Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#301 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:10

wera_85 Sorka, źle przeczytałam... to pierwszy raz mi się zdarza.. <bezradny></span> przepraszam ja przeczytałam, ze to on.. sorka! :oops: :oops:
wera, nie możesz się poddawać, napisz mu na gg i wyłumacz wszystko, na pewno to zrozumie, a to nie będzie wcale narzucanie się więc spoko.. śmiało napisz do niego na gg i wyjaśnij mu wszystko, jeśli mu na Tobie zależy, to na pewno to zrozumie i zaproponuje następne spotkanie więc spoko.. ;-)
P.S. ostatnio chyba ślepa się robie.. :lol:

#302 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:13

wera ja myslę że gdyby on dał Ci szanse to byscie mogli stworzyc cos pięknego :) Trudna sytuacja bo sama wiem że lepiej pisac niz rozmawiać. A jak dlugo pisaliście ze soba??
Dołączona grafika
" Tylko Miłość jest sensem istnienia..."

#303 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:14

Więc co, napisać, że mi smutno, ale nie chce sie narzucać, nie chce też znów ględzic
o mej niesmialosci i potrzebie oswojenia sie, tak sie dzieje, jak zalezy za bardzo. ?
Jej. Dorosłam. :-(
Netka, zazdroszczę. :-(

weruś napisz mu w prost, że jesteś taka a nie inna i, że jesteś nie śmiała, pogadaj z nim na gg i uprzedź go o tym, i zobaczysz, co Ci odpisze.. ;-) jeśli jest dojrzały, to na pewno zrozumie i spotkacie się ponownie a i on będzie wiedział jak tym razem na spotkaniu się zachować ;-) no i Tobie będzie łatwiej dzięki temu..
Ja zawsze uprzedzałam, ze nie wiem, jak się zachowam na spotkaniu, czy będę nieśmiała i nic nie będę wstanie powiedzieć... ;-)

#304 wera_85

wera_85
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:16

Agula, ale jak to tak, mam pustke w głowie, jak, po prostu "chciałabym Cie jeszcze kiedys spotkac, mimo ze zawaliłam" ?

[ Dodano: 2008-01-09, 17:18 ]
pisaliśmy od końca wakacji...
nie ma go na gg, a przynajmniej milczy :cry:

#305 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:20

To mieliście troche czasu by sie poznac. Ja juz chciałam sie spotkac po 2 tyg. bo stwierdzilam, że nie chce dłużej pisać bo trzeba się w realu przekonac czy to "to" :)

Nie pisałas mu wczesniej że jesteś nieśmiała, że będzie Ci trudno wyrazic wszystko tak naprawdę w realu??
Dołączona grafika

#306 wera_85

wera_85
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:23

Oj pisałam, pisałam, mówił, że zobaczymy i żebym sie nie martwiła

#307 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 17:25

To ja nie rozumiem jego zachowania... :-? wiedzial i jesli chcial się spotac i winika z tego że zaakceptowal to !! Może tutaj chodzi o cos innego...
Dołączona grafika

#308 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:17

To ja nie rozumiem jego zachowania... :-? wiedzial i jesli chcial się spotac i winika z tego że zaakceptowal to !! Może tutaj chodzi o cos innego...

Zgadzam sie, tutaj cos jest nie tak...........Moze jemu chodzi o cos innego ? Moze Twoja niesmialosc to tylko pretekst? Kiedy ostatnio rozmawialiscie? I to Ty zawsze pierwsza piszesz? Czy on choc troche zagaduje?

#309 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:22

Agula, ale jak to tak, mam pustke w głowie, jak, po prostu "chciałabym Cie jeszcze kiedys spotkac, mimo ze zawaliłam" ?

[ Dodano: 2008-01-09, 17:18 ]
pisaliśmy od końca wakacji...
nie ma go na gg, a przynajmniej milczy :cry:

A numer jego telefonu masz? jeśli tak to zadzwoń do niego i pogadaj..

