zasługuje nie zasługuje..on nie zasługuje na Twoją pomoc!!
ale w potrzebie jest, więc pomóc by wypadało..
ale nie poświęcaj się dla niego
teraz to ty tu rządzisz
Napisano 26 maja 2008 - 14:17
zasługuje nie zasługuje..on nie zasługuje na Twoją pomoc!!
Napisano 26 maja 2008 - 15:27
Napisano 26 maja 2008 - 15:35
na tyle ile będziesz chciałamu pomóc na tyle ile możesz
Napisano 26 maja 2008 - 15:37
na tyle ile będzie chciała i mogła!na tyle ile będziesz chciałamu pomóc na tyle ile możesz
Napisano 26 maja 2008 - 16:21
Napisano 26 maja 2008 - 16:33
Napisano 26 maja 2008 - 16:49
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 26 maja 2008 - 17:16
"kocham cie kiciu moja"
panuj nad tymmam juz dosyc wszystkiego
właśnie.. jakieś to dziwneOn zamiast mi ulatwiac np. odebranie chocby tej glupiej karty bankomatowej, to tylko utrudnia
Napisano 26 maja 2008 - 17:40
Zaczynaja do mnie docierac slowa, ktore gdy go zatrzymali powiedział mi policjant......... zebym o tym Panu zapomniala....... dala sobie spokój........... dziewczyna kolegi - prokuratorka- powiedziala , ze taka osoba mysli tylko o sobie.......... i pociagnie za soba kazdego.......... zone, matke,dziewczyne.........nieraz to widziala w swojej pracy........panuj nad tym
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 26 maja 2008 - 17:43
teraz to raczej głównie o sobiemusze zyc i myslec tez o sobie
the endbylam z czlowiekiem ktory potrafil zataic przedemna przez taki czas taka prawde o sobie
w końcu ma kolegów.. ktoś do ciebie dzwoni nie?wiem, ze on sobie swietnie poradzi i bezemnie..........
Napisano 26 maja 2008 - 17:44
Zrobie ta paczke, zawioze, i pokaze ze nie jestem na kazde skinienie........ wiem, ze on sobie swietnie poradzi i bezemnie..........
Napisano 26 maja 2008 - 17:53
w końcu ma kolegów.. ktoś do ciebie dzwoni nie?
Wiem cerratko. ja mu pomoge..... chocby robiac paczke, wiem ze nie ma tam zadnych rzeczy i taka paczka jest mu bardzo potrzebna........ nie potrafilabym ot tak mu nie pomoc.......wiesz, my nie mówimy żebyś ty mu teraz nie pomagała w ogóle,
Cierpie jak widac cholernie.............. czuje sie jak w jakims koszmarze, z ktorego nie moge sie obudzicnie możesz cierpieć przez jego głupotę...
Napisano 26 maja 2008 - 18:09
i się ciesz, mimo wszystko...tlumacze sobie, ze mam 23 lata i powinnam sie cieszyc ze nie doszlo do slubu wczesniej......
Napisano 26 maja 2008 - 18:48
Napisano 26 maja 2008 - 20:50
Napisano 27 maja 2008 - 14:57
Musimy sie trzymac razem, bedzie duzo latwiej.
Oj Kochana nie ma za co mnie podziwiacAz Cie podziwiam
Napisano 27 maja 2008 - 18:23
I to mi się podoba!!zreszta niech robi sobie co chce........... nie obchodzi mnie to...........
Napisano 27 maja 2008 - 18:53
Napisano 27 maja 2008 - 19:31
Przeraza mnie to "środowisko". Areszt.........Ci ludzie.........
Napisano 27 maja 2008 - 20:28
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Problemy prawne |
|
|
|
Nerwica czy problemy z tarczycą (hormonami)? |
|
|
|
Problemy z zębami i dentystą |