problemy w związkach
Napisano 06 lutego 2008 - 12:40
a jesli chodzi o ciebie to jak kultura nie skutkuje to poprostu powiedz mu ....wypie.......moze wtedy zrozumie!
Napisano 06 lutego 2008 - 14:47
forbidden tak mi przykro trzymaj się!!trzymaj siekoniec...dzis....po 2 latach i 7 miesiacach
Anusku, co tam u Ciebie? jak tam?
Napisano 06 lutego 2008 - 14:50
Napisano 06 lutego 2008 - 15:32
a no prócz nudy było też parę innych powodów dla których mężczyźni zdradzają, takich jak:leiej powiedziec że z nudów niż że jestem palantem który myśłi tylko o sobie
- "bo kobieta przestała o siebie dbać"
- "bo kobieta przestała dbać o MNIE!!!!"(ujawnia się tu wrodzony egoizm)
- "bo wszystkiego mi zabraniała"
- "poświęciła się karierze zamiast zajmować się domem"
i to co najbardziej mnie wkurza - "bo byłem pijany"!!!!
różne rzeczy dzieją się z człowiekiem pod wpływem alkoholu, ale żeby zaraz szukać uniesień w ramionach innej............
Napisano 06 lutego 2008 - 15:35
Napisano 06 lutego 2008 - 15:37
Agula a jak u Ciebie
katti i Anusek kochane!!
odpoczywam od byłego, ale powiem, Wam szczerze, że mam taka ochotę mu
Napisano 06 lutego 2008 - 15:46
Napisano 06 lutego 2008 - 19:24
dużo teraz klikam z moim kochanym przyjacielem Szymonem to kochany facet!!
Najwazniejsze to miec sie komu wyrzalic. A nieraz milosc i "ten" odpowiedni sa blizej niz myslimy
a co u Was kochane?
A u mnie dziekuje coraz lepiej. W piatek zobacze sie juz z moim M. Taaak bardzo sie juz doczekac nie moge.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 06 lutego 2008 - 19:37
rozumiem cie ja wczoraj powiedzialam swojemu manowi ze juz chyba go nie kochm...i w ogole byłm ostatnio straszna jedza....a wiesz co on na to ze on kocha mnie teraz jeszcze bardziej i bedzie o mnie zabiegał...porazka...najgorsze jest to ze ja naprawde juz nie wiem co do niego czuje.....
a jesli chodzi o ciebie to jak kultura nie skutkuje to poprostu powiedz mu ....wypie.......moze wtedy zrozumie!
zrobiłem ten sam bład, daj mi do niego gg to mu powiem czego ma nie robic bo teraz wiem w 100%
a teraz pare słow ktorymi chciałem sie pochwalic bo mam czym...
rozeszlismy sie w bardzo normalnych okolicznosciach, M. powiedziała mi ze nie chce mnie juz krzywdzic, bo w sumie od 100 dni (bo widze ze od tylu jestem tu na forum, a pojawiłem sie tu jak pojawiły sie moje problemy
Cóz jakos to bedzie, ciesze sie ze nadal ja mam, moze teraz gdy zaczne robic to co wczesniej a nie latac tylko przy niej olewajac studia i wszystko co wczesniej lubiłem, znowu czyms jej zaimponuje. Wiadomo rozstanie boli, ale czuje ze pare dni i sie pozbieram...i nadal mam ta nadzieje, bo wiem ze jestesmy dla siebie przeznaczeni
Życzcie mi szczescia
dzieki za słowa otuchy wszystkim!
Napisano 06 lutego 2008 - 19:43
Napisano 06 lutego 2008 - 22:06
tez mialam takie przypadki,ale jest to taki bezsens ze glowa mala :-/ zwiazek drugi raz z ta sama osoba to BLAD:
Napisano 07 lutego 2008 - 00:04
Napisano 07 lutego 2008 - 15:45
Ale czuje ulge, ze to juz - nareszcie jutro.
Napisano 07 lutego 2008 - 18:02
trzymam mocno kciuki katti aby wszystko było ok!Ja jutro po 2 tyg. wreszcie zobacze sie z moim M........ zastanawiam sie jak to bedzie ..... czeka nas ciezka rozmowa
![]()
Ale czuje ulge, ze to juz - nareszcie jutro.
