problemy w związkach
Napisano 03 października 2008 - 10:08
Napisano 03 października 2008 - 10:15
Napisano 03 października 2008 - 11:22
Ja bardzo dużo kiedyś "przecierpiałam dla dobra rodziny" i teraz mówie-NIGDY WIĘCEJ! Nie ważne, że są dzieci. Zdrada-i walizka spakowana (oczywiście jego) Po czymś takim nie ma już zaufania a bez tego związek i tak się rozsypie.A jeśli byłąbym już jego żoną, i miałabym z nim dzieci i byłby to jednorazowy wybryk, to co?? miałabym odejść??! Rozwalić rodzinę? Niestety my kobiety musimy czasem takie rzeczy przecierpiec dla dobra rodziny...
Napisano 03 października 2008 - 13:53
Napisano 03 października 2008 - 14:21
Kobieta, siedzi w domu, martwi się, pierze jego brudy, a on, co?!
może właśnie się za siebie powinna wziąść a nie tylko siedzi i tyje
Napisano 03 października 2008 - 15:01
czy ty masz jakiś problem z kobietami przy tuszy? .... w twoich postach przebija sie strach przed takimi kobietami? już nie robie OTza siebie powinna wziąść a nie tylko siedzi i tyje
Co do zdarzy to powiem tak jeśli bym bardzo kochała i widziała bym że to był tylko jednorazowy wybryk a teraz tego żałuje to po długim okresie gojenia rany w sercu była bym w stanie wybaczyć .......ale jakbym poczuła ze ten żal nie jest szczery to nie dała bym mu drugiej szansy ..... jednak nie mogę być pewna że tak bym zrobiła gdyż dzięki bogu jeszcze nie była w takiej sytuacji .......
Napisano 03 października 2008 - 15:03
ale co może tłumaczyc taki jednorazowy wybryk?jednorazowy wybryk
Napisano 03 października 2008 - 15:10
nie ma jednorazowych wybryków ... prędzej czy później sie to powtórzy ... może jestem uprzedzona, ale po prostu w to nie wierze. jeżeli o mnie chodzi to osoba zdradzająca zostaje skreślona z listy moich znajomych równie szybko jak sie na niej znalazła ... nie umiałabym wybaczycto był tylko jednorazowy wybryk
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 października 2008 - 15:13
dla mnie to tylko duża ilość alkoholu .... wiem że może dziwnie uważam ale każdy zasługuje na kolejną szansę .....jednak to nie jest zawsze i bez warunkowo zależy od okoliczności i szczerości osoby która zaradziła i teraz mi to mówi .... czy mój partner powiedział by mi od razu czy czekał aż któraś z koleżanek mi doniesie ...ale co może tłumaczyć taki jednorazowy wybryk?
Napisano 03 października 2008 - 15:24
niestety, dla mnie to nie jest wytłumaczenie. Jeżeli ktoś robi głupie numery po alkoholu, to niech go nie pije.tylko duża ilość alkoholu ....
Napisano 03 października 2008 - 15:26
dla mnie to tylko duża ilość alkoholu ....
dla mnieto też nie jest wytłumaczenie ... jak ktoś sznuje drugą osobę to nawet po pijaku nie wyląduje w łóżku z inna dziewczyną/facetem
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 05 października 2008 - 21:49
Napisano 07 października 2008 - 13:27
czy ty masz jakiś problem z kobietami przy tuszy? .... w twoich postach przebija sie strach przed takimi kobietami? już nie robie OTza siebie powinna wziąść a nie tylko siedzi i tyje
nie strach przed takimi kobietami, czemu miałbym się ich bać?
Napisano 07 października 2008 - 13:36
Jesli sie kogos badzo kocha.. Choc pewnie pekloby mi serce i wolalabym byc sama.
Napisano 07 października 2008 - 13:43
dlatego faceci ida szukac partnerek gdzieś indziej, żeby jakoś uatrakcyjnic sobie życie
Napisano 07 października 2008 - 15:05
a to ciekaweDla kobiet wygląd u partnera nie jest aż tak bardzo ważny
to my kobiety też możemy zdradzać Was i szukać tych ładniejszych
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 07 października 2008 - 15:14
Ale fakt, fryzjer itd niezbedny w malzenstwie zeby czuc sie atrakcyjna.
lowca_motyli, Ja nie mam idealnych wymiarow, wiec jestem nieatrakcyjna? Kazdy ma swoj typ.
Napisano 07 października 2008 - 15:15
a to ciekaweDla kobiet wygląd u partnera nie jest aż tak bardzo ważny
![]()
to my kobiety też możemy zdradzać Was i szukać tych ładniejszych
z moich obserwacji tak wynika. Często zdarza się że widze śliczne dziewczyny z kolesiami, którzy wyglądają jak potwory. A mężczyźni? wskaż mi faceta sukcesu który ma nietrakcyjną kobietę. Po prostu mężczyźnie jeżeli kobieta się nie podoba fizycznie to nie ma szans na (szczery!!) związek. Wiadomo że są takie przypadki ale prowadzą tylko do tego że gromadzi się w nich(facetach) frustracja, nie są szczęśliwi. Nie bez powodu kobiety zostały nazwaną płcią piękną, a mężczyźni brzydką. Głównym atutem kobiety jest od zarania dziejów uroda. To jest ich najpotężniejsza broń. Koleś raczej nie musi być piękny
EDIT Mirabelka__22, ja nie mówię o wymiarach mówię o otyłości. Wiadomo że są różne wymiary i różne gusta, ale zaufaj mi otyła kobieta nie jest atrakcyjna i każdy(odważniejszy) facet Ci to powie
Napisano 07 października 2008 - 15:19
Wiadomo ze facet nie bedzie z kobieta ktora mu sie nie podoba.
Ale tu nie chodzi o wage ale wyglad i poczucie atrakcyjnosci.
Ja mam i cudownego i przystojnego
Napisano 07 października 2008 - 15:21
Lech Kaczyński...odniósł sukces jest prezydentemwskaż mi faceta sukcesu który ma nietrakcyjną kobietę.
sorki za OT - odpowiedziałam na pytanie
i więcej nie dyskutuje
ps. to jest temat o zdradzie a nie o wyglądzie w związku
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...