Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#401 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 18 stycznia 2008 - 23:33

Kelly zachowanie twojego faceta jest baaardzo fałszywe !!! Tak nie zachowuje sie osoba, ktora kocha! Jest z Toba, a zali sie na Ciebie do innej dziewczyny i znajomych!!! Okropne!!!!!!! Powinnas mu powiedziec co sadzisz!!! Nie mozna byc z kims takim w zwiazku!!! Sorry....

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#402 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 19 stycznia 2008 - 00:12

ja bym wolała wiedziec...zraniło by mnie to okrutnie...ale potraktowałabym to jako probe...jesli np potrafiłabym z tym zyc i jakos bym to wybaczyła( bo na bank nie zapomniała), a on by sie starał naprawic to co zepsół i chocc troche odbudowac moje zaufanie to by znaczyło ze nasz zwiazek jest silny.....i zawsze byłby to jakis pozytyw..gorzki ale cenny...jesli nie......no to chyba proste.....finito i juz...

#403 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 19 stycznia 2008 - 01:13

Ja też wolałabym wiedzieć, w końcu to byłoby kłamstwo, a chcę wiedziec takie rzseczy, bo może to powód do rozstania, albo sygnał, że dzieje się źle, choć nie, nie wybaczyłabym, ale wolałabym wiedzieć.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#404 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 19 stycznia 2008 - 13:37

Zielonooka, a gdybys ty zdradzila i to bylaby przelotna znajomosc - taka na jedna noc, powiedzialabys o tym partnerowi?
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#405 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 19 stycznia 2008 - 13:39

kelly, ten facet zachowuje sie w sposob " Patrzcie jaki ja biedny mis jestem- ona jest zla i w ogole bee". Pogadaj z nim a jak to nic nie da to daj spokoj.

Dołączona grafika

#406 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 stycznia 2008 - 15:04

Kelly matko boska, jak on tak mógł... :/ nie wiem co ci powiedzieć, bo mi języka w gębie aż zabrakło, ale dziewczyny tutaj już ci mądrze doradziły.. trzymaj się kochana <przytul></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#407 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 20 stycznia 2008 - 11:13

zawsze byłam przekonania, że wolałabym wiedzieć. teraz nie jestem tego pewna. po tym jak sie dowiedziałam , czuję, że odpowiedzialność została zrzucona na mnie, tzn. on się oczyścił, a ja się męczę myśląc co jakiś czas o tym, tym bardziej, że on wali mi tekstami, że to było obrzydliwe co zrobił i nie chce tego wspominać,a mi to w głowie siedzi

#408 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 12:55

ta ja też słysze texty w stylu "nie wracajmy do tego".no pewnie on już nie ma sie czym martwic :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#409 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 13:03

Zielonooka, a gdybys ty zdradzila i to bylaby przelotna znajomosc - taka na jedna noc, powiedzialabys o tym partnerowi?

powiedzial=łabym, bo by mnie sumienie zjadło, bo szanuję mojego S.

Anusku, nie rozumiem. On Cię zdradził?

#410 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 13:23

niestety tak
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#411 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 13:55

Ja bym sie bała , ze gdybym była zdradzona i bym sie dowiedziała i zwiazek nadal by trwal to przy każdej kłotni bym wypominała :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#412 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 14:34

ja się nauczyłam nie wypominać, ale nie wiem co byłoby ze zradą, chyba bym nie wybaczyła:.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#413 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 21:24

wolałabym wiedzieć.
Wolę być zdradzona niż oszukiwana cały czas...
nie ma mnie tu i nie będzie.

#414 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 21:26

dokładnie cerrata,ja myślę identycznie

#415 Alicja:)

Alicja:)
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 00:13

W życiu nie zdradziłabym mojego skarba , nie mam takiej potrzeby:D a i zdrady w życiu bym nie wybaczyła, to najgorsze co może być!
Dołączona grafika

#416 Carmina86

Carmina86
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 10:23

Słuchajcie, wczoraj pierwszy raz od rozstania z facetem rozmawiałam z nim na gg, zupełnie spokojnie..widać emocje już opadły wszystkie...tzn tak - doszły mnie słuchy, że on nadal jakby tkwi w naszym związku..To raz, a dwa w rozmowie powiedział mi najpierw żebym żyła swoim zyciem, a on swoim, po czym chwile potem dodał, że mnie nie skreślił..na moje pytanie czy coś do mnie czuje - odpowiedział - coś n pewno, tylko pytanie co i jak to nazwać...teraz nie wiem, z perspektywy czasu rozstaliśmy sie o błachostke, a ja nie jestem pewna czy warto było dla takiej sprawy skreślać dwuletni związek..Dodał również że cieszy się, że wreszcie zrozumiałam na czym polegał błąd w moim zachowaniu, i że szkoda, że tyle czasu mi to zajęło...Jesteśmy umówieni na jakieś tam spotkanie, początkowo nie chciał, bo powiedział,że będe robiła popisówe w stylu - zobaczjakaś mogłeś mieć super dziewczyne.. Słuchajcie, czy ktoś pomoże mi to rozwikłać?? Ja już naprawde nie mam siły, vo mam robić? czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji??

#417 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 14:47

Jezeli naprawde rozstaliscie sie o jakas bzdure to moze warto wrocic do tego co bylo - ale po malu, musicie sobie wszystko wyjasnic i powiedziec szczerze o tym co was denerwowlo. Po prostu szczera rozmowa. Sprobujcie odbudowac wasz zwiazek oczywiscie jezeli on tez bedzie chcial. NIc na sile.

Dołączona grafika

#418 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 15:59

Szczera rozmowa to jedyne rozwiazanie..... ale taka naprawde sczera. Powiedz mu wszystko co w Tobie siedzi..... co myslisz, co czujesz, czego oczekujesz..... Czego oczekujesz od niego..... od waszego zwiazku..... badz sczera ;-)

Trzymam kciuki <przytul></span>

#419 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 17:30

Carmina86, ja takze trzymam kciuki, zeby wam sie wszystko wspaniale ulozylo :)

Dołączona grafika

#420 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 17:38

Alicja:), dokladne ;D

Dołączona grafika