Napisano 07 lutego 2008 - 19:00
trzymam mocno kciuki katti aby wszystko było ok
Trzymaj mooocno Agulku dziekuje za wsparcie
Zobaczymy jak to sie potoczy wszystko......
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 07 lutego 2008 - 19:51
Masz racje nie warto trzymac swoich emocji,najlepiej pogadac spokojnie i wszystko wytlumaczyc a potem zastanowic sie nad rozwiazaniemco mnie boli i co musi zmienic
J
a jutro po 2 tyg. wreszcie zobacze sie z moim M........ zastanawiam sie jak to bedzie ..... czeka nas ciezka rozmowa
Ale czuje ulge, ze to juz - nareszcie jutro
Za ciebie rownierz Agulko,aby wszystko bylo oki
Napisano 07 lutego 2008 - 20:52
[Dzisiaj 0:16] diablica: ha ha tu kiler . ponieważ pani diablica próbowała dzisiaj narozrabiać więc zmieniłem jej hasło razem z adresem @ na który należy wysłac przypomnienie
[Dzisiaj 0:17] diablica: tak więc zegnamy panią diablice (jakoś po tym wszystkim nie będe tęsknił ha ha ha )
[Dzisiaj 0:22] kiler: teraz juz pisze ze swojego - własnie zmieniłem jej hasło i też adres @ na gg więc już też raczej z niego nie skorzysta
[Dzisiaj 0:48] kiler: a jeszcze jak mi sie nudziało to jej zmieniłem na naszej klasie
[Dzisiaj 0:49] kiler: i na kiklu innych forach
[Dzisiaj 0:49] kiler: oczywiście razem z adresem @ do przypomnienia hasła
[Dzisiaj 0:53] Monia: kiler... jak mogles to zrobic?? tzn. w jaki sposob... tak btw latwo sie pod nia podszyles...
[Dzisiaj 0:55] kiler: he he ja osobiście używam firefoxa a ona jak była u mnie to używała IE i tak dzisiaj potrzebowałem skorzystać z IE patrze patrze a tam wszysthie hasła loginy itp pamieta więc nalezało to wykorzystać
[Dzisiaj 11:18] ziuT: kiler masz rozdwojenie jazni i jestes niedobrym hakerem. wstydz sie
[Dzisiaj 14:33] Monia: ...czyli moze do siebie jednak pasowaliscie ??
[Dzisiaj 17:01] dawca: to mi nasuwa jedna mysl to kiler robil te jazdy heheheheh
[Dzisiaj 19:24] kiler: jaasne to nie wiedzieliście o tym
Włamał się do mojego nicka i zmienił hasło i to, co zrobił jest skandalem.. nie wiem, co mu odbiło, ale wiem, jedno... teraz już wiem, kim był tak naprawdę pudzian i nawet nie podejrzewałam go.. Boże! moje stare gg nie działa, musiałam uruchomić nowe, ale na szczęście na tych forach gdzie jestem, to dziewczyny znają mnie na tyle dobrze, że nie uwierzyły mu i pomogły mi odzyskać hasło i nie tylko.. mnie zastanawia tylko jedno, jak on mógł zrobić coś takiego??
I nie wiem, o co mu chodzi z tym rozrabianiem, bo nic nie zrobiłam, nawet się nie zalogowałam tam.. więc naprawdę nie wiem, o co mu chodzi..
Napisano 07 lutego 2008 - 21:16
Agula,I nie wiem, o co mu chodzi z tym rozrabianiem, bo nic nie zrobiłam, nawet się nie zalogowałam tam.. więc naprawdę nie wiem, o co mu chodzi.. jestem w szoku!
Guest_Kociak_*
Napisano 07 lutego 2008 - 21:31
tyle że takie coś bardzo ciężko udowodnić niestety...ja to bym chyba dziada na policje podała
Agula, najlepiej jak to olejesz....widać, że na tym forum to jacyś dziwni ludzie są, skoro ich to bawi i się cieszą z takich rzeczy
katti, trzymam kciuki za jutrzejszą, mam nadzieję, spokojną, rozmowę