Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

seks oralny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1039 odpowiedzi w tym temacie

#1 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 22 lutego 2007 - 09:36

Dziewczyny chcialabym poznac wasze zdanie na temat seksu oralnego. Co wy o nim sadzicie i co sadzi wasz partner na ten temat ? a moze macie dwa odmiene zdania? czy moze was obrzydza a moze nie wzbudza w was wiekszych emocji?

#2 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 22 lutego 2007 - 16:20

nie mam nic przeciwko, na początku przygody z seksem troche mnie to brzydziło, teraz sprawia mi przyjemność, tym bardziej ze w oczach faceta widze zadowolenie. no i nie ukrywam, ze nie działa to tylko w jedna stronę. Też lubię tego typu zabawy.

#3 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 22 lutego 2007 - 19:56

na początku przygody z seksem troche mnie to brzydziło

to tak jak i mnie :)

ze nie działa to tylko w jedna stronę

no tak przyjemnosci sie daje i rowniez dostaje. Obustronne zabawy tego typu sa naprawde przyjemne :)

#4 Dominisia

Dominisia
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 22 lutego 2007 - 20:23

no moze i przyjemne ale w granicach rozsadku.... jak ktos to lubi to tak, potrafi to sprawic przyjemnosc.... ale ja bym sie niestety czula jak dziwka robiac to facetowi....
Dominisia

#5 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 22 lutego 2007 - 23:30

Dominisia, z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac ze wogole uprawianie seksu to dla ciebie cos nienormalnego :) i ze kobiety ktore to robia nie maja dla siebie szacunku

ja to uwielbiam moj chlopak tym bardziej wiec czemu nie ?
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#6 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 23 lutego 2007 - 08:43

ja bym sie niestety czula jak dziwka robiac to facetowi

no jakbys to robila kazdemu napotkanemu to i bys nia byla bez watpliwosci ale jak sie zyje w zwiazku to pewne rzeczy sa normalne.

#7 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 23 lutego 2007 - 11:05

na początku przygody z seksem troche mnie to brzydziło

mnie również :) przez długi czas w ogóle nie wyobrażałam sobie siebie w tej roli... jakoś mi to do mnie samej nie pasowało... a poza tym bałam się, że nie będę umiała :D ale jak już się przekonałam, że "nie taki diabeł straszny jak go malują" tak teraz jest to już na porządku dziennym :) Tym bardziej, że wiem, że mój facet to uwielbia ;) zresztą ja także :D Ale myślę, że do tego trzeba dojrzeć. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie np seks oralny jest ...jakby to powiedzieć.... bardziej intymny od seksu klasycznego, potrzebne jest do niego większe zaufanie do partnera i zupełny brak skrępowania. Przynajmniej wg mnie ;)

ja bym sie niestety czula jak dziwka robiac to facetowi....

myślę, że nie Ty jedna tak myślisz... Ale powiem Ci coś jeszcze... Prawdopodobnie, przy odpowiednim partnerze i jak będziesz nieco starsza, dojrzejesz do tego rodzaju seksu ;)

#8 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 23 lutego 2007 - 23:23

na początku przygody z seksem troche mnie to brzydziło, teraz sprawia mi przyjemność, tym bardziej ze w oczach faceta widze zadowolenie.

Ja również tak miałam :-) Na początku czułam wstręt ,z czasem przywykłam i polubiałam tego typu zabawy .Teraz jest to u nas na porządku dziennym ,uwielbiam w ten sposób sprawiać przyjemność mojemu miśkowi ...zwłaszcza że później się odpowiednio odwdzięcza :mrgreen:

#9 Toska

Toska
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 23 lutego 2007 - 23:48

Ja mam bardzo podobne odczucia;)Na poczatku nie mogłam sobie tego wyobrazić,a teraz jest często;))i jakoś mnie nie rusza:)ale zgadzam się że tu potrzeba ogormnej akceptacji partnera.no i zero wstydu;))
Dołączona grafika

#10 Dominisia

Dominisia
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 24 lutego 2007 - 17:13

heh, nie no nie jest to cos nienormalnego, ale wiecie...fakt kazdy musi do tego typu zabaw dojrzec...:]
Dominisia

#11 Dominisia

Dominisia
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 24 lutego 2007 - 17:17

a mi narazie wiekszosc tego typu zabaw odpowiadalo procz seksu oralnego na razie...:-)
Dominisia

#12 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 maja 2007 - 17:31

Bo to tego trzeba dojrzec, znalesc odpowiedniego faceta i tak naprawde go kochac...
Takie moje zdanie.

Ja tez na poczatku czulam poprostu...obrzydzenie ;-) ale pozniej sama wychodzilam z inicjatywa.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#13 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 13 maja 2007 - 21:27

ja ostatnio zaniedbalam mojego jezeli chodzi o seks oralny hehe
wiec chyba zaraz znikne z forum :D
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#14 fortunata_fofa

fortunata_fofa
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 30 maja 2007 - 15:53

Ja i mój facet bardzo lubimy ten rodzaj pieszczot. Ja zawsze podchodziłam do tego bez entuzjazmu ale z moim obecnym facetem sprawia mi to wielka frajdę nawet jesli to ja go pieszczę.

#15 kroplarosy

kroplarosy
  • Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 30 maja 2007 - 20:12

Ja "niedoceniałam" tego rodzaju pieszczot, aż do momentu, kiedy po raz pierwszy kochałam sie z moim przyszłym mężem. Teraz sama domagam sie możliwości popieszczenia go tu i ówdzie.... :-P :lol:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#16 fortunata_fofa

fortunata_fofa
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 31 maja 2007 - 09:44

Ja mam tak samo . Lubię go pieścić zwłaszcza , że wiem, że sprawia mu to przyjemność.

#17 evelin

evelin
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 31 maja 2007 - 14:41

no jezeli chodzi o lodziki to lubie rozpieszczac meza :) szczerze mowiac nawet mnie to bardzo podnieca jak robie mu dobrze w ten sposob

#18 fortunata_fofa

fortunata_fofa
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 31 maja 2007 - 14:55

Jak jedziemy razem samochodem to zawsze dobieram się ręcznie do jego rozporka a potem skręcamy w nasze ulubione miejsce w lesie i potem kończe pieszcząc go ustami.Uwielbiam te przerwy w podróży.

#19 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 maja 2007 - 17:22

dzisiaj mogę powiedzieć, że uwielbiam :)
długo do tego dojrzewałam. myślałam, że nigdy się nie zdobędę na ten rodzaj pieszczot. ale się myliłam. i to bardzo. i dobrze :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#20 fortunata_fofa

fortunata_fofa
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 31 maja 2007 - 18:35

dokładnie do tego rodzaju pieszczot trzeba dojrzeć. Trzeba też kochać swojego partnera.To są najbardziej intymne pieszczoty.