Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#381 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 09:31

Maaj4, tak jak dziewczyny pisza wszystko w swoim czasie ;)
moze kiedys przyjdzie taki dzien ze sama bedziesz miala na to ochote
przeciez gra wstepna nie musi byc zawsze taka sama ;)

#382 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 10:07

Otóż to...liczy się eksperymentowanie...oczywiście tylko tak jak Ci się podoba:)
Dołączona grafika

#383 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 10:21

Maaj4, spokojnie nie ma sie co stresować tym ... on to zaproponował bo jest to miłe i jest urozmaiceniem seksu... kiedyś sam tego nie chciałam bałam sie że zwymiotuję i krepowała i kończyłam zawsze gdy partner podnosił mi głowę (to znaczyło że już jest blisko) no ale z czasem jakoś tak oswoiłam sie z t ego rodzaju pieszczotami i doszłam do wniosku ze mogę sprobować, i za którymś tam razem jak go pieściłam przygotowałam sobie chusteczki i gdy podniósł moją głowę powiedziałam że ja wolę jednak tam zostać trochę sie wystraszył że go nie zrozumiałam i dwa razy zapytał czy jestem pewna no i nie było tak źle jego spermę wyplułam w chusteczkę i po strachu i wstydzie... teraz nie mam z tym problemów ważne jest by nie zmusić sie do tego tylko poczekać na dobra chwilę jak będziesz gotowa...

#384 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 14:07

maaj4 ja tez na poczatku sie krepowalam, wstydzilam zarowno tego oralnego biernego jak i aktywnego ale moj chlopak powoli powoli bardzo malymi kroczkami doszedl do tego co chcial osiagnac a pozniej w druga strone to juz jakos poszlo :)
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#385 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 11:50

a ja się zastanawiam czy powinnam bo...
najlepsze jest to że jeszcze nie uprawialiśmy sexu,kiedy jeszcze nie chciałam raz zrobił mi minetkę,ale tylko raz, od tamtego czasu kilka razy próbował mnie namówić na pocałowanie jego przyjaciela ale... hm z jednej strony może powinnam sie odwdzięczyć w końcu go pocałować a z drugiej on zrobił to tylko raz a tylko mnie tam całuje, no i nie wiem...

ale nie mam żadnych uprzedzeń i nie widzę w tym nic złego tylko się zastanawim czy może jemu się nie spodobało wtedy

#386 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 11:52

ale nie mam żadnych uprzedzeń i nie widzę w tym nic złego tylko się zastanawim czy może jemu się nie spodobało wtedy

skoro tak,to moze powinnas sprobowac?Przypuszczam,ze jemu sie to bardzo spodoba bo wieksozsc facetow to wprost uwielbia :->

raz zrobił mi minetkę,ale tylko raz, od tamtego czasu kilka razy próbował mnie namówić na pocałowanie jego przyjaciela ale...

a to mnie troche dziwi,bo po pierwsze nic na sile,a po drugie to nie jest cos za cos,jak kogos kochasz to lubisz "robic" mu dobrze i jak dla mnie to takie wyliczanki "bo ja mu raz a on mi dwa" sa tu nie na miejscu <bezradny></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#387 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 12:02

może zaczne od pocałunków ;P
a potem sie zobaczy...

#388 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 14:27

tylko się zastanawiam czy może jemu się nie spodobało wtedy

wydaje mi się że powinnaś porozmawiać z chłopakiem, na ten temat bo może on nierobi ci tego już więcej bo widział że cię to krepuje albo nie wie czy sprawił ci przyjemność... nie możesz od razu zakładać że mu się nie podobało wtedy... większość mężczyzn uwielbi pieścić kobietę oralnie wiec wydaje mi sie że nie w tym leży problem, spróbuj z nim pogadać przytul sie i powiedz co ci leży na sercu tylko spokojnie bez jakiś wyrzutów
że "ty mnie nie pieścisz a chcesz bym ja cię pieściła" :-) wierzę że dasz rade z nim pogadać

ale nie mam żadnych uprzedzeń i nie widzę w tym nic łego

jeśli nie masz uprzedzeń to nie widzę problemów

może zacznę od pocałunków ;pa potem sie zobaczy...

