no i wlasnie dlatego ze mozna paluszkiem pokazac co sie chce miec na kanapce i wcale sie nie odzywac no moze dziekuje

dlatego nie pojechalam i nie kupilam jemu tej kanapki i on to wziol jako zamach na jego osobe

ze zrobilam jemu na zlosc i nie wiadomo co tam jeszcze
Ale sluchajcie bo zdeka sie pogublam tak mi sie wydaje ze u niego to poprostu rodzinne podejscie do nauki jezyka jakiegokolwiek

w szkole mial rosyjski no i wiadomo 3xZ - efekt nic nie umie powiedziec po rosyjsku

szczgol.
Od jakiego roku nie rozmawiam z jego najmlodsza siostra

dlatego ze powidzialam jej kiedys ze nie beda za nia odrabiala lekcji z anglika

obrazila sie i do tej pory nie odzywa
Ostatnio myslalam ze rozmawiam z osoba dorosla na temat jej corki( naszej chrzesnicy) i tez zeszlo na nauke jezyka ...... efekt chyba nie rozmawiam z jego druga siostra

bo uslyszalam taki tekst:
"NIE WTRACAJ SIE, przestan sie czepiac i zajmij sie swoja corka"
A ja tylko napisalam jej zeby pomogla malej w nauce i w domu cwiczyla z nia jakies slowka, albo zeby kupila jaies gry na komputer z nauka jezyka, bo dziewczynka jest bystra i jak narazie chce sie uczyc

np. kiedys nie mogla sobie poradzic z zapamietaniem liczebnikow 11 i 12

pomoglalam jej i przy okazji nauczylam liczyc do 100 nastepnego dnia dostala 6 bo zaskoczyla pania od anielksiego

szczeliwa byla i dumna ze tylko ona w klasie tak umiala sie opchwalic.
Kurcze zal mi dziecko, bo wlasnie teraz jej najszybciej wchodza do glowy nowosci i jezeli juz teraz mamunia wzielaby sie i pomogla malej to pozniej mialaby lezj a tak ...... mam za swoje

bo ja sie wtracam, ja sie czepiam......
Kurcze a juz gwozdziem do trumny byl tekst ze ja powinnam Mr.R po pietach calowac a nie czepiac sie jego no bo przeciez on dla mnie wszystko w Pl zostawil

prace, rodzine a ja niewdzieczna jeszcze jemu nie pomagam

( znaczy sie wszystko do konca zycia za niego zalatwiac)
........ chyba sobie przerabalam u caaalej jego rodzinki i nawet nie wiem za co...... i czym?

??
[ Dodano: 2008-02-28, 23:05 ]kurcze rozpisalam sie ....

ale normalnie nie mam komu sie wyrzalic a po przeczytanie maila od jego siostry mnie zatkalo