problemy w związkach
Napisano 27 kwietnia 2008 - 22:15
Napisano 27 kwietnia 2008 - 22:17
Napisano 27 kwietnia 2008 - 22:36
a pozniej ja mialam chlopaka, on dziewczyne i kontakt sie nam urwal na jakies 1,5 roku...
nie wydaje mi sie zeby sciemnial...
zreszta nie raz jak pytam go po co utrzymuje kontat ze mna skoro nie ma zamiaru sie spotkac, to niejednokrotnie odpowiadal ze jezeli mysle ze chce mnie tylko przeleciec to sie myle, bo gdyby tylko tego chcial to juz dawno by to zrobil...
Napisano 27 kwietnia 2008 - 22:39
Napisano 27 kwietnia 2008 - 22:41
a przynajmniej probuje ;o)
Napisano 28 kwietnia 2008 - 08:58
ja bym radziła -nie próbuj tylko zrób to.Dobra dosyc uzalania sie nad soba... od jutra biore sie w garsc i zapominam o nim..
a przynajmniej probuje ;o)
Moje zdanie jest takie,że chłopak nie jest poważny.
Jest niestety wielu internetowych oszustów, którzy nakręcają kobiety a nie mają zamiaru spotykać się.
Zwykle mają dziewczyny, narzeczone, żony lub poprostu traktują to jako zabawę.
Jakby mu zależało na spotkaniu to poprostu by się spotkał.
Poznałam wielu ludzi przez internet.
Z jedną osobą przyjaźnię się do tej pory mimo dzielących nas prawie 350 km odległości.
Jak ktoś ma uczciwe zamiary i jest w porządku to nie robi takich uników.
Posłuchaj przede wszystkim samej siebie bo sama wiesz,że ten chłopak to strata czasu.
Chciałabyś być z kimś tak niesłownym?
Myślę że nie.
Trzymaj się
Napisano 28 kwietnia 2008 - 09:32
Napisano 28 kwietnia 2008 - 09:44
oczywiście że takTeraz moze byc tylko lepiej ;o)
Teraz możesz zamknąć za sobą te drzwi i już bez tego bagażu otworzyć się na nowe,które na pewno nadejdzie
Napisano 28 kwietnia 2008 - 13:28
kattie21 jesteś jeszcze młodziutka wszystko przed Tobą, więc zrób tak jak pisze Dorotka! będzie dobrze, zobaczysz!oczywiście że takTeraz moze byc tylko lepiej ;o)
![]()
Teraz możesz zamknąć za sobą te drzwi i już bez tego bagażu otworzyć się na nowe,które na pewno nadejdzie
Napisano 28 kwietnia 2008 - 17:31
[ Dodano: 2008-04-29, 09:39 ]
Czesc, znowu wam pozawracam głowe...
Tak jak mowilam, nie odzywala sie...pierwsza... ale juz po weekendzie, dokladnie wczoraj wieczorem on pierwszy napisal, co slychac, jak mija dzien...nic nie wspominajac o tym ze znowu sie nie zjawil...
Jak bylam oschla i odpowiadalam krotko, zwiezle i na temat "tak", "Nie" ""nie wiem", "Ok" to docisnal tekstem "Widze kasiu ze zly dzien masz"...
Nie wiem co zrobic
Napisano 29 kwietnia 2008 - 12:48
mamy romans a nasze połówki o niczym nie wiedzą zastanawiam sie jak to da;lej będzie co o tym myslicie ...
nie umiem wybrac kocham 2
Napisano 29 kwietnia 2008 - 13:12
nie umiem wybrac kocham 2
ja jakos nie wierze wmilosc do dowch facetow jednoczesnie.. moze do jednego czujes zmilosc a do drugiego pozadanie.. moze jeden to przywiazanie rutyna a drugi cos nowego.. samam nie wiem... osobiscie nikogo nie potepiam al eja nie umialabym byc dwoma facetami jednoczesnie... jak mozna zdradzic...nie iwem... nie potrafilabym
Napisano 29 kwietnia 2008 - 13:17
z moim chłopakiem jest mi dobrze ale z tym drugim czuje cos super jakis taki dreszczyk
[ Dodano: 2008-04-29, 14:20 ]
Saja napisałas ze nie rozumiesz zdrady a może dlatego że nie trafiłas jeszcze na takiego co by Ci w głowie zamieszał
Zresztą ja jestem zdania że każdy jest zdolny do zdrady tylko nie kazdy trafia na osobę z której nie mógł by się oprzeć......
Napisano 29 kwietnia 2008 - 13:31
a Ty chciałabyś być z kimś kto ma inną dziewczynę?z moim chłopakiem jest mi dobrze ale z tym drugim czuje cos super jakis taki dreszczyk
Podejrzewam, że nie i czułabyś się podle.
A jest takie przysłowie "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe"
Napisano 29 kwietnia 2008 - 13:34