Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#481 princess

princess
  • Użytkownik
  • 146 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 20:33

AgA08

jakoś dalej mnie to nie przekonuje, mimo , że tak świetnie zaprezentowane :-P
Quad me nutrit me destruid....

#482 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 20:35

Ja nikogo do niczego nie namawiam ;-) poprostu ukazuje plusy ;-)
KoChaM żYciE

#483 Aga__23!

Aga__23!
  • Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 20:37

jakoś dalej mnie to nie przekonuje, mimo , że tak świetnie zaprezentowane

no mnie tez jakos nie :mrgreen: :mrgreen: kiedys probowalam połknac bo moj spytal czy chociaz raz moglabym to dla niego zrobic..... ale nie przeszlo mi przez gardlo :-P od tej pory juz nie wracamy do tego tematu :lol:

#484 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 21:12

ja połykam powiem tak na początku miał problem sie przemóc a teraz sie przyzwyczaiłam i nie mam z tym problemów ....delicje to nie są ale o dziwo mój T nie smakuje tak źle i nie robie tego dal białych zębów :-) nie zawsze też to robię muszę mieć nastrój na takie zabawy :- ) :-) nigdy nie zgodziłabym sie na to jakby chłopak probował mnie do tego szantażem zmusić to jest dowód pewnego rodzaju zaufania i nie można tak sobie pogrywać z czyimiś emocjami wiec tacy faceci to dupki :-)

#485 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:06

le tam jak sie kocha i sie umie bawic to sie mozna wysmarowac to zadna oblecha albo razem sie upackac :P a pozniej razem do wanny <dreams></span>

co tam trzeba sie bawic zyciem ;)

#486 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:31

Mialabym problem z polknieciem spermy.. Jakies to takie..obrzydliwe <bezradny></span>

#487 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:50

le tam jak sie kocha i sie umie bawic to sie mozna wysmarowac to zadna oblecha albo razem sie upackac :P a pozniej razem do wanny <dreams></span>

co tam trzeba sie bawic zyciem ;)

hehe zgadza się ;-) ja z Moim miśkiem luimy poszaleć. Śmiech w sypialni to nic łego a wręcz przeciwnie ;-)
KoChaM żYciE

#488 paula10005

paula10005
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:00

Olcilla ma racje, jak sie umiemy bawic to mozna poszalec- wysmarowac sie a potem wskoczyc do wanny i sie umyc

#489 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:02

paula10005, haha :mrgreen: trzeba sie bawic :P raz sie zyje :P

#490 paula10005

paula10005
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:13

Olcilla, raz sie zyje, wszystko dla ludzi :-)

#491 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:18

Mialabym problem z polknieciem spermy.. Jakies to takie..obrzydliwe

kiedyś tez tak miałam ale zaczęłam sie tego tylu pieszczot uczyć z moim eksem stopniowo i jak któregoś razy widziałam jego zadowoloną minkę to postanowiłam połknąć a nie wypluć do chusteczki ... jakoś łatwo poszło ale i tak musiałam popić to sobie herbatką i tak z czasem sie przyzwyczaiłam do jej smaku... teraz tylko sporadycznie zdarza mi sie wypluć ... ale jedno co wiem po sobie że nie wolno sie do tego zmuszać jak ktoś nie ma do tego przekonania to nie powinien tego robić na siłę bo seks ma być miły a nie obrzydzający ...

#492 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:23

Czyli samo dobro jakby nie było - oprócz smaku :-P :mrgreen:

Wspólokator mojej kumpeli zawsze miał sok ananasowy w lodówce,bo podobno po tym lepszy smak jest i jego dziewczyna to potwierdzała ;-) ale ja nie powiem Wam jak jest naprawdę :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#493 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:27

Ja słyszałam, że trzeba zjeśc godzinę przed tabliczkę czekolady. Wtedy sperma jest słodka, ale nie wiem czy to działa

#494 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:30

nie wolno sie do tego zmuszać jak ktoś nie ma do tego przekonania to nie powinien tego robić na siłę bo seks ma być miły a nie obrzydzający ...

chcialabym kiedys sie przelamac i sprawic ta przyjemnosc mojemu, mysle ze w koncu to nastapi, tym bardziej, ze sama chce podjac taka decyzje a nie ze on mnie prosi :D tak samo jak z inna pewna pieszczota ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#495 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:40

chcialabym kiedys sie przelamac i sprawic ta przyjemnosc mojemu,

spokojnie na to potrzeba czasu i jedni przekonują sie szybciej inni później... nie ważne kiedy ważne jest dlaczego che sie to zrobić ... ale wiedzę że ty wiesz już czemu chcesz ...

tak samo jak z inna pewna pieszczota ;-)

ja tez mam parę takich które chciał bym a ni umie sie przekonać np. nie poddam sie by on mnie oralnie wypieścił .... może kiedyś do tego dorosnę ...

a co do smaku spermy to powiem tak ja wyczuwam różnicę tylko jak tomke coś wypije trochę czasu przed (około pół dnia) wtedy h=jest lekko gorzka...a tak soki ananasowe , czekolady w jego przypadku nie działają po wszytki smakuje tak samo... ale ogólnie to że zdrowe odżywianie może na to wpłynąć (dużo warzyw itp) to słyszałam ale mój tomek nigdy nie przeżuci sie na warzywa wiec nie potwierdzę :-)

#496 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:42

Madzia ale ty sie przelamalas z analen a ja jakos nie moglam a z ta sperma jakos poszlo :P

#497 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:48

np. nie poddam sie by on mnie oralnie wypieścił .... może kiedyś do tego dorosnę ...

tez jakoś nieszczególnie to lubie. tylko drocze sie z nim "no idz na dol" ;-) ale w gruncie rzeczy to smiac mi sie wtedy chce. jakos nie potrzebuje tego.

a co do smaku spermy

kilka razy poczulam... jezyk mnie szczypal ale to bylo troszke i wyplulam...
Olciiia, moze nam sie odmieni :P i tobie i mi wyjdzie na dobre i pozyteczne hehe
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#498 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:50

Wspólokator mojej kumpeli zawsze miał sok ananasowy w lodówce,bo podobno po tym lepszy smak jest i jego dziewczyna to potwierdzała

Słyszałam...spróbowałam...coś w ty jest... 8-) :-P

[ Dodano: 2008-08-28, 22:52 ]

tez jakoś nieszczególnie to lubie

hmmm, powiem Ci, że ja też...
Uwielbiam pieścić tak mojego L...
Ale nie lubię w drugą stronę... <bezradny></span>

#499 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:55

jezyk mnie szczypal ale to bylo troszke i wyplulam...

możliwe że poczułaś taki płyn niby spermą co wylatuje chwilkę przed wytryskiem ... nie wiem jak go nazwać ale jest on odrobinę mocniejszy w smaku niż sama sperma .... spokojnie nie od razu karków zbudowano ...

#500 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:55

Kahela, Ja mam tak samo. Lubię sprawiać w ten sposób przyjemność Piotrowi. Jednak zdecydowanie wolę jak zajmuje się mną w inny sposób niź oralnie. Nie to , że źle to robi tylko jakoś tak nie umiem się do tego przekonać.
A.