Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2021 Reszer

Reszer
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 27 maja 2008 - 22:01

tym bardziej ze wszystkie widzimy

racja, widzimy wszyscy :) i trzymamy kciuki, ze sobie wspaniale poradzisz trwając w swoim postanowieniu !

#2022 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 28 maja 2008 - 08:07

Katti

jetseś za bardzo z nim emocjonalnie związana...spójrz za okno...świeci <sun></span> jest zielono i świat jest piękny, tym bardziej dla Ciebie, prwaie się uwolniłaś od wampira energetycznego, którym jest M. ale zrób to ostatecznie i nie przegap <drzwikwiat></span> (miłość wkrótce sama przyjdzie).

A tamtemu panu pokaż <fuck1></span>.Pamiętaj, że to Ty jesteś na wolności i to Ty możesz żyć pełnią życia...nie masz wobec niego żadnych zobowiązań, więc tak jak napisała Agula

zapomnij o tym "panu" zapomnij, zacznij już myśleć tylko o sobie!! Twoje życie jest najważniejsze no i zdrowie też

TRZYMAMY KCIUKI za każdą mądrą decyzję jaką podejmiesz...bo innych nie biorę pod uwagę. <omg23></span>
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2023 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 28 maja 2008 - 09:07

nie przegap <drzwikwiat></span> (miłość wkrótce sama przyjdzie).

Dokładnie mało tego kwiatu, na łące!? ;-) jesteś młodziutka życie przed Tobą ułożysz je ale jeden warunek.. zapomnij i olej tego M.. ja wiem, że to jest trudne.. ale uwierz mi.. tak trzeba, to dla Twojego dobra.. bo on Cię jawnie wykorzystuje dokładnie tak jak pisze..

Nie bądź dziewczynką na posyłki i załatwianie jego spraw!!

Zacznij myśleć już o sobie.. życie jest za krótkie, abyś poświęciła je człowiekowi, który od samego początku nie był z Tobą szczery!, który od początku Cię okłamywał a teraz normalnie w świecie Cię wykorzystuje.. nie daj się.. katti, Ty nasza kochana!! olej go już! o daj sobie z nim spokój zapomnij już o nim, nie ma go.. ktoś taki jak M już nie istnieje... ;*

#2024 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 30 maja 2008 - 19:49

Najbardziej boli mnie ze odkad Go zamkneli....... nie uslyszalam slowa przepraszam z jego ust............. nie pamietam aby na widzeniu mi to powiedzial........ w zadnym liscie tez nie napisal...........

W tym ktory dzis dostalam wspomina nasz ostatni weekend razem.......... wybor pierscionka .......... pisze ze bedzie dobrym mezem dla mnie..... ojcem naszych dzieci......... prosi abym przyszla po 15stym na widzenie, ze uzyskal zgode na dluzsze niz 60 min. Ze podjal decyzje ktore musi ze mna omowic.

Wiecie co kochani........... czuje ze sie dusze od calej tej sytuacji..... i wczoraj bardzo dlugo myslalam w nocy........ kocham Go :-| naprawde bardzo....... i jesli chodzi o pomoc typu paczka - badz wplata pieniazkow jak zmadrzeje z jego konta to ok...... pomoge.
Ale wiem, ze nie wroce do niego....... nie bedziemy juz razem, nawet gdyby mial wyjsc jutro...nie po takim klamstwie.
Gdyby mi powiedział jak sie poznalismy to bylaby jasnosc odrazu....... a tak..... nie wiem jak mozna mowic komus ze sie go kocha, planowac z nim przyszlosc i nie byc szczerym do konca...

Mam prace, od pazdziernika bede kontynuowac studia mgr. mam swoje pasje, wspaniala rodzine, przyjaciol........ jakos bedzie ;-) dam rade...

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2025 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 maja 2008 - 19:57

dam rade...

nic więcej mówić nie trzeba :mrgreen:
cieszę się, że "doszłaś" do siebie :)
powodzenia ! :*
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2026 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 30 maja 2008 - 20:25

Mam prace, od pazdziernika bede kontynuowac studia mgr. mam swoje pasje, wspaniala rodzine, przyjaciol........ jakos bedzie ;-) dam rade...