bardzo dobry pomysł pocałuj go jeśli boisz sie iść na całość włącz to jako element masażu całego ciała w czasie zabawy taki niewinny pocałunek, jeśli uznasz że nie było źle to spróbuj pobyć tam dłużej dać mu parę buziaków... ważne by on wiedział ze stopniowo chcesz do tego dość by móc go wypieścić uprzeć go że potrzebujesz czasu by sie przekonać bo sie wstydzisz tego ale bardzo chcesz mu sprawić tą przyjemność wiec niech nie nalega byś po chwili pieściła go bardziej intensywnie sam musisz nadać temu rytm we właściwym dla siebie tempie:-)

#389 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 14:36

Sandy napisał/a:
raz zrobił mi minetkę,ale tylko raz, od tamtego czasu kilka razy próbował mnie namówić na pocałowanie jego przyjaciela ale...
a to mnie troche dziwi,bo po pierwsze nic na sile,a po drugie to nie jest cos za cos,jak kogos kochasz to lubisz "robic" mu dobrze i jak dla mnie to takie wyliczanki "bo ja mu raz a on mi dwa" sa tu nie na miejscu <bezradny></span>

ja tez uwazam podobnie jak angik... nie chodzi o robie czegos za cos... jesli mam ochote sprawic mojemu pratnrowi przyjemnosc to to robie... jesli on mnie to tez to robi.. nie mozna wyliczac.. aha on zrobil mi ostatnio to teraz ja jemu.. to na tym nie polega...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#390 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 18:20

wiecie macie rację ale nie lubię się narzucać tzn.nie chciałabym byc aktywniejszą stroną, ale coś nam z tymi rzeczami nie wychodzi albo raczej nawet nie możemy zacząć :-P więc o czym tu mowa,on chyba nie ma potrzeb tak żeby codziennie ale może dlatego że do tej pory jeszcze nie byliśmy tak do końca na neutralnym gruncie więc może za parę dni jak wyjdziemy na wakacje,gorzej będzie jak sie okaże że on nie przepada za seksem albo wystarczy mu raz na 2tygodnie... wtedy się zacznę zastanawiać
a póki co jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona :->

#391 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 13:08

A w naszym związku mój niutek bardzo lubi jak go liżę...i jemu wystarcza jak go w ten sposób zaspokoje. Czasami zapomina o mnie i nic do niego nie dociera ;(
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#392 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 14:49

sissi, wiem że to ciężkie dla ciebie i bardzo byś chciała by cię pieścił też ale może spróbujesz z nim o tym pogadać może po prostu on nie zdaje sobie sprawy ze ty też tego potrzebujesz... może też wie że ma ci sprawić przyjemność chce tego jednak gdy ty zaczynasz go pieścić zapomina o bożym świecie i niecelowo staje sie małym egoistą a gdy jet juz po wszystkim jest zmęczony i zadowolony i ma wrażenie że tobie tez było fajnie.... mały podstęp by dostać porcję pieszczot to przejecie kontroli nad nim ( zanim jeszcze ty go zaczniesz pieścić)gdy on cię całuje to pokieruj jego głową gdzie chcesz by cie pieścił albo gdy już skończysz go pieścić powiedzieć coś w rodzaju "mam ochotę na to samo " może po paru takich przypomnieniach będzie już pamiętał o tobie. <pocieszacz></span> wieże że uda wam sie pokonać ten problem

#393 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 22:45

Ja na szczęście miałam odwrotny problem, bo bałam się odwdzięczyc Mojemu. Chciałam to zrobic, ale bałam się, ze nie będę potrafiła, bo on jest moim pierwszym. Na szczęście będąc na wakacjach, był klimat i odważyłam się ;-) Nie żałuję, bo mi sprawia to niezwykle dużo przyjemności i Jemu chyba też :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#394 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 01:39

a ja ...cos za cos:D tyle ze ja czesciej jestem mniej aktywna strona:P wole jak to sie mna zajmuje:D:D

