Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#3181 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 października 2008 - 15:21

lowca_motyli, aha.. czyli 5 kg ponad to ok, ale 15 to juz Cie skresla? To by znaczylo ze wszystki "wieksze" kobiety by nie mialy facetow. Ale maja i nawet przystojniejszych od tych "wieszakow". Wg mnie to kwestia gustu. Ty uwazasz tak, inny moze miec inne zdanie.

Nie chodzi o sama wage, ale ogolnie wyglad. Typu przetluszczone wlosy, nieestetyczne dlonie. Jesli kobieta jest zadbana to chyba i waga tak nie przeszkadza <bezradny></span>

Ale robi sie OT...

[ Dodano: 2008-10-07, 16:25 ]
Z sliczna a pusta laska tez zaden facet raczej nie bedzie. Tzn jesli szuka czegos wiecej niz sexu.. Jak chcesz gadac o wygladzie to stworz nowy temat :mrgreen:

Wyglad moze byc powodem do zdrady.. chyba..ale nie waga..sorry

#3182 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 07 października 2008 - 15:30

Lech Kaczyński...odniósł sukces jest prezydentem ;-) a kobiete jaką ma każdy wie :-D

wyjątek potwierdzający regułę :-P zresztą taki wzrost na starcie (kiedy nie był sławny) przekreślał jego szanse na zdobycie jakiejś lepszej zdobyczy.

Mirabelka__22, 15kg to dla mnie zdecydowanie za dużo i nigdy bym nie chciał być z taką kobietą. Mogłaby być moją przyjaciółką, fajnie by się nam gadało, ale nie wyobrażałbym sobie zbliżenia z nią. Chociażby była nie wiem jak zadbana. Ja też mam skłonności do tycia i byłem już w swoim życiu gruby, ale wziąłem się za siebie zacząłem ćwiczyć i wymagam od kobiety, żeby też nie ignorowała tego aspektu. Ja się moge postarać to i ona może. Atrakcyjniejsza byłaby dla mnie spocona, wyćwiczona kobietka z jędrnym ciałem niż super zadbana ale gruba.

Donn, troche OT no ale to są przyczyny zdrady więc też się do tematu zalicza

Z sliczna a pusta laska tez zaden facet raczej nie bedzie. Tzn jesli szuka czegos wiecej niz sexu.. Jak chcesz gadac o wygladzie to stworz nowy temat

chyba nie znasz troche facetów :-P praktycznie każdy facet by wolał śliczną i pustą niż brzydką i inteligentną. Powód ewolucyjny : uroda u kobiety to dowód że ma dobre geny. Z ładną kobietą potomstwo ma większe szanse na przetrwanie.
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#3183 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 07 października 2008 - 16:03

nie wiem ale czytajac wypowiedzi jednego pana dochodze do wniosku że jest pusty tak ,że nawet Jola Rutowicz przy nim wymięka ...kochany teraz faceci sa zadbani byłes kiedyś w stanach ?tu kobitki przy tuszy maja takie ciacha że w polsce trudno takiego spotkać ....sama znam takie pary i sa szczesliwe.....a tY tu wysnuwasz wnioski że tusza jest winą zdrad to chyba Ty masz jakis kompleks człowieku
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#3184 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 października 2008 - 16:06

sweet camilla, dziekuje za ten komentarz. A ja juz nie odpowiem bo nie chce byc zgryzliwa..

#3185 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 07 października 2008 - 16:09

nie ma za co;)
moim zdaniem zdrada ma głębszy sens a jesli ktoś zdradza tylko z tego powodu że aktualnie druga osoba ma 10kg za dużo to nie warto nawet patrzec w strone tego zdrajcy .....

#3186 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 października 2008 - 16:17

sweet camilla, nie obrazamy uzytkownikow, trzeba sie pohamowac czasem...
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#3187 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 07 października 2008 - 16:20

sorki wiedziałam ,że dostane pewnie upomnienie ,ale niestety takie mi się rzeczy cisną na język gdy to czytam...a swoja droga konemtarze tego Pana są w pewnym sensie prowokacją mająca na celu pokazać ze w kobiecie nie liczy sie nic oprócz aspektów seksualnych a w pewnym stopniu uwazażam to również za obraze w strone kobiet;/

#3188 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 07 października 2008 - 16:41

lowca_motyli powiem tylko tyle że życze ci kobiety jak modelka która nie bedzie mieć zaburzeń żywienia słysząc twoje opinie o przyczynach zdrady .... ja sobie teraz sidzę objem sie paluszkami i chipsami a jak moje kochanie przyjdzie i tak mi powie ze jestem piękna bo kocha mnie za to jaka jestem a nie jak wyglądam ja juz kiedyś byłam wieszakiem i jakoś nie była to gwarancja tego że chłopaka mnie nie zdradzi ......

