Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2121 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:24

jeden kolega ostatnio mi powiedzial ze widzial mnie z asfaltem i dlatego mi czesc nie powiedzial, bo powinnam sie bardziej szanowac...

Ale ch*** :!: :!: :!: niezly kolega :!: napewno nie prawdziwy przyjaciel <bezradny></span>

nny stwierdzil ze strace przyjaciol jak bede sie z murzynem zadawala..

Widac tacy to pseudo "przyjaciele" :-/

moja wspollokatorka ktora zna D. uwaza ze fajniejszego chlopaka niz on nigdy wczesniej nie spotkala.. mily, uprzejmy, serdeczny...

No wlasnie, ona go zna, moze sie wypowiedziec :!: A tamci go choc znaja :?:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2122 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:25

wiesz opinie zawsze beda sie roznily.. nie urodzil sie jeszcze taki ktory by kazdemu pasowal.. ale oni oceniaja go przez pryzmat jego koloru skory.. wiec to bardzo powierzchowna ocena.. zawsze odpowiadaj ze trzeba go lepiej poznac a nie oceniac po kolorze skory.. to strasznie stereotypowe...

jeden kolega ostatnio mi powiedzial ze widzial mnie z asfaltem i dlatego mi czesc nie powiedzial, bo powinnam sie bardziej szanowac... nie wytrzymalam i mu liscia sprzedalam,pierwszy raz ktos tak mi cisnienie podniosl

asfalt... hm... jak mozna tak mowic o czlowieku...;/ o zgrozo
nie dziwie sie ze go uderzylas pewnoie w pierwszym momencie tez bym tak zareagowala...
a dlaczego ty wdlug niego sie nie szanujesz?

inny stwierdzil ze strace przyjaciol jak bede sie z murzynem zadawala...

prawziwi przyjaciele sie od ciebie nie odwroca.. a jelsi jacys sie odwroca to znaczy ze nie byli twoimi przyjacolmi wiec nie ma co zzalowac..
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#2123 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:33

kattie21 nie sugeruj się opinią innych.. patrz na swoje szczęście.. a nie na to, co inni mówią.. Ty i Twoje szczęście jest najważniejsze.. walcz o taką miłość bo warto.. ;*

#2124 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:42

Katti wlasnie nie znaja go, a moje argumenty do nich nie trafiaja... boje sie go im przedstawic, bo jak np. nie podadza mu reki czy cos to mu przykro bedzie, a nie chce go na takie sytuacje narazac...
saja no wlasnie nie sznuje sie podobno dlatego ze nie spotykam sie z Polakiem, tylko ciemnoskorym ;(

#2125 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:48

no wlasnie nie sznuje sie podobno dlatego ze nie spotykam sie z Polakiem, tylko ciemnoskorym ;(

a gdzie jest napisane, że musisz spotykać się z polakiem.. gdzie tak jest napisane??
nigdzie., słuchaj kochana.. ja takich przyjaciół bym olała.. miłość i partner byłby tu dla mnie najważniejszy a nie opinie i zdanie innych.. ;*

#2126 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:52

wlasnie nie znaja go

To nie znaja go wogole i po tym tylko ze ma inny kolor skory go skreslaja, przykre :-/

Nie patrz na kogos :!: ktos inny nie przezyje za ciebie twojego szczescia :!:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2127 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:58

przykre :-/

przykre? popieprzone co najmniej..
jak ja nienawidzę takich reakcji i jeszcze takie teksty. . .

kochana, nie przejmuj się i w ogóle nie zwracaj na tych ludzi uwagi
to co mówią, świadczy tylko o nich i ich , sorry, głupocie, debilizmie, ułomności . . . :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2128 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 16:04

Ja wiem czego chce... wiem o co chce walczyc... tylko nie potrafie zrozumiec jak wszyscy, ktorych uwazalam za przyjaciol..., podcinaja skrzydla mojemu szczesciu... nie umieja sie cieszyc moim szczesciem... a gdy maja cos przeciwko to mogliby chociaz trzymac te zlosliwe uwagi i docinki dla siebie...

