Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2601 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 19:31

Ja go tak bardzo kocham,ze nie potrafie tego zrobic ;(

#2602 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 19:37

baby22, rozumiem, bo sama nie wiem czy potrafiłabym odejśc w takiej sytuacji, uczucia czasem jednak to zły doradzca i trzeba kierowac się rozsądkiem... jak długo chcesz byc z kimś kto nie ma czasu wyjechac z Tobą na wakacje, porozmawiac, wykorzystuje Cię i jeszcze do tego chamsko się odzywa za Twoimi plecami?? Przemyśl to kochana :*
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#2603 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 19:45

On sie strasznie zmienił pod wpływem kolegów ! wczesniej taki nie był,nawet nie pomyslałabym,ze moze sie do mnie tak chamsko odezwac ;( nie dam rady bez niego ;(

#2604 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 21:03

Dasz radę, bez niego źle, ale z nim jeszcze gorzej!

#2605 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 21:45

wiecie co...wkurzyl mnie dzisiaj moj ... no bo on ma abonament 40 zl miesiecznie...no a ze jak jako ja lubie pisac do niego smsy i chcialabym zeby mi odpisywal a on uwaza ze jeszcze nie minelo pol miesiaca a on juz ma 20 zl narabane na tym abonamencie... gdzie tych 20zl nie wypisal ani nie wydzwonil do mnie :-/ ja go ciagle smsami nie zasypuje ale chcialabym zeby mi odpisal. denerwuje mnie to ze jak mu jakis kolega czy kolezanka napisze to chocby nie wiem co on odpisze i nie nazeka a mi powiedzial ze bedzie pisal konkretne smsy i nie bedzie mi ciagle odpisywal wrrr.... no to na mnie zaluje tych 15gr a komu innemu odpisze :evil:

#2606 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 21:56

No trochę przesadził, moim zdaniem, nie powinien ci wypominac ze za duzo kasy wydaje na smsy do ciebie, jak mu nie pasuje to niech zmieni abonament albo pracę. nie pozwól sobie na takie cos bo to naprawde przesada.......

#2607 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 22:00

wiesz on nie pracuje narazie .. dopiero po wakacjach idzie do pracy i do szkoly ... ja tylko czekam az on wkoncu kupi sobie nowy telefon i kupi sobie smsy do orange ...

#2608 baby22

baby22
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 10:26

Jade sama na wakacje i to juz bedzie koniec.Mam "przyjaciólke" i w d.... mam to całe zycie ;(

#2609 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 10:31

Nie miej w d... zycia ale jego!! To On nie potrafił docenic tego co ma. Mam nadzieje, że wreszcie do niego dojdzie jakim był kretynem i co stracił. A Ty zasługujesz na kogos kto będzie szanował Ciebie i Twoje potrzeby. Życze powodzenia :*
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#2610 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 18:11

krowka17, boże o takie pierdoły sie wkurzasz? że komuś odpisuje a tobie nie? no litości w każdym smsie pytasz go o coś ważnego, czy konkretnego żeby ci koniecznie odpisywał?

kupi sobie nowy telefon i kupi sobie smsy do orange ...

oh ah i w ogóle... problem w związku bo nie ma smsów do orange...
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2611 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 10:53

krówka17, cerrata ma zupełną rację, niepotrzebnie wkurzasz się o takie rzeczy, to nie powód, przecież na pewno Twój chłopak częściej widzi się z Tobą i częściej rozmawia z Tobą niż ze znajomymi, a poza tym zastanów się, bo może to co piszesz w 3 czy 4 smsach można napisać w jednym :-)
Dołączona grafika

#2612 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 11:19

Koleżankę chłopak zostawił można powiedziec że przez smsmy bo pisała do niego co chwile i robiła mu wyrzuty że nie odpisuje od razu,a on miał swoich znajomych,pracę,wyczuł że jest zaborcza i co bedzie potem wiec odpuścił :-P Facet nie może sie czuć osaczony,jak na smyczy,bedzie chciał to sam napisze.
My z chłopakiem piszemy do siebie 1-2-smsy dziennie bo mieszkamy daeko od siebie,fakt że długie ale odzew po 5-10h i nikt sie nie ciska :-)

#2613 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:34

Koleżankę chłopak zostawił można powiedziec że przez smsmy bo pisała do niego co chwile i robiła mu wyrzuty że nie odpisuje od razu,a on miał swoich znajomych,pracę,wyczuł że jest zaborcza i co bedzie potem wiec odpuścił

tez mi sie wydaje,ze to moze zrazic faceta,moj tez nie lubi jak go zameczam 1000 razy dziennie zbednymi smsami.