#395 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 09:58

No kurcę muszę coś wymyslić...ja wolałabym się częściej kochać ale jemu wystarcza pieszczota ustami i po zabawie ;(

Gdzie Ci mężcyźni...prawdziwi tacy :(
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#396 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 20:09

No to faktycznie masz niemały problem sissi. Radziłabym Ci po prostu porozmawiać z nim, bo czasami oznaki niewiele dają. Niesprawiedliwy ten Twój facet, ale z pewnością dasz radę :)

A u mnie to było tak, że zachamowania miałam dość długi okres czasu, nie mogłam się przekonać, ale któregoś pięknego dnia na wakacjach w Belgii, kiedy to domowników nie było, spróbowałam, no i do dzisiaj nie żałuję :P JAle zaczął on :)

#397 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 21:10

sissi, wiem że ci ciężko ale musisz z nim pogadać wyjaśnić sobie wszytko a gdy będziecie sie kochać to spróbuj jakby nauczyć go brać przyjemność z seksu.... może to sie wyda dziwne ale wydaje mi sie ze twój chłopak uznał oralny seks za przyjemniejszy lepszy, nie wymagający od niego wysiłku i przez to wygodniejszy... dziwnie mi tak radzić ale może spróbujesz najpierw go pieścić i nie pozwolić mu dojść a gdy już będzie bardzo rozgrzany powiedz mu słodko ze chciała byś by znalazł sie w tobie bo bardzo pragniesz poczuć go w sobie .... (powinno to zabrzmieć tak że już nie umiesz sie doczekać)... gdy sie zgodzi na to nie pozwól mu tylko i wyłącznie sie męczyć zmieniajcie pozycje raz ty bądź na górze raz on tak by nie czuł się tak bardzo zmęczony .... gdy by jednak nie złapał sie w pułapkę i prosił o więcej orala poproś go wtedy że chciała byś by cię w tym momencie wypieścił oralnie może chociaż to zyskasz (z tego co pamiętam tez nie bardzo tego chciał)Jak coś robi co ci sie podoba czy się kocha czy cię pieści pokaż mu ze ci sie to podoba poprowadź jego głowę... pojęcz trochę albo powiedz o tak .... może będzie to dla niego motywacja do następnego razu...

#398 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 11:52

fajna babka Dzięki :D Postaram się dzisiaj albo w najblizszym czasie to wypróbować (nie wiem czy dzisiaj się zobaczymy)...

byś by cię w tym momencie wypieścił oralnie może chociaż to zyskasz (z tego co pamiętam tez nie bardzo tego chciał)

On chce, najlepiej 69 ale ja wolę sie z nim kochać...samo lizanie to nie wszystko, to jednak troszkę inaczej się odczuwa, a poza tym co za dużo to niezdrowo

I chyba rzeczywiście muszę z nim porozmawiać tak od serca :D i będzie jadka :evil: a później godzenie :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#399 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 13:08

i będzie jadka :evil: a później godzenie :-P

życzę ci by wszytko się ułożyło .... i czekam na relację jak poszło dowagi dziewczyno czasem warto pokazać facetowi jaki seks może byś szalony wspaniały i cudowny że rozkosz może trwać o wiele dłużej( myślę tu o tym jak przyjemne są pieszczoty całego ciała i cała ta otoczka przed wytryskiem) niż inaczej odczuwanie jest to przy zwykłemu oralu .... ale ostrożnie z tą rozmowa bo to mozę być do niego jakiś bardzo wrażliwy temat i możecie sie ostro pokłócić wiec spokojnie dobieraj słowa tak by go nie zranić ....

#400 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 13:28

Najpierw policzę dni do PMS bo inaczej może się źle ta rozmowa potoczyć...wtedy jestem 2 x bardzie złośliwa :D jutro napiszę
Dołączona grafika
Dołączona grafika