Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2101 Reszer

Reszer
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 00:52

jej, Kattie, nie zwracajcie uwagi na zaczepki tepaków. To nie warte tego, co może Was łączyc :) spokojnie podejdzicie do tych incydentów. brak tolerancji u nas tak powchechny, ale cywilizujemy sie :) Trzymam kciuki i i wierzę, że bedzie ok !
na krawędzi

#2102 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 00:54

Ja sie nie boje, i chce walczyc... a nie dziwie sie ze on ma watpliwosci... Dla niego jedna glupia sytuacja i ma zamknieta mozliwosc studiowania w Polsce bo odbiora mu wizę... a kazdy wie jak dziala prawo w Polsce... jak bedzie Polak i ciemnoskory czlowiek... wiadomo komu uwierza ;(

#2103 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 00:55

Ja sie nie boje, i chce walczyc... a nie dziwie sie ze on ma watpliwosci... Dla niego jedna glupia sytuacja i ma zamknieta mozliwosc studiowania w Polsce bo odbiora mu wizę... a kazdy wie jak dziala prawo w Polsce... jak bedzie Polak i ciemnoskory czlowiek... wiadomo komu uwierza ;(

kattie: jak bedzie mu zalezalo toda rade, wierz mi;)

#2104 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 00:57

Ja sie boje, tylko tego ze moze sie okazac ze spotykanie sie ze mna zakonczy sie dla niego tym, ze juz nigdy sie nie zobaczymy ;( Tym bardziej ze ostatnie zaczepki nie wygladaly zbyt przyjemnie...

#2105 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 00:58

jak bedzie Polak i ciemnoskory czlowiek... wiadomo komu uwierza ;(

przykre to co mowisz ale prawdziwe niestety... cale szczescie ze ja w tej Polsce juz nie mieszkam... ufff... choc tesknie czasem... ale raczej za rodzina niz za krajem...

IGNOR na pajacy i glowa do gory, masz kogos kto Cie kocha i to jest najwazniejsze :)

#2106 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 00:59

No ale w co maja wierzyc...przeciez on chyba nie ma zamiaru sie wdawac w te zaczepki z niskiego poziomu emocjonalnego?

#2107 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 01:00

Black_Angel dziekuje.
To wszystko jest takie skomplikowane, zawsze jak cos sie zaczyna ukladac to musi sie jakas przeszkoda oojawic:( dzis caly dzien przeplakalam, bo nie chcial mi powiedziec o co tak naprawde chodzi... dlaczego nie chcial nigdzie wyjsc ze mna... dopiero jak wieczorem udalo mi sie wyciagnac wszystko, to zrozumialam...

[ Dodano: 2008-06-16, 02:03 ]
Lorrie nie ma zamiaru, ale sama bylam ostatnio swiadkiem jak chlopak o czarnym kolorze skory wbiegl do autobusu a 2 chlopakow zaczelo go wyzywac od najgorszych ze jak smial, to jest autobus dla ludzi a nie murzynow... Przykre ale prawdziwe... nawet go popchneli... a na moje slowa oburzenia w stosunku do ich zachowania, odpalili glupim tekstem...

[ Dodano: 2008-06-16, 13:03 ]
No i cisza...
Nie wiem co z soba zrobic ;( Jak mam go przekonac ze nie wszyscy sa tacy?

#2108 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 14:34

kattie21 ja bym nie rezygnowała,mimo wszystko.ludzie są głupi,nic nie poradzisz.jak masz go przekonac?może pozaj go z jakimiś znajomymi którzy go zaakceptują <bezradny></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#2109 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:02

Nie mam zamiaru rezygnowac... tylko boje sie o niego, bo nie jestem z nim 24 godz. na dobe... a takim rasistom guzik wie co do glowy strzeli i kiedy ;( Jednym zdaiem nie chce zeby mu sie cos przeze mnie stalo...

