problemy w związkach
Napisano 12 marca 2008 - 16:48
Napisano 14 marca 2008 - 17:13
Chodzi mi konkretnie o taka sytuacje, ze chcialam isc z moim M do banku, zeby cos wyjasnic, co dotyczy i mnie tez.
On powiedzial zebym z nim nie podchodzila do pani obslugujacej bo mi nie wierzy ze nie zrobie awantury.Przysieglam, ze nie zrobie, ale On sie obrocil na piecie i wyszedl.Poprosilam, zeby wrocil, a ja nie podejde z nim........i nie poszlam.Boli mnie, ze mi nie uwierzyl.............ze zrobil ze mnie histeryczke
Napisano 14 marca 2008 - 17:29
to ja ruszam
Ja sama zalatwic tego nie moge chodzbym nie wiadomo jak chciala
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 14 marca 2008 - 17:38
Faceci sa jak dzieci czasem trzeba podejsc do nich sposobem
Napisano 14 marca 2008 - 17:40
Napisano 15 marca 2008 - 03:11
Co byscie zrobily gdyby wasz partner powiedzial, ze wam nie wierzy badz sie boi ze zrobicie cos glupiego np. awanture
![]()
Chodzi mi konkretnie o taka sytuacje, ze chcialam isc z moim M do banku, zeby cos wyjasnic, co dotyczy i mnie tez.
On powiedzial zebym z nim nie podchodzila do pani obslugujacej bo mi nie wierzy ze nie zrobie awantury.Przysieglam, ze nie zrobie, ale On sie obrocil na piecie i wyszedl.Poprosilam, zeby wrocil, a ja nie podejde z nim........i nie poszlam.Boli mnie, ze mi nie uwierzyl.............ze zrobil ze mnie histeryczkeFakt ponosi mnie w tej sytuacji bo ciagnie sie ona juz z tym bankiem ponad 2 tyg.
Nieraz robilam Miskowi z tego powodu awantury
Ech Katti sprawa kasy jest delikatna i nie zycze nikoooomu klotni o kasy sama chce poruszyc powazna rozmowe z Mr.R na temat jak on dalej wyobraza sobie wspolne zycie z podzialem kasy moje twoje.
Dziewczyny maja racje trzeba powaznie pogadac
U mnie dzis Mr.R przyszedl do mnie sie przytulic
Napisano 15 marca 2008 - 08:20
on jedzie na wakacje
Sam jedzie
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 15 marca 2008 - 21:08
Ale ja juz sama nie wiem co mam robić..czekać? Jest szansa na to, że on sie przełamie?Co mam robić? Bedziemy razem?? Pomożcie mi, jestem już załamana tym wszystkim.To takie starszne stracić ukochaną osobę na własne zycznie..
Napisano 15 marca 2008 - 22:46
on jedzie na wakacje
Sam jedzieBez Ciebie
TAK sam a my zostajemu tutaj.Ale kij mu ....
najbardziej wkurzylam sie tym ze wziol prawie wszystka kase z konta ze soba!
ZOSTAWIL mi laskawie tylko tyle zeby oplacic rate za jego samochod kuzwa nic nie odlozyl nic nawet centa zlamanego na konto oszczednosciowe!I ja mam z nim zakladac wspolne konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZEBY za rok to za moje sobie lecial do SWOJEJ RODZINKI!
NIC sie nie odzywalam ( jak zwykle zacisnelam zeby i zeby nie robic awantury o kase na odjezdne sie zamknelam) ale normalnie w srodku to az mna trzesie za te pieniadze tyle kasy moznabybylo odlozyc na dom na oszczednosciowe to on przepusci zeby sie pokazac na wiosce ze przylecial z ameryki
Napisano 16 marca 2008 - 17:28
ZOSTAWIL mi laskawie tylko tyle zeby oplacic rate za jego samochod kuzwa nic nie odlozyl nic nawet centa zlamanego na konto oszczednosciowe
Nie wiem jak mozna sie tak zachowywac
w srodku to az mna trzesie za te pieniadze tyle kasy moznabybylo odlozyc na dom na oszczednosciowe to on przepusci zeby sie pokazac na wiosce ze przylecial z ameryki
Nie rozumiem go wogole
Carmina86 co do twojego problemu to bardzo delikatna sprawa.............Ja tez niestety potrafilam za nic wyzyc sie na moim M
Trzymam kciuki.
Napisano 16 marca 2008 - 17:45
Napisano 16 marca 2008 - 18:01
Napisano 16 marca 2008 - 21:36
wszystko sobie wziol
Ja bym sie sprzeciwila
Napisano 16 marca 2008 - 22:03
[ Dodano: 2008-03-16, 22:09 ]
dlatego teraz 3 tgodnie WOLNEGO!
A jak on wroci to OSTRA ROZMOWA jak on sobie wyobraza dalej zycie?
[ Dodano: 2008-03-16, 22:11 ]
no bo w tym roku slub za 9 miesiecy chrzciny a za rok komunia ja nie mam tyle kasy zeby co roku latac do polski i albo wycieczki albo zbieramy razem kase na dom?
ja jego nie rozumiem?Nie wiem jakimi kategoriami on mysli?
Napisano 16 marca 2008 - 22:11
Napisano 16 marca 2008 - 22:19
[ Dodano: 2008-03-16, 23:11 ]
Napisano 17 marca 2008 - 00:31
Napisano 17 marca 2008 - 02:22
Ninka, brawo, niech bedzie kochajacym tatusiem:) i wyda troche skrywanej kaski:)
no wlsnie tak samo pomyslalam
Napisano 17 marca 2008 - 12:18
Np. z teściową?
Może zadzwoniłabyś do niej i opowiedziała o wszystkim?
Ja zaczęłabym rozmowę od "chciałabym się poradzić mamo- wyniknęła taka trudna sprawa....................i tu wyłożenie tematu.Co mama o tym myśli?
Albo zrozumie i będzie po Twojej stronie a on dostanie baty albo będzie po jego stronie, to wtedy powiesz dziękuję za radę.
Niech wiedzą,że nie jest święty.