Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#221 Sheer Rose

Sheer Rose
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 10 marca 2008 - 13:45

a ja jednak miałam opory, ale wydaje mi się, że to dlatego, że został mi jakiś uraz po szkole i po żartach moich kolegów z których wnikało, iż dziewczyna która robi tzw "loda" nie ma szacunku dla siebie, a już na pewno faceci nie mają do niej szacunku...

Ale poznałam moje słońce, zaufałam mu, skosztowałam i niczego nie żałuję:)

[ Dodano: 2008-03-10, 13:48 ]
jeszcze coś:

wydaje mi się, że pieszczoty oralne faceta w stosunku do kobiety przychodzą łatwo, a aby kobieta zrobiła dobrze facetowi musi po prostu dojrzeć seksualnie i zaufać

#222 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:17

wydaje mi się, że pieszczoty oralne faceta w stosunku do kobiety przychodzą łatwo, a aby kobieta zrobiła dobrze facetowi musi po prostu dojrzeć seksualnie i zaufać

do końca się nie zgodzę: może facet to mógłby i kobietę tak pieścić po pierwszej randce, ale kobieta tez musi najpierw zaufać i otworzyć się, aby pozwolić na takie pieszczoty ;-) no bynajmniej niektóre tak mają ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#223 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:19

Ja tam musialam z kims byc jakis czas a faceci sa wlasnie tacy ze na pierwszej randce to robia bleee

#224 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:21

ja też bym się brzydziła zrobić coś takiego komuś po pierwszej randce :-?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#225 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:22

ja jak pamietam to musialym kogos poznac czy jest przedewszystkim czysty i musze kogos kochac,aby robic cos takiego :-D

#226 Sheer Rose

Sheer Rose
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 11 marca 2008 - 11:35

do końca się nie zgodzę: może facet to mógłby i kobietę tak pieścić po pierwszej randce, ale kobieta tez musi najpierw zaufać i otworzyć się, aby pozwolić na takie pieszczoty ;-) no bynajmniej niektóre tak mają ;-)

miałam raczej na myśli samą psychikę faceta tzn że większość nie ma żadnych oporów,a nie to, że ma to być po pierwszej randce. Oczywiście, że my kobietki musimy na to pozwolić:)

#227 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 30 marca 2008 - 11:14

nie no - ja to jak czasami dorwę mojego męzusia to tak od .....aż po ..... normalnie aż chyba zaraz go znowu schrupię <sex></span> ja uwielbiam pieścic mojego meża a i ja rozkosznie uwielbiam jak on mnie pieści - to nieodzowny elemnt naszych dorosłych zabaw <huraaaaa></span>
Kobieta zmienną bywa....

#228 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 30 marca 2008 - 11:24

Ja s przyznam ze P jest pierwszym moim chlopakiem ktoremu to zrobilam,ale zanim s przekonalam i odwazylam to trwalo to rok,ale rozmawialismy o tym ale NIGDY nie usłyszalam z jego ust pretensji czy zmuszenia,poprostu "kiedy bedzie wiedziala ze chcesz to zrobic to to zrobisz"i taka jest prawda.

[ Dodano: 2008-03-30, 12:25 ]
A jeszce jedno,uwazam ze to bardzo tez zbliza pare :mrgreen:
Dołączona grafika

#229 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 30 marca 2008 - 13:32

Chwilka mój też pierwszy i jedyny i to chyba dobrze :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#230 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 00:35

moj pierwszy "rozek" mial miejsce prawie rok po tym jak zaczelismy z Lukaszem wspolzycie, dawniej uwazalam ze to cos obrzydliwego i ponizajacego kobiete, ale jak juz pisalyscie do tego trzeba dojrzec i miec pelne zaufanie do partnera :-D ten pierwszy raz byl po zazyciu % <drink1></span> podobnie jak u Kociaka,dodalo odwagi :lol: no i jeden raz wystarczyl-spodobalo sie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wspaniale doznania <looodzik></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#231 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 11:04

hm... moim zdaniem tzeba miec zaufanie do partnera zeby to zrobic.. i dojrzec do tej decyzji... poczatkowo jakos nie mialam ochoty ale jak juz raz sprobowalam to mi sie spodobalo.. teraz bardzo lubie to robic bo widze ze jemu sprawia to ogromna przyjemnosc a dzieki temu i ja czuje sie usatysfakcjonowana:)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#232 Nuvola

Nuvola
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 15:55

Nie poczytalam wszystkich stron (bije sie w piers :-> ), ale podpowiem wam -jesli tego nie bylo, ze dla naszych polowkow milym zaskoczeniem moze byc seks oralny robiony np. z mietowym tic-takiem w ustach(zamiast kostki lodu, do mnie lod nie przemawia).
Poszukajcie jakies cukierki super mocne mietowe....przywiazcie facetya do lozka i do dziela :-D daje wam gwarancje, ze nie zapomni tego do konca zycia! :-P

#233 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:07

Nie przepadam, nie lubie... :-/

#234 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:16

Madzik w obie strony nie lubisz?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#235 iwa222

iwa222
  • Użytkownik
  • 608 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:22

Poszukajcie jakies cukierki super mocne mietowe....przywiazcie facetya do lozka i do dziela

o majgat tego jeszcze nie słyszałam hehe <zawstydzony></span>

#236 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:26

Calineczko Gdybym ja kurcze wiedziala jak to jest w dwie strony :-/ Sama tylko raz dostalam i to dosyc dawno bylo, bo sie W. nie podobalo <bezradny></span> Ale samemu to by chcial za kazdym razem, ale jesli ja nie mam, to on tez nie 8-) :-P

#237 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:27

Ale samemu to by chcial za kazdym razem, ale jesli ja nie mam, to on tez nie

Madzik :), egoista z Twojego faceta.Ale jeśli on tak stawia sprawę to masz rację!

#238 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:36

zgadzam sie :P jak cos chce to niech da cos od siebie :D
a z tic-tacami musze wypróbować :D mam takie suuuper mocne hyhyhyhyhy :mrgreen:

#239 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:43

oj ta mięta to fajna jest..wystarczy guma miętowa w ustach i jest super odlot :-P K. praktykuje, ja czasem również :-P

#240 iwa222

iwa222
  • Użytkownik
  • 608 postów

Napisano 05 kwietnia 2008 - 16:52

oj ta mięta to fajna jest..

normalnie trza zobaczyć hehe <zawstydzony></span>

Ale samemu to by chcial za kazdym razem, ale jesli ja nie mam, to on tez nie

nie no ...niektórzy faceci są dziwni ale w takiej sytuacji też bym sobie dała na wsteczny <bezradny></span>