#2110 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:04

a do tej pory cos mu sie stalo??
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#2111 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:06

Poza tymi pogrozkami nie...
Ale podczas ostatniego spaceru nie przydazylo sie ze raz ktos rzucil glupim tekstem... w ciagu 3 godzin bylo tego bardzo duzo...
Zreszta powiedzial ze jak poszlam na mieszkanie a on sam wracal, to te pajace jadace wczesniej samochodzem sledzily go i patrzyly gdzie idzie... dlatego tez wszedl do bloku wczesniej...

#2112 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:06

Moja przyjaciolka wyszla za maz za hindusa ;-) i tez roznie bywa, ale sa sczesliwi i to sie liczy najbardziej :!:
Jesli czujecie ze to jest "to" :-P to ja bym walczyla.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2113 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:09

Jesli czujecie ze to jest "to" to ja bym walczyla.

tez tak mysle..:)
Dołączona grafika

#2114 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:09

te pajace jadace wczesniej samochodzem sledzily go i patrzyly gdzie idzie...

Ojjjjjjjjjj :!: to bardzo nieciekawie :-/ :!: nie chce straszyc, ale ostrzec :!: powiedz mu niech uwaza na nich, a jesli cos to zglosi mozen na policje :!: sa takie grupy w polsce - niestety, ktore upatruja sobie obcokrajowca wczesniej a pozniej ............... no wiece.

Nie chce abys odebrala to jako straszenie :!: poprostu jako dobra rade.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2115 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:10

Poza tymi pogrozkami nie...
Ale podczas ostatniego spaceru nie przydazylo sie ze raz ktos rzucil glupim tekstem... w ciagu 3 godzin bylo tego bardzo duzo...
Zreszta powiedzial ze jak poszlam na mieszkanie a on sam wracal, to te pajace jadace wczesniej samochodzem sledzily go i patrzyly gdzie idzie... dlatego tez wszedl do bloku wczesniej...

rozumiem ze sie boisz... ale to wszystko wyglada groznie... i moze tylko tak wyglada... nic wiecej..
Dołączona grafika

#2116 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:13

W kazdym razie nie zostawie go z tym samego... Nie wiem dlaczego, ale przynajmniej na obecna chwile, nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego, mam nadzieje ze tak zostanie i jakos sie nam ulozy...

#2117 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:15

nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego, mam nadzieje ze tak zostanie i jakos sie nam ulozy...

Jak oboje bedziecie bardzo chcieli to napewno sie ulozy :!: :!: :!:
Trzymam kciuki ;-)

#2118 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:16

W kazdym razie nie zostawie go z tym samego...

to dobrze o tobie swiadczy:)

Nie wiem dlaczego, ale przynajmniej na obecna chwile, nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego, mam nadzieje ze tak zostanie i jakos sie nam ulozy...

napewno wam sie ulozy.. wystarczy tylko bardzo chciec i wlaczyc wiem co mowie... ja i P. walczylismy i teraz jestesmy malzenstwem.. oplacalo sie.. chociaz nasze przeciwnosci byly innej.. ale mimo wszystko
Dołączona grafika

#2119 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:20

Dziekuje wam, kochane jestescie... Przynajmniej wy mnie jakos rozumiecie... a co do znajomych to roznie to odbieraja.. jeden kolega ostatnio mi powiedzial ze widzial mnie z asfaltem i dlatego mi czesc nie powiedzial, bo powinnam sie bardziej szanowac... nie wytrzymalam i mu liscia sprzedalam,pierwszy raz ktos tak mi cisnienie podniosl ;( inny stwierdzil ze strace przyjaciol jak bede sie z murzynem zadawala...Z kolei moja wspollokatorka ktora zna D. uwaza ze fajniejszego chlopaka niz on nigdy wczesniej nie spotkala.. mily, uprzejmy, serdeczny...

#2120 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 15:23

kattie21 przede wszystkim to Ty musisz dać mu do zrozumienia, że bardzo Ci na Waszym związku zależy.. i musisz go przekonać, że naprawdę Go kochasz, wówczas taka nadzieja, doda mu wiary, siły i nadziei ;-)
powodzenia ;*