gdzieś w komentarzach przeczytałam że jak zdradzi się raz to znowu za jakiś czas sie zdradzi .... nie zupełnie sie muszę z tym zgodzić jeśli zdrady sie żałuje to już sie tego nie zrobi i jak sie później pracuje nad związkiem to już nie ciągnie do innych ..... w moim przydatku tak właśnie jest że poprzedniego chłopaka jakby zdradzałam (w trakcie niby schodzenia sie z powrotem) potem to mnie zafascynowało i nie chciałam juz być z nim myślałam że łatwiej będzie mieć co chwilę kogoś innego lecz jak poznałam tomka i pracujemy nad tym by było fajnie i nie ciągnie mnie do skoków w bok co przedtem mnie ciągało bardzo ...... :oops: (chyba trochę zagmatwanie to napisałam)

#3189 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 08 października 2008 - 07:48

nie wiem ale czytajac wypowiedzi jednego pana dochodze do wniosku że jest pusty tak ,że nawet Jola Rutowicz przy nim wymięka ...kochany teraz faceci sa zadbani byłes kiedyś w stanach ?tu kobitki przy tuszy maja takie ciacha że w polsce trudno takiego spotkać ....sama znam takie pary i sa szczesliwe....

a skąd wiesz że tam się nie zdradzają? :-P za bardzo zadbany facet nie zawsze równa się atrakcyjny facet ;-) bo przecież nie powiesz mi że taki plastikowy ken jest atrakcyjny...Pozatym w stanach jest bardziej rozwinięty sponsoring w tą stronę ;-)

.a tY tu wysnuwasz wnioski że tusza jest winą zdrad to chyba Ty masz jakis kompleks człowieku

tak wysnuwam takie wnioski, bo takie jest moje zdanie, a od tego jest forum żeby je wyrazić. A jeżeli chcesz się bawić w takie wycieczki osobiste to porównaj sobie nasze wypowiedzi i zastanów się kto ma kompleksy. Have fun! ;-)
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#3190 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 08 października 2008 - 08:06

lowca_motyli, tusza nie jest problemem, mezczyzni , ktorzy są z kobietami przy kosci to są z nimi tylko dlatego, ze nie lubia wieszaków, na ktorym sie polozysz i boisz sie , ze mozesz sobie cos zlamac :P
Mezczyzna bedacy z kobietą pulchną jest z nią, bo ją akceptuje taką jaką jest.

skąd wiesz że tam się nie zdradzają?

Ludzie zdradzają sie wszedzie, na calym swiecie, i nie powiem , ze mezczyzni czesciej- bo to gówno prawda ; )

[ Dodano: 2008-10-08, 09:08 ]
A co ? Kobieta przy kosci nie ma prawa do milosci? Pierd***lenie ;-)

#3191 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 08 października 2008 - 08:12

A co ? Kobieta przy kosci nie ma prawa do milosci? Pierd***lenie ;-)

nie twierdze że nie ma prawa do miłości. Twierdzę tylko że to może być powód zdrady ;-)

#3192 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 08 października 2008 - 08:16

Pozatym w stanach jest bardziej rozwinięty sponsoring w tą stronę ;-)

Rozumiem, że ostatnio często podróżujesz do USA... :mrgreen:

<ookk>

#3193 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 08 października 2008 - 10:47

Mi się wydaję, że jeżeli już gadamy o wyglądzie to bardziej chodzi o akceptacje samej siebie. Jeżeli kobita się sama sobie nie podoba, to zacznie zgrzędzic ciągle nad uchem faceta(szczerze większośc z nas tak ma, że zamiast coś robic ze sobą to zgrzędzi :P) i idzie tam gdzie raz będzie miał przyjemnośc a dwa nikt mu nie będzie zgrzędził :P
Mi się wydaję, że jeśli chodzi o otyłośc to lowca_motyli, ma trochę racji... (ale tylko trochę)
szczerze chciałybyście się kochac z otyłym facetem, który w każdej chwili może was zgnieśc?? :P
tu nie chodzi o walory fizyczne, geny, bo wiadomo tego się zmienic nie da, a skoro nas ktoś pokochał mimo naszych kilogramów to ok :)
chodzi o zaniedbanie się, bo bądzmy szczerzy nikt nie rodzi się otyły, (co najwyżej z nadwagą) na otyłośc trzeba sobie zapracowac ;-)
i jeżeli ta kobieta siedzi, je i nic nie robi tylko zgrzędzi i tyje... to ja się nie dziwie facetowi, że ucieka :P
ps. jeśli kocha to w pierwszej kolejnosci powinien jej pomóc... ale jeśli ona sama nie chce sobie pomóc... to co on bidny może??
ps2. zagmatwałam to trochę ale ciiii :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#3194 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 08 października 2008 - 18:20

hhahah zapewniam Cię że kompleksów nie mam wkurzają mnie poprostu płytcy ludzie i tyle ..............

#3195 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 09 października 2008 - 13:14

Nie zdradziłam. Sama zostałam zdradzona . Sam sie przyznał , co nie zmieniło faktu, że czułam się poniżona, upokorzona, zawiedziona i potwornie skrzywdzona. Nie wspomne o klamstwach, którymi mnie karmił przez czas spotykania się z tą drugą.

