Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#361 monia_

monia_
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 09:49

Jak jakaś lubi śmierdzącego penisa brać do ust to proszę bardzo, mój facet ciągle mnie zachęca to zawsze mówie najpierw ty orala mi potem ja tobie ... i temat ucicha.
Każda z nas jest piękna, każda powabna:

#362 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 10:05

monia_, to czemu twoj facet sie tam nie umyje wczesniej? to chyba podstawa...bo z twojej wypowiedzi wnioskuje, ze ma

śmierdzącego penisa

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#363 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 10:33

Jak jakaś lubi śmierdzącego penisa brać do ust to proszę bardzo, mój facet ciągle mnie zachęca to zawsze mówie najpierw ty orala mi potem ja tobie ... i temat ucicha.

:shock: :shock:
sorry,ale jakos mnie to zszokowalo <bezradny></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#364 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 10:45

monia_, to czemu twoj facet sie tam nie umyje wczesniej? to chyba podstawa...bo z twojej wypowiedzi wnioskuje, ze ma

śmierdzącego penisa

dokadnie. Obleśne jak dla mnie :shock:

#365 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 11:00

monia_,

jakoś nigdy nie miał oporów by to robić może dlatego że mój Tomek jest czyścioszkiem i zawsze dba by być czyściutkim i pachnącym... jeszcze nie zdążyło mi się żeby coś mnie odpychało... może jakbyś zaproponował wspólna kąpiel i porządnie go umyła zmieniał byś zadnie co do tych pieszczot...

#366 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 11:42

monia_, nikt nikogo nie powinien do tego zmuszać...jeżeli ktoś nie chce ;-)
i to powinno być zrozumiałe dla tej drugiej strony - przecież nic na siłe...
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#367 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 lipca 2008 - 19:22

nie no wiadomo, że np po ciężkim dniu, czy takim jak każdy inny to się człek poci itp
może monia nie lubi zapachu ogólnie jego penisa itd bo to pachnie jakośtam zawsze....

ale... "śmierdzący penis" i "najpierw ty mi orala a później ja tobie"... miłośc kwitnie, delikatnośc i motylki w brzuchu . . . :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#368 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 12 lipca 2008 - 10:25

szok, chyba normalne, że przed tym wypadałoby być na dole czystym,na dodatek dwie strony powinny byc umyte szykując się na takie wspólne pieszczoty, a nie że tylko on ma myć penisa. ale nie rozumiem " Ty zrób mi, to ja Tobie"- a to jakiś problem? może ogólnie jestes uprzedzona do seksu oralnego??jakaś blokada psychiczna, czy chodzi o zapach ( lub brak czystości)?

#369 twojbuziaczek

twojbuziaczek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 12:33

a ja tak się jeszcze zastanawiam jeśli chodzi o te całą higienę i zapach... czy istnieje woń właściwa dla meżczyzn? tak jak u nas wiemy kiedy pojawia się stan zapalny a jak to jest z mężczyznami? co jesli facet nawet po kąpieli nie pachnie tam zbyt ładnie?

#370 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 12:55

twojbuziaczek, wydaje mi się iż każdy ma jakiś swój właściwy delikatny i raczej nieobrzydzający zapach jeśli pachnie zbyt intensywnie i od jakiegoś czasu się to zmieniło to mężczyzna może mieć stan zapalny. Czeto zdąża sie iż mężczyźni niedokładnie myją się w tych miejscach mino ze sie kąpią to jednak robią to zbyt ogólnie (przeczytałam tak kiedyś na jakimś forum że niektórzy nie myją czubka penisa bo boja sie że sobie go podrażnią i będzie ich bolał wie nie przesuwają tej skórki która zakrywa go nie wiem jak to sie nazywa naukowo) Jeśli pachnie tak stale może to być po prostu jego naturalny zapach i nie być w tym nic niepokojącego.

