Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#5401 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 13 czerwca 2010 - 16:18

:( problem w moim związku polega na tym że M. jest wiecznie zajęty... Rozmawiałam z nim tysiąc razy że nie wystarcza mi ze widzimy się raz na dwa tygodnie czy raz w tygodniu... Rozumiem że ma prace (zresztą nie jedną bo czepia się wszystkich dorywczych także) treningi itp... ale ja potrzebuje zainteresowania więcej, bo inaczej po co być w związku?

Strasznie mi z tym trudno tym bardziej ze poprzedni mój związek był na odległość i zakończył się głównie przez to że za rzadko się widywaliśmy...
On lubi mieć wiele rzeczy zaplanowanych, wyjazdy różne, żeby coś się działo non stop a nie siedzieć w miejscu... Zaraz po rozmowie jaką z nim odbyłam widziałam że się stara ale czy będzie umiał jakoś zmienić styl życia?

A może ja zbyt wiele wymagam?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#5402 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 21:07

Zapraszamy do kontynuacji tematów tu poruszonych do problemy-w-zwiazkach-ii-vt5891.htm

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.