego co pamiętam tez nie bardzo tego chciał)
Napisano 30 lipca 2008 - 13:08
życzę ci by wszytko się ułożyło .... i czekam na relację jak poszło dowagi dziewczyno czasem warto pokazać facetowi jaki seks może byś szalony wspaniały i cudowny że rozkosz może trwać o wiele dłużej( myślę tu o tym jak przyjemne są pieszczoty całego ciała i cała ta otoczka przed wytryskiem) niż inaczej odczuwanie jest to przy zwykłemu oralu .... ale ostrożnie z tą rozmowa bo to mozę być do niego jakiś bardzo wrażliwy temat i możecie sie ostro pokłócić wiec spokojnie dobieraj słowa tak by go nie zranić ....i będzie jadka
a później godzenie
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Seks w ciąży |
|
|
|
Czy po pigułkach macie mniejsza ochote na seks? |
|
|
|
Jak pogodzić seks i religię? |