#2129 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 16:05

widzisz, co są warci!
tyle co nic
przepraszam, ale takich ludzi to ja bym nawet nie chciała mieć za znajomych . . . :/
niestety często na takich ludzi się natykamy w życiu :/

#2130 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 16:07

przepraszam, ale takich ludzi to ja bym nawet nie chciała mieć za znajomych . . . :/

witaj w klubie.. :-D

#2131 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 16:14

Racja, pora zrobic selekcje... na przyjaciol i tych co nie zasluguja na przyjazn...

#2132 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 16:25

kattie21, prafo :mrgreen:

nikt ci nie karze się z takimi ludźmi zadawać ;-)
sama wybieraj kogo chcesz mieć za znajomego a kogo nie
niektórzy widocznie nie zasługują nawet na twoją przyjaźń :/

#2133 SweetDenise

SweetDenise
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 13:53

W Polsce bardzo jest brak tolerancji dla ciemnoskorych. A szkoda. Bylam ostatnio w Niemczech i tam zupelnie inaczej. Nie oceniają ich po wygladzie, normalnie sie zachowują i normalnie zyją. I w wiekszosci krajów tak jest.A w Polsce tylko biali... :-/ az nudno z samymi białymi...
Moj facet tez nie lubi murzynów...Ja nie rozumiem co mozna do nich miec.Jesli sie zachowuja ok to co to komu przeszkadza...A ty moze ze swoimi kumplami pogadaj,przedstaw im go.Badz odwazna i on tez sie niech nie boi co o nim pomysla. I wlasnie wtedy zobaczysz jak sie zachowaja. Zrob jakas imprezke,piwko itp. <piwo></span> atmosfera bedzie luzna i sie okaze jak go potraktuja. Jak sie zachowaja jak swinie to wtedy im powiesz co myslisz.

#2134 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:24

u mnie w szkole multicolore :-P i nikogo to nie obchodzi.chociaż mnie denerwują włosi-zawsze ich słychac na całym patio :evil: kattie21 a znajomych to faktycznie czas zmienic :-? powinni cie wspierac :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#2135 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:31

Zrob jakas imprezke,piwko itp. <piwo></span>

no oby się imprezka, alkohol i jego wpływ źle nie skończył . . .
ona nie jest od nauczania
jak ktoś mówi, że jak się z nim będzie zadawała to nie będzie miała ich za przyjaciół czy coś podobnego, a nie że nie lubią ale to jej sprawa, to jest po prostu idiotą . . . także wątpię żeby dotarło do niego że to TEŻ człowiek :/

#2136 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:41

Jak dla mnie, to tylko brzydko mówiąc olać takich znajomych!
Są jeszcze normalni ludzie, więc zmieniłabym towarzystwo niezależnie od tego, czy byłabym z tym facetem, czy nie.
Nic nie da tłumaczenie młotkom, żeby zmienili nastawienie do czarnoskórych...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#2137 pinki

pinki
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:44

według mnie to powinniscie uwazac.. łatwo sie mowi zeby nie przejmowac sie itd..ale wiadomo dfo czego tego typu zachowania doprawdzic moga, i ze z takimi kolesiami nie ma zartów.. musicie uwazac tak mysle..

#2138 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:24

Ja juz podjelam decyzje... jutro wieczorem zaprosilam go do siebie na kolacje i wieczor filmowy... moja wspollokatorka ktora go zna, powiedziala ze dobrze robie i jak cos to stanie po mojej stronie gdyby ktos inny ze wspollokatorow zaczal fochy strzelac...
Swoja droga to moja sprawa jak sobie zycie uloze a nie innych... oni za mnie nie umra wiec nie moga mi mowic jak mam zyc!

#2139 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:28

Swoja droga to moja sprawa jak sobie zycie uloze a nie innych... oni za mnie nie umra wiec nie moga mi mowic jak mam zyc!

swiete slowa... zyj tak jak ty chcesz.. nikt nie moze ci dyktowac jak masz zyc..
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#2140 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:40

swiete slowa... zyj tak jak ty chcesz.. nikt nie moze ci dyktowac jak masz zyc..

I tak zrobie ;o)