jesli dobrze kojarze to jest gdzies taki temacik i tam kilku facetow sie wypowiedzilo jak na nich dzialaja takie smsy

[ Dodano: 2008-08-09, 12:35 ]
do-facetow-i-nie-tylko-vt1991.htm?highlight=smsy tu jest cos o tym :->
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#2614 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:40

Ja bym nie wytrzymała, jakby K mnie zasypywał smsami i miał jeszcze pretensje że nie odpisuję.

denerwuje mnie to ze jak mu jakis kolega czy kolezanka napisze to chocby nie wiem co on odpisze i nie nazeka a mi powiedzial ze bedzie pisal konkretne smsy i nie bedzie mi ciagle odpisywal wrrr....

Z nimi pewnie nie widuje się tak często jak z Tobą, więc chociaż taki kontakt podtrzymuje.
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#2615 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:52

My jak już to dzwonimy do siebie, albo gadamy na gg :)
Sms-y wysyłamy rzadko: np żeby się zapytac czy już dojechał na miejsce cały albo o której do niego dojadę :)
krowka17, związek nie polega na pisaniu sms-ów i otrzymywaniu odpowiedzi, musisz zrozumiec, że oni też, że tak powiem potrzebują chwili oddechu od nas, żeby potem znów cieszyc się naszym towarzystwem ;)

#2616 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:34

Koleżankę chłopak zostawił można powiedziec że przez smsmy bo pisała do niego co chwile i robiła mu wyrzuty że nie odpisuje od razu,a on miał swoich znajomych,pracę,wyczuł że jest zaborcza i co bedzie potem wiec odpuścił :-P

I bardzo dobrze zrobil :!: :!: :!: Takie upierdliwe babsko jest najgorsze heheh zreszta w druga strone tak samo .

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2617 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:39

krowka17, rada ode mnie wyluzuj... uczucia nie mieży sie ilościa napisanych smsów ale czynami........ wiec jak nie pisze to może woli rożne rzeczy omawiać z tobą w bezpośredniej osobie i w ogóle jakoś większość moich kolegów nie sa wylewni w sms do swoich dziewczyn bo bo takie bez emocjonalne jak twierdzą i czasem wolą napisać "ok" albo nic niż pisać coś na siłę bo sie obrazi jak nie odpiszę :-)

#2618 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 19:39

Boziu :D
Ja w srode rano wyjechalam, w srode wieczorkiem gadalismy tylko chwilke na skype, w czwartek tez chwilunke wczoraj w ogole, dzis jeszcze tez nie a smsow wcale do niego nie pisze. tak jak ktos napisal. bedzie chcial to sie odezwie. bedzie mial czas to zagada. Ja rowniez mam jakies tam swoje zajecia tu, choc bardziej na nude narzekam ale nie narzucam sie bo co facet moze sobie pomyslec wtedy? Oczywiscie, ze mysle, czemu sie nie odezwal wczoraj ale jakos nie umie czasami pierwsza zagadac ;-) zupelnie jakbysmy sie znali kilka dni hehe

krowka17, co to bedzie za pare lat, kiedy problemy w zwiazku w dokladnym tego znaczeniu slowa sie pojawia? Bo mysle, ze ten twoj "problem" to nie taki wielki problem. dla mnie to kaprys, choc pewnie ci przykro z tego powodu.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#2619 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 17:08

krowka17 chyba miara dobrego zwiazku nie jest ilosc wyslanych smsow?? dla mnie to co piszesz to raczej kaprys a nie problem... co bedzie jak prawdziwe problemy zaczna sie pojawiac.... wyluzuj... pozatym wcale sie nie dziwie ze nie odpisuje ci na kazdego smsa... pewnie piszesz 5 smsow zamiast jednego konkretneogo tresciwego... pozatym po co wydawac tyle pieniedzy na smsy... przeciez sie widujecie... no ludzie.. straszne dziecinne jak dla mnie
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#2620 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 20:23

krowka17 chyba miara dobrego zwiazku nie jest ilosc wyslanych smsow??

zgadzam sie

pozatym wcale sie nie dziwie ze nie odpisuje ci na kazdego smsa...

zgadzam sie

straszne dziecinne jak dla mnie

I znow sie zgadzam z moja przedmowczynia :->

Zwiazek powinen opierac sie tez na rozumie :!: :!: :!: a nie na dziecinadzie "napisal , nie napisal" heh

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.