problemy w związkach
Napisano 19 czerwca 2008 - 22:21
Napisano 20 czerwca 2008 - 00:19
Napisano 20 czerwca 2008 - 16:14
Napisano 20 czerwca 2008 - 16:29
Napisano 20 czerwca 2008 - 16:43
czemu tak myślisz?Ja chyba nie nadaje sie do zwiazku...
Napisano 20 czerwca 2008 - 19:04
Ja chyba nie nadaje sie do zwiazku...
Mirabelka...to witaj w klubie, bo ja to samo mysle a sobie, a jaki jestes znak zodiaku?
Napisano 21 czerwca 2008 - 11:18
Napisano 29 czerwca 2008 - 14:12
znalismy sie dlugi czas ale mi przez mysl nie przeszlo ze kiedys bedziemy razem ale stalo sie jestesmy ze soba rok..od poczatku nie bylo rozowo jak u innych buziaki trzymanie sie za rece itp.nie wiem on chyba tego nie potrzebuje a ja bardzo jak mowie mu o tym to sie wscieka i mowi ze przeciez tak robi ze przytula mnie ze pocaluje ale widac mi tego ciagle jest za malo.
[ Dodano: 2008-06-29, 15:24 ]
[ Dodano: 2008-06-29, 15:28 ]
przepraszam was za ten miks tam na gorze ale dzisiaj jest chyba dzien najwiekszego kryzysu pisze tak nieslkladnie bo mam w glowie 100000000 roznych mysli moze nie potrzebnie was zadreczam tym moze przydalby sie psyhiatra!
Napisano 29 czerwca 2008 - 14:38
a moze on tez ma soba zwiazek i w nim okazywal milosc...zawiodl sie czy cos i teraz woli trzymac na dystnas??
jesli facet nie jest wylewny i nie lubi okazywac uczuc to chyba sie tego nie zmieni:/ chociaz ktoras z dziewczyn pisala kiedys, ze nauczyla tego swojego faceta
Napisano 29 czerwca 2008 - 15:25
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 29 czerwca 2008 - 15:27
Porozmawiaj z nim powiedz że czasem potrzebujesz miłości przytulenia a tego nie dostajesz. Dlatego wątpisz w jego uczucie do ciebie. Przecież kiedyś było inaczej. Mów spokojnie nie krzycz nie płacz mów prosto z serca ale nie wymuszaj na nim reakcji (nie dołuj nie truj nie powtarzaj ciągle ty nie nie kochasz i jestem ci obojętna a także słuchaj co on mówi)
Faceci są trochę mniej emocjonalni niż my wiec możliwe że on nawet jak chce to nie potrafi okazać ci uczuć. Mysli że tak jest dobrze bo się stara. Ale powiedz mu że potrzebujesz tych sems przytulania buziaków bo taka jest twoja natura. I napewno nie jest to dziecinne zachowanie.
Nie mogę sobie wyobrazić jak źle się czujesz musząc go prosić o seks
Powiedz mu że chcesz pracowac nad waszym związkiem, pokaż jak ważne jest dla ciebie to że jesteście razem zapytaj o to czy kogoś ma i czy cię kocha i czy chce twojego
Do tego że jest "niemową" jak to nazwałaś to spróbuj znaleźć coś co będziesz z nim robić w czym on będzie czuł się dobrze i będzie miał chwile spokoju by móc o coś więcej poprosić czy pogadać. Myślę tu np. o wspólnych wycieczkach rowerowych nie musicie cały czas z sobą gadać, możecie jechać w milczeniu!!!! a on ma szanse powiedzieć coś od siebie tak bo go natchnęło a ty nie zmuszałaś go do tego by powiedział co czuje.
Nie używaj moich słów ani innej dziewczyn my ale swoich z serca bo my ci możemy tylko podpowiedzieć a decyzje podejmiesz sama.
Gdy czytam, takie posty zastanawiam sie czy mnie to też czeka czy wspólne mieszkanie to koniec miłości a początek rozstania.... boje się tego (nieszczęśliwa sory za prywatne wtrącenie ale musiałam)
Napisano 29 czerwca 2008 - 17:21
Napisano 29 czerwca 2008 - 20:16
Napisano 29 czerwca 2008 - 20:25
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 30 czerwca 2008 - 14:10
podpisuję się pod tym.. gdyż tylko poważna i szczera rozmowa może Wam dużo nie tylko pomóc ale i zbliżyć Was do siebie.. nabierzecie więcej zaufania do siebie i nie tylko.. ja zawsze byłam za szczerą i poważną długą rozmową powodzenia kochana!!nieszczesliwa szczera rozmowa i jescze raz szczera rozmowa
![]()
![]()
to tylko moze wam pomoc
Napisano 01 lipca 2008 - 12:52
jestesmy ze soba rok odrazu sie do mnei wprowadzil moze to wlasnie w tym tkwi problem?na pocztaku bylo tak normalnie nawet slodko pisal smsy
calowal kochalismy sie codziennie praktycznie a teraz koszmar;/ jak napisze smsa to o odpowiedzi moge zapomniec bo porzeciez wiem ze on nie lubi pisac.. z seksem wstyd mi sie przyznac ale musze go prosic zeby sie kochac i to ja musze zaczac bo inaczej moge zapomniec;/
musze przyznac ze jak poczytalam to poprostu jakbym o sobie czytala.... zreszta dziewuszki moje tu wiedzia
nieszczesliwa, dziewczyny Ci radza rozmowe.... a ja mam dziwne wrazenie ze bedzie ciezko [znam z autopsji] bo zapewne Ci powie ze sie czepiasz
przemysl sobie czy chcesz byc z takim facetem, czy wyobrazasz sobie wasza przyszlosc??? dom??? rodzine?
powodzenia Ci zycze z calego serduszka, i uwierz mi ze doskonale Cie rozumiem
Napisano 01 lipca 2008 - 15:17