<ookk></span> <ookk></span> <ookk></span> i tak trzymac kochana <przytul></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#2027 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 31 maja 2008 - 10:49

I to ma być u Ciebie najważniejsze i na pierwszym miejscu.. a nie on.. ten.. szkoda na niego słów.. dasz, dasz radę, bo jesteś twarda nie miętka, więc wiem, że dasz radę.. ;*
no i pamiętaj nie jesteś sama!! ;*

#2028 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 31 maja 2008 - 11:24

dam rade...

już dajesz radę kochana :)
Niestety nie wszystko można cofnąć. Są takie sytuacje w życiu, takie sprawy, że mimo tego, że się kogoś kocha, nie można z nim być. Czasami jednak ten rozsądek musi dojść do głosu....

Ty już się podnosisz z tego, widać to po Twoich postach, że już jest lepiej. I będzie coraz lepiej z biegiem czasu. Zobaczysz <przytul></span> Aż w końcu ta miłość wygaśnie i będzie Ci jeszcze łatwiej. Jesteś jeszcze młodziutka i przed Tobą jeszcze długie i szczęśliwe życie. Trzymaj się :*

#2029 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 maja 2008 - 14:40

Trzymaj się

no i pamiętaj nie jesteś sama

Dziekuje dziewczyny <czyta1></span> sie wzruszylam, czytajac to <chlipaj12></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2030 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 31 maja 2008 - 14:41

nie wzruszaj mi się tu :) twardziochem masz być :mrgreen:

mua ! :*

#2031 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 maja 2008 - 14:45

twardziochem masz być

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <superwoman></span> <fetysz1></span> <silacz22></span> <silacz22></span> <silacz22></span>

Od dzis bede ;-)

#2032 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 31 maja 2008 - 18:27

nie wzruszaj mi się tu :)

ale łzy to nie oznaka słabości.. lecz dowód na to, że jest się człowiekiem.. ;-)
popłacz sobie jeśli musisz, to Ci pomoże.. cieszę sie, że już jest u Ciebie coraz lepiej.. i oby tak było już do końca.. a z czasem zobaczysz na Twej drodze spotkasz tego właściwego.. może już niebawem tak się stanie? kto wie! <hmm></span> ;* <zawstydzony></span> ;-)

#2033 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 31 maja 2008 - 19:40

ale łzy to nie oznaka słabości.. lecz dowód na to, że jest się człowiekiem.. ;-)

łał

#2034 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:10

łał

No, co się dziwisz, taka jest prawda!! ;-)

#2035 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:13

Agula, no ja wiem, tylko tak powiedziałam dla żartu :)
Bo teraz nasza katti będzie już silna i ja i ty i wszystkie w nią wierzymy, nie? :)

#2036 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 23:05

Wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!! <huraaaaa></span>

#2037 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 02 czerwca 2008 - 12:17

Wychodzisz na prostą, ale moim zdaniem jak pójdziesz na widzenie to Twoje postanowienia mogą wziąć w łeb (chociaż wcale nie musi tak być)...tylko miłość zaślepia zdrowy rozsądek, a może mu o to chodzi? Przemyśl to sobie...

:roll:
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2038 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 02 czerwca 2008 - 15:08

Twoje postanowienia mogą wziąć w łeb

Ja wszystko baaardzo starannie sobie przemyslalam............ nie jestesmy juz razem... i nie bedziemy......

tylko miłość zaślepia zdrowy rozsądek

Rozum u mnie tez dochodzi do glosu....... i moze na poczatku jak go aresztowali, ludzilam sie , ze to wszystko chwilowe i ze moze bedzie jescze dobrze........ ale po tym wszystkim nie potrafie byc z nim jako z mezczyzna..........

Pomoc mu moge jak pisalam juz (paczka itp.) jako czlowiekowi, przyjacielowi........

#2039 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 02 czerwca 2008 - 15:26

Bo teraz nasza katti będzie już silna i ja i ty i wszystkie w nią wierzymy, nie? :)

no ba!!! ma sie rozumieć!! ;-)

Pomoc mu moge jak pisalam juz (paczka itp.) jako czlowiekowi, przyjacielowi........

brawo i tak trzymaj!!! ;*

Wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!! <huraaaaa></span>

słuszna uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <huraaaaa></span>

#2040 jomon89

jomon89
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 03 czerwca 2008 - 08:53

Dajmira zrobiłam tak jak mi poradziłaś:) Porozmawiałam wczoraj z chłopakiem:) Powiedziałam mu że to co mówie żeby nie pił to nie jest moja zachcianka, tylko że to dla jego dobra. I zapytałam sie go z jakiego powodu przestał pić czy dlatego że ja tego chciałam czy może dla siebie. I powiedział że póki będziemy razem to nie będzie pić bo dzięki mnie jest silny i nie pije. Nie wiem co o tym myśleć:)