Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2001 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 maja 2008 - 14:17

on nie zasługuje na Twoją pomoc!!

zasługuje nie zasługuje..
ale w potrzebie jest, więc pomóc by wypadało..
ale nie poświęcaj się dla niego
teraz to ty tu rządzisz :!:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2002 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 26 maja 2008 - 15:27

dokładnie !!
Cerratka mądra dziewuszka ! :P

Ty masz nad nim teraz władze więc nie daj sobą rządzic i pomiatać !
Powiedz mu że owszem bedziesz starała się mu pomóc na tyle ile możesz ale niech nie wykorzystuje tego bo poprostu będzie wtedy musiał dać sobie rade sam..........bez Ciebie

#2003 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 maja 2008 - 15:35

mu pomóc na tyle ile możesz

na tyle ile będziesz chciała :P

#2004 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 26 maja 2008 - 15:37

mu pomóc na tyle ile możesz

na tyle ile będziesz chciała :P

na tyle ile będzie chciała i mogła! ;-)

#2005 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 26 maja 2008 - 16:21

No i Agula podsumowała wszystko :P <jupi></span> <jupi></span>

#2006 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 26 maja 2008 - 16:33

Myslę że katti sama najlepiej będzie wiedziała co i jak ma zrobić :)

Wiem że to nie ładnie ale ciekawam jak się ułozyło gosiaczkowi <hmm></span> (mam nadzieje że pozytywnie :D)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#2007 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 maja 2008 - 16:49

Wlasnie odczytalam widomosc od jego kolegi, ze M przyslal mu talony na te paczki........
I ze na koncu pisze .......... "kocham cie kiciu moja" ..........
Pojade jutro, zrobie mu ta paczke z odzieza ............ i tyle......... mam juz dosyc wszystkiego................ a na widzenie i tak nie mam teraz szans , tylko raz na miesiac, pani prokurator powiedziala....... zreszta po co mi to widzenie................. ostrzegano mnie, ze osoba w takim "bagnie" zrobi wszystko dla siebie ........ i pociagnie za soba kazdego......... On zamiast mi ulatwiac np. odebranie chocby tej glupiej karty bankomatowej, to tylko utrudnia.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2008 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 maja 2008 - 17:16

"kocham cie kiciu moja"

:roll:

mam juz dosyc wszystkiego

panuj nad tym ;-)

On zamiast mi ulatwiac np. odebranie chocby tej glupiej karty bankomatowej, to tylko utrudnia

właśnie.. jakieś to dziwne

#2009 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 maja 2008 - 17:40

panuj nad tym

Zaczynaja do mnie docierac slowa, ktore gdy go zatrzymali powiedział mi policjant......... zebym o tym Panu zapomniala....... dala sobie spokój........... dziewczyna kolegi - prokuratorka- powiedziala , ze taka osoba mysli tylko o sobie.......... i pociagnie za soba kazdego.......... zone, matke,dziewczyne.........nieraz to widziala w swojej pracy........

Badz co badz :!: musze zyc i myslec tez o sobie........... dosyc rozczulania sie nad soba, oszukal mnie i nigdy nie bedzie jak wczesniej......... nikt i nic nie zwroci mi mojego Misia........ tzn. tej czesci ktora znalam.......ktora dal w sobie poznac......... heh bylam z czlowiekiem ktory potrafil zataic przedemna przez taki czas taka prawde o sobie :-/

Zrobie ta paczke, zawioze, i pokaze ze nie jestem na kazde skinienie........ wiem, ze on sobie swietnie poradzi i bezemnie..........

Musze dojsc do jakiegos pionu bo zwarjuje........

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2010 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 maja 2008 - 17:43

musze zyc i myslec tez o sobie

teraz to raczej głównie o sobie

wiesz, my nie mówimy żebyś ty mu teraz nie pomagała w ogóle, bo tak nie wypada chociażby... no... pomagaj ale tylko tyle ile sama będziesz chciała
nie możesz cierpieć przez jego głupotę...

bylam z czlowiekiem ktory potrafil zataic przedemna przez taki czas taka prawde o sobie :-/

the end

wiem, ze on sobie swietnie poradzi i bezemnie..........

w końcu ma kolegów.. ktoś do ciebie dzwoni nie? :/

#2011 gosiaczek-81

gosiaczek-81
  • Użytkownik
  • 94 postów

Napisano 26 maja 2008 - 17:44

katti,

Zrobie ta paczke, zawioze, i pokaze ze nie jestem na kazde skinienie........ wiem, ze on sobie swietnie poradzi i bezemnie..........

masz racje wiez mu pokaż że nie bedziesz na każe jego zawołanie i wesz co mysle że zrozumie bo tam będzie miał dużo czasu na przemyślenie.

#2012 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 maja 2008 - 17:53

w końcu ma kolegów.. ktoś do ciebie dzwoni nie?

