Widze, że poruszany bardzo delikatny temacik
Niestety tez mam problemy...
Co sie stalo Sabinko?
Napisano 12 stycznia 2008 - 08:35
Widze, że poruszany bardzo delikatny temacik
Niestety tez mam problemy...
Napisano 12 stycznia 2008 - 11:21
Od 2 dni nie gadam z moim chłopakiem... chcialam mu pomóc... ale jak zawsze jego matka wie najlepieji mocno sie pokłócilismy... On ma długi które powieksza sobie dzięki radom swojej mamusi.... PCo sie stalo Sabinko?
Napisano 12 stycznia 2008 - 11:26
ale to jego dlugi nie "wasze"i zebysmy wreszcie spali spokojnie
Napisano 12 stycznia 2008 - 11:39
Napisano 12 stycznia 2008 - 11:41
Napisano 12 stycznia 2008 - 11:51
Napisano 12 stycznia 2008 - 11:58
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:16
No wlasnie On tez wpedzil sie w dług z powodu matki a na 5 paczek fajek to ona ma... Gdy on potrzebuje czegos to ona mu nie da... ehMoj chlopak i jego rodzice nigdy nie mieli dużo pieniedzy i mój chlopak chciał trochę zmienić ich być i wpędzil się w długi...
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:17
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:26
Dziękuje za pociesznieSabinko wszystko bedzie dobrze Ciezka sytuacja...... Powinien zyc wlasnym rozumem nie matki. Rodzice sa bardzo waznie, ale to dorosly facet i to z Toba uklada sobie zycie, nie z matka. Rozumiem Cie, ze chcesz pomoc, ja tez bym nie zostawila swojego Misia w takiej sytuacji(dlugow). I on tez oddalby mi wszystko.....Jak bylam za granica zapisal na mnie swoja polise.... uczynil jedyna spadkobierczynia(nie ma rodzicow, ani rodzenstwa).Ach te p.... pieniadze
Sadze, ze jak Twoj chlopak ochlonie, przemysli sobie wszystko to sie odezwie. Ach Ci faceci A my sie tak o nich martwimy. Sabinko jemu napewno tez jest ciezko....gryzie sie dlugami, splaceniem ich. Musicie pogadac. Powiedz mu, co jest nie tak. Niech zyje z Toba, a nie pod dyktando matki. To duzy chlopak
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:30
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:37
No wlasnie... Ojcieca miał bardzo wporządku ale od kiedy zmarł matka mieniła sie... Wtrąca sie w nasze zycie... Ja rezygnuje z powodu tego ze ona daje mu takie rady ze w coraz wieksze dno wchodzi.... Ja pochodze z rodziny gdzie pieniedzy ie brakuje... Dlatego mu pomagam jak moge... ale oczywiscie matka wie najlpiej... Nienawidze jej!!!!!Moj chlopak chce jak najlepiej dla mnie i rodziców no ale nie wychodzi to najlepiej Jego rodzice są porzadnymi ludzmi i wychowali jego i jego brata na porządnych ludzi... mimo tego że pieniędzy zawsze brakowalo ale nie brakowalo milości
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:38
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:44
Oj nie wiem... ja juz trace nadzieje... Pomagam i jakos nie jestem szanowana i nie docieniają tego... Moglabym zyc naprawde super.... ale rezygnuje dla milosci... i co mi z tego jak tak nie zostaje to docenione??Dobroc zawsze bedzie wynagrodzona Przyjda lepsze dni, zobaczycie dziewczyny
Napisano 12 stycznia 2008 - 12:50
Oj nie wiem... ja juz trace nadzieje... Pomagam i jakos nie jestem szanowana i nie docieniają tego... Moglabym zyc naprawde super.... ale rezygnuje dla milosci... i co mi z tego jak tak nie zostaje to docenione??Dobroc zawsze bedzie wynagrodzona Przyjda lepsze dni, zobaczycie dziewczyny
Napisano 12 stycznia 2008 - 13:01
Napisano 12 stycznia 2008 - 13:15
Napisano 12 stycznia 2008 - 15:11
Napisano 12 stycznia 2008 - 15:48
Dziękuje za rade Tobie i innym bo to bardzo pomaga... Nie dostalam rady: Zerwaj z nim i poszukaj lepszego... Bo obawialam sie ze kazda mi moze to doradzic.... Jest mi ciezko tak sie nie odzywac ale trudno musze byc silna...Czekaj, nie ma sensu robić nic pochopnie, bo będziesz żałowała. Nie odzywaj się póki on się nieodezwie, a potem jak będziecie rozmawiać to dosadnie powiedz mu o wszystkim co Cię boli, jeśli nie rozumie tłumacz mu na 100 sposobów, ale nie najeżdżaj na niego. U mnie zazwyczaj działa takie tłumaczenie sobie nawzajem o co chodzi na spokojnie.
Napisano 12 stycznia 2008 - 21:10
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Problemy prawne |
|
|
|
Nerwica czy problemy z tarczycą (hormonami)? |
|
|
|
Problemy z zębami i dentystą |