#310 wera_85

wera_85
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:31

Tak, wiedział, tzn ostrzegałam, że może być ze mną różnie.
Może dla niego się nie nadaję, może się rozczarował, może ma dość, nie wiem, w sumie wszystko było na bardzo przyjacielskiej stopie, dalej nie jest negatywnie, ale faktem jest, że on jest trochę "trudny". Może ja też za bardzo dramatyzuje, może powinnam nam dać czas, a nie oczekiwać jakichś deklaracji. Wiem, że to w dużej mierze moja wina, mogłam się postarać. Napisałam mu teraz szczerego maila, będę czekać. Jeśli mu choć trochę zależy, zrozumie, i "da szansę". :-(
Z drugiej strony - nie zmuszę nikogo do siebie, a nawet jakbym zmusiła, nie byłoby nam dobrze... :-(
Tak, znam telefon, ale on obecnie przebywa na stypendium za granicą, do Wielkanocy nie będzie go w PL.. :-(

#311 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:41

Trzymam kciuki, aby ten szczery meil przyniosl oczekiwane skutki <pocieszacz></span>
Jak Ci odpisze to napewno wszystko sie wyjasni !!!

#312 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 18:48

Tak, wiedział, tzn ostrzegałam, że może być ze mną różnie.
Może dla niego się nie nadaję, może się rozczarował, może ma dość, nie wiem, w sumie wszystko było na bardzo przyjacielskiej stopie, dalej nie jest negatywnie, ale faktem jest, że on jest trochę "trudny". Może ja też za bardzo dramatyzuje, może powinnam nam dać czas, a nie oczekiwać jakichś deklaracji. Wiem, że to w dużej mierze moja wina, mogłam się postarać. Napisałam mu teraz szczerego maila, będę czekać. Jeśli mu choć trochę zależy, zrozumie, i "da szansę". :-(
Z drugiej strony - nie zmuszę nikogo do siebie, a nawet jakbym zmusiła, nie byłoby nam dobrze... :-(
Tak, znam telefon, ale on obecnie przebywa na stypendium za granicą, do Wielkanocy nie będzie go w PL.. :-(

Weruś wszystko będzie dobrze na pewno a powiedz mi jeszcze w jakim wieku on jest? ;*

#313 wera_85

wera_85
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 09 stycznia 2008 - 20:37

niedawno skończone 25 lat..

#314 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 11:38

Może dla niego się nie nadaję, może się rozczarował

Nawet tak nie pisz. Może po prostu nie jesteście sobie pisani, ale napewno nie można powiedzieć, że się nie nadajesz... Trochę więcej wiary w siebie! To nie ma tak, że ktoś się dla kogoś nie nadaje- co najwyżej nie pasuje (sorry, ale jestem przewrażliwiona na punkcie tego słowa...)

ps. może będzie wszystko dobrze. teraz trzeba tylko czekać na odp.

Głowa do góry!

#315 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 14:36

weruś po prostu przeczekaj, moze nie jest Ciebie wart i nie ma sie co nad nim użalać i przejmowac sie nim...
Dołączona grafika

#316 wera_85

wera_85
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 10 stycznia 2008 - 19:34

Odpisał. W zasadzie odniósł się tylko do części mojego maila: "(..) więc jesteś w pewnym sensie usprawiedliwiona?" - to co do tego, że uprzedzałam, jaka jestem. Reszta w zasadzie bez komentarza. Zero zrozumienia, zero chęci. Robię z siebie idiotkę, nie ma już o co dalej walczyć. Nie cofnę czasu, mogę tylko mocno żałować, rozpaczać, ale nic nie zmienię.
netka-wiesz jak to jest.. nie da się nie przejmować:(
impresja-pewnie masz rację, ale moje mniemanie o sobie jest teraz ujemne.. :(
Dzięki Wam wszystkim za wsparcie...

#317 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 09:52

Skoro nie chce się spotkać jedynie ze względu na Twoją nieśmiałość, to znaczy, że nie był wart zachodu.

Takie moje zdanie.

#318 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 19:04

Niesmialosc bywa i zaleta! Nie martw sie <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> chociaz wiem, ze jest Ci ciezko. Napewno niedlugo pojawi sie ktos kto Cie polubi taka jaka jestes <pocieszacz></span> Z Twoja niesmialoscia ;-) zobaczysz!

#319 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 20:40

wera miłość zawsze przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie :) Czekaj bo ja wierze że w końcu spotkasz kogoś wartego twojego serduszka :)
Dołączona grafika

#320 Sabina

Sabina
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 22:40

Widze, że poruszany bardzo delikatny temacik :/ Niestety tez mam problemy...