Jego koledzy z "wolnosci" mu nie pomoga, nikt mu nie pomoze, zostal sam......
Ten gostek co dzwonil to napewno z nim siedzial, ale wyszedl.Poprzedni co dzwonil siedzial z M, pare dni i ten mu sie wyrzalil i podal moj numer komorki zeby ten zadzwonil i powiedzial to o co M go poprosil............

wiesz, my nie mówimy żebyś ty mu teraz nie pomagała w ogóle,

Wiem cerratko. ja mu pomoge..... chocby robiac paczke, wiem ze nie ma tam zadnych rzeczy i taka paczka jest mu bardzo potrzebna........ nie potrafilabym ot tak mu nie pomoc.......

nie możesz cierpieć przez jego głupotę...

Cierpie jak widac cholernie.............. czuje sie jak w jakims koszmarze, z ktorego nie moge sie obudzic :cry:
Ale coraz bardziej dociera do mnie co on zrobil........ nam obojgu........ mysle ze czas przyniesie ukojenie kiedys.......... gdybysmy zdazyli juz wziasc slub........... albo miec dzidziusia...............Boze to dopiero wtedy bylaby tragedia......
tlumacze sobie, ze mam 23 lata i powinnam sie cieszyc ze nie doszlo do slubu wczesniej...... albo dziecka.....Bog mnie uchronil...... dajac wielka zyciowa lekcje..........

#2013 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 maja 2008 - 18:09

tlumacze sobie, ze mam 23 lata i powinnam sie cieszyc ze nie doszlo do slubu wczesniej......

i się ciesz, mimo wszystko...
że się wydało wszystko przynajmniej.. lepiej późno niż wcale

co ja ci będę gadała..
wiesz co masz robić :)
i pamiętaj o sobie ! :)

#2014 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 26 maja 2008 - 18:48

Widzisz katti moje słowa stały się prorocze!! :-/ mówiłam, zmień numer komórki, i przestań się z nim widywać, bo jak sama piszesz, to człowiek, który myśli o swojej d.. a nie o Twoim bezpieczeństwie.. narazi Cię na niebezpieczeństwo i dopiero będziesz w bardzo trudnej sytuacji.. wdepniesz w coś, z czego już nie wyjdziesz... kochana proszę Cię.. daj sobie z nim spokój, teraz myśl tylko o sobie.. przestań się nim przejmować.. bo z tego, co widzę, to on sobie doskonale poradzi sam.. bez Twojej pomocy! nawet jak na zewnątrz nie ma nikogo, to uwierz mi poradzi sobie doskonale, a Ciebie nie daj Boże, w coś wciągnie.. posłuchaj tego policjanta i panią prokurator! zapomnij o tym "panu" zapomnij, zacznij już myśleć tylko o sobie!! Twoje życie jest najważniejsze no i zdrowie też.. więc moim zdaniem, oczywiście zrobisz jak chcesz.. ale ja bym na bank, już bym mu nie pomagała, nie widywałabym się już.. odcięłabym szybko tę pępowinę, bo im dłużej będziesz kontynuować ten układ.. tym dłużej będziesz cierpiała, a uwierz mi nie wart jest Twoich łez i Twojego cierpienia, nie jest wart!! to człowiek, który zasługuje na pełne zlekceważenie z Twojej strony!musisz się odciąć od niego i to szybko.. bo na prawdę będziesz miała nie wesoło.. ;* a tego Ci nie życzę, absolutnie.. życzę Ci właśnie byś zapomniała o nim, krótko cierpiała i zaczęła myśleć o przyszłości.. pełnej optymizmu przyszłości.. o Swoim dobru musisz myśleć a nie o nim.. bo się zadręczysz i wykończysz kochana!! i, co gorsza załamiesz, a on nie jest tego wart!! nie taki ktoś jak on!!
na prawdę, szybko zmień numer telefonu komórkowego, zawiedź mu tę paczkę i na tym już koniec, uwierz mi to na prawdę jest jedyne i najlepsze posunięcie w tej sprawie no i bezpieczne dla Ciebie!! on nie jest przecież małym chłopcem, który został całkiem sam na tym świecie.. to dorosły człowiek, który doskonale wiedział, co robił i jakie z tego mogą być konsekwencje, a skoro to mógł czynić, to teraz na pewno da sobie sam radę.. więc olej go!!! to jedyne wyjście, to dla Twojego dobra, wiem, że nie będzie Ci lekko, że będziesz cierpiała przez jakiś czas ale uwierz mi w Twoim życiu pojawi się prawdziwy mężczyzna, w pełni tego słowa znaczeniu, który będzie Cię kochała ponad wszystko i nigdy Cię tak nie skrzywdzi jak ten M więc na prawdę olej go!! zapomnij o nim! i zacznij myśleć tylko o sobie, bo To Ty jesteś najważniejsza dla siebie.. myśleć i martwić się możesz w tedy o drugą osobę, kiedy ta osoba będzie też o Twoje dobro się że tak napiszę starała.. i o swoje maleństwo, które w Twoim życiu się pojawi..a jego olej!!
no i Bogu dziękuj, że nie doszło do ślubu i, że nie jesteś z nim w ciąży, bo to dopiero piekło byś miała.. a tak, możesz szybko tę pępowinę przeciąć i zacząć prowadzić swoje własne życie..
zrobisz oczywiście jak chcesz! ja i tak będę z Tobą!! ;* i zawsze udzielę jakąś dobrą radę, o ile będę wiedziała jaką udzielić. ale zawsze będziesz mogła na mnie tu liczyć.. ;*
trzymaj się i powodzenia życzę!! ;*