Nie wybaczyłam, odeszłam. Wydaje mi sie, że było mi łatwo to zrobic , gdyz nie kochalam tego faceta.
Gdyby zdradził mnie facet, którego bym kochała zapewne bym wybaczyła, gorzej byłoby z powtórnym zaufaniem i poczuciem bezpieczenstwa.

Uważam, że zdrady sie nie tłumaczy. Usprawiedliwianie sie alkoholem, kłotnia, zaniedbaniem partnerki/a, czy obwinianie osoby z która sie zdradziło i wielkie "itepe" to dla mnie szczyt bezczelnosci , głupoty i nie wiem czego jeszcze.
Jesli nie uklada sie zwiazku czy w łozku zdrada nie jest zadnym wyjsciem.

#3196 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 09 października 2008 - 13:57

nie twierdze że nie ma prawa do miłości. Twierdzę tylko że to może być powód zdrady

Ależ prosze Cie, nie osłabiaj mojego umysłu.
Bo pieprzysz jak potrzaskany, kiedy facet zdradza kobiete przy kosci to wierz mi, powodem na pewno ie jest jej nadwaga.

#3197 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:06

kiedy facet zdradza kobiete przy kosci to wierz mi, powodem na pewno ie jest jej nadwaga.

skąd ta pewność drogi Ananasie? :-P Mam kolegę, który ma żonę i dziecko. Jego żona przed urodzeniem dziecka była bardzo ładna( i dlatego między innymi sie z nią ożenił :-o ). Po ciąży bardzo utyła. Wpadła w depresję i zaczęła jeszcze więcej jeść. Zdarzają się nawet sytuacje , kiedy w towarzystwie on zwraca jej uwage żeby nie jadła chipsów, a ona idzie gdzieś indziej gdzie kończy paczkę. Co najśmieszniejsze : ten kolega jak się napije zawsze wkręca do innych kobiet. Zawsze. Kiedyś ściemniał nawet do mojej dziewczyny. Rozmawiałem z nim na ten temat i napewno nadwaga dziewczyny może być powodem zdrady. Wiem że to brutalne, ale nikt nie mówił że będzie łatwo :-P

Ależ prosze Cie, nie osłabiaj mojego umysłu.

Może powinnaś zrezygnować z czytania tego forum, Twój umysł może zostać tak strasznie osłabiony że przestanie funkcjonować ;-)

#3198 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:16

lowca_motyli, po pierwsze przeczytaj jeszcze raz swojego posta, to może zobaczysz, że Twój kolega jest po prostu palantem... <bezradny></span>

Po ciąży bardzo utyła. Wpadła w depresję i zaczęła jeszcze więcej jeść

zamiast pomóc wyjść z depresji, to on:

kiedy w towarzystwie on zwraca jej uwage żeby nie jadła chipsów,

kiedy jakiś facet W TOWARZYSTWIE zwraca swojej kobiecie uwagę, to jest po prostu chamski...i ja na jej miejscu zjadłabym jeszcze trzy paczki chipsów

Ok, Twoim zdaniem gruba dupa jest wystarczającym powodem do zdrady - i dobra.
Powiedziałeś swoje zdanie, ale nie uogólniaj, bo są faceci i faceci, a Ty zawsze piszesz tak jakbyś był przedstawicielem wszystkich menów na świecie...
Za często używasz słów: zawsze, nigdy, wszyscy, nikt... :-P

I proszę bardzo, lowca_motyli, Ananas, żebyście się wzajemnie nie podpuszczali... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#3199 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:19

skąd ta pewność drogi Ananasie?

Droga.

Co do daleszej wyp owiedzi - Twoj kolega dorósł w ogole do bycia mężem ? Sluchaj dorosły mezczyzna kochajacy swoją wybrankę bedzie ją kochal zawsze, nie ważne czy wazy 50 czy 90 kg.A w monecie kiedy widzi, ze jego kobieta ma depresje, poniewaz utyła, to stara sie jej pomoc, a nie mowic ''nie jedz juz chipsów'' .Ależ błagam Cię :P

dlatego między innymi sie z nią ożenił :-o

Rzeczywiscie mądre i pomysłowe.

Może powinnaś zrezygnować z czytania tego forum, Twój umysł może zostać tak strasznie osłabiony że przestanie funkcjonować

Czytając takie wypowiedzi jakie ty przedstawiasz to na pewno ;-)

Mamy inne zdanie, zdarza sie, w koncu to forum.Nie bede podważała Twojego,i Ty odwdziecz mnie się tym samym.Ot, cos takiego : p

[ Dodano: 2008-10-09, 15:20 ]
wypowiadam tylko swoje zdanie,no! :), nikogo nie podpuszczam, jeszcze nie ... ;-)

#3200 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 09 października 2008 - 15:53

Brzydzę się zdradą i wiem, ze nie wybaczyłabym jej teraz. Natomiast nie wiem co bym zrobiła mając dziecko, kredyt itp...nie wiem.

Łowca_motyli - jestem przykładem tego, że kobieta z nadwagą może się jednak podobać:)
Dołączona grafika
Dołączona grafika