#371 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 08:11

co jesli facet nawet po kąpieli nie pachnie tam zbyt ładnie?

ja nie mam pojecie bo sie nie spotkalam z takim przypadkieam ale mioze nie dokladnie sie tam myje...? <bezradny></span>
z tego co wiem to trzeba pod ta skorka dokladnie umyc bo jak nie to bedzie brzydko pachniec jesli robi to przy pomocy samej wody to tez bedziesz go czula... niestety ale sprobuj z nim pogadac... moze przy okazji wspolnej kapieli powiedz ze ty chcialabys go umyc... ja juz to robilam ;)

#372 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 12:40

:-/
Hmmm macie rację co do tego,że ta wypowiedz jest szokująca! :-? Jakiego śmierdzącego penisa! Jej to z jakim facetem Ty jestes? Mój jeśli ma ochotę na takie pieszczoty wie bardzo dobrze, że musi być czysty...zresztą zawsze o to stara się dbać:) :-P No i moim zdaniem takie zadowalanie faceta jest jak najbardziej ok... tylko że w moim przekonaniu jest jeden warunek... miłość. W naszym związku taki rodzaj sexu rozpoczął On...baaaardzo przyjemnie:) ja nie byłam jeszcze gotowa na to by zrobić mu to samo. Nie nalegał...tylko czasami pytał. Po jakimś czasie przekonałam się no i teraz jestem bardzo zadowolona...szczególnie kiedy widzę tę przyjemność w jego oczach i radość przeżywania:) ;-) Polecam wszystkim zakochanym!! A poza tym jeśli by na to popatrzeć z innej strony to penis też przecież jest częścią jego ciała, tak samo jak np usta....więc czemu niby go nie całować:D :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#373 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 12:44

penis też przecież jest częścią jego ciała, tak samo jak np usta....więc czemu niby go nie całować:D :mrgreen: :mrgreen:

he he,podoba mi sie to porownanie :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#374 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 13:53

Dokładnie tak ! Miłość jak to mówią łamie wszelkie bariery :) Nie chcę przez to oczywiście powiedzieć, że jeśli kobieta nie pieści swojkego faceta oralnie to znaczy, że go nie kocha ;) Kocha :) i w to się nie wątpi :) No ale suma summarum.. też nie chciałabym wąchać 'śmierdzącego penisa' , a co dopiero zabierać się za niego ustami.
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#375 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 14:42

Dziewczyny koniec już ze "śmierdzącymi penisami"...przecież NASI faceci są zadbani:D więc nie ma tematu:D

Hahaha no przecież prawdę napisałam czyż nie??:P:D
Dołączona grafika

#376 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 20:50

angik1683 napisał/a:

Hahaha no przecież prawdę napisałam czyż nie??:P:D

No pewnie ze prawde :mrgreen: ale superowo to ujelas ;) ja jestem jak najbardziej za !!!!

#377 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 20 lipca 2008 - 14:57

hehehe:D:D dzięki:*
Dołączona grafika

#378 Maaj4

Maaj4
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 07:40

Mam pytanie odnośnie sexu oralnego.. Dopiero niedawno przekonalam sie do tego typu pieszczot, podszas gry wstępnej. Ostatnio moj Mis zapytal mnie czy moglby kiedys dojsc w mioch ustach lub na mojej twarzy... Rozesmialam sie i potraktowalam to jako zart, ale powiedzialam ze kiedys wrocimy do tej rozmowy. Sama nie wiem co o tym myslec... Dotychczas sex oralny byl czescia gry wstepnej... Co o tym myslice?[/b]

[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-07-22, 11:26 ]
Temat scalony. Nastepnym razem przeszukaj forum w celu sprawdzenia, czy nie poruszano juz podobnego tematu.

#379 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 07:43

Myślę, że wszystko z czasem. Nie ma się co spieszyć.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#380 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 07:59

Też tak myślę...powoli:) w naszym zwiazku tez pojawił się ten temat... ale doszliśmy do wniosku ze na razie ja nie chcę i jest ok:)
Dołączona grafika