#2015 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 maja 2008 - 20:50

katti, <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>

Tak trzymaj kochana. Widze ze nabierasz sily. I bardzo dobrze!
Ja tez wzielam sie za siebie i nie bede juz taka zakompleksiona jak kiedys.
Musimy sie trzymac razem, bedzie duzo latwiej. Az Cie podziwiam :-D

#2016 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 27 maja 2008 - 14:57

Musimy sie trzymac razem, bedzie duzo latwiej.

Solidarnosc jajnikow :mrgreen: hihihihi razem latwiej przejsc trudne chwile <buzki></span>

Az Cie podziwiam

Oj Kochana nie ma za co mnie podziwiac :-| przykladem dobrym niczego nie jestem....

Zrobilam dzis paczke z odzieza.......... wzielam talon od jego kolegi i spakowalam pare rzeczy......... M prosil tez o dokumenty swoje ze szpitali,historie chorob swoich itp. wzielam to wszystko z mieszkania (niezla ksiazka z tego by byla ;-) ) i oddalam w areszcie zeby mu przekazali............

Co do karty to mnie nie upowaznil..........dzis pytalam osobiscie.......... nie wiem na co On liczy <bezradny></span>

Jesli tymczasowo aresztowany skieruje prosbe o wydanie czegokolwiek wskazujac osobe do tego upowazniona przez siebie, to odrazu mozna wtedy odebrac dana rzecz - czy cokolwiek w depozycie.

Nie wiem o czym on mysli............. moze tylko gadal ze mi ufa........a tak naprawde dba o swoj tylek i swoje konto, zebym moze przypadkiem mu nie wyczyscila konta :-| nie wiem......... w zyciu bym zlotowki nie ruszyla stamtad dla siebie :-(

Ma rzeczy i niech sie cieszy.......... moze jak zacznie myslec to mnie upowazni do karty......... zreszta niech robi sobie co chce........... nie obchodzi mnie to...........

#2017 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 27 maja 2008 - 18:23

zreszta niech robi sobie co chce........... nie obchodzi mnie to...........

I to mi się podoba!!
Brawa dla tej pani!!! <ookk></span> <bravoo></span> <bravoo></span>

#2018 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 27 maja 2008 - 18:53

Czuje sie naprawde wypalona juz w sprawie M............ zeby On jescze byl normalnie myslacy heh bo po przykladzie karty widac ze cos kombinuje :-|
Ma rzeczy, w jednych gatkach smigac juz nie bedzie, niech sie cieszy.
Co bedzie teraz :?: z mojej strony nic........ niech On wreszcie zacznie myslec logicznie......

Dzis pan taksowkarz wiozacy mnie z paczka do aresztu, powiedzial....... ze taka mloda, porzadnie wygladajaca dziewczyna......... w takim miejscu....... ja sie tylko usmiechnelam.......

Przeraza mnie to "środowisko". Areszt.........Ci ludzie.........

#2019 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 27 maja 2008 - 19:31

Przeraza mnie to "środowisko". Areszt.........Ci ludzie.........

ja jeszcze nie mialam z tym stycznsci ale domyslam sie ze to nic przyjemnego.... pozostaje tylko uzbroic sie w MOC (psychiczna) bo takie komentarze jak od taksowkarza moga byc czestrze a to pewnie nie jest mile : <pocieszacz></span>

#2020 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 27 maja 2008 - 20:28

Pan taksówkarz miał racje ;)
Młoda fajna dziewczyna w takim miejscu to zupełna pomyłka , tym bardziej ze wszystkie widzimy że on w ogóle Ci nie ufa , chce Cię wykorzystać tylko po to aby swoje sprawy załatwic jak najlepiej bo widocznie z osób które chcą coś dla niego zrobic na wolności zostałas jedynie Ty.
Nie daj sie..........zrobiłaś o co prosił. Ma paczke i niech Ci da spokój !
Nie bądź dziewczynką na posyłki i załatwianie jego spraw!!