Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2201 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 05 lipca 2008 - 11:16

Black_Angel

mojemu powiedziałam wczoraj ze odchodzę

moim zdaniem odejście będzie dobrym rozwiązaniem bo jak to mówi moja mama jak macie być ze sobą to będziecie ale lepiej jest odejść by sprawdzić jak on sie postara ... on teraz tak mówi bo uświadomił sobie ze zostanie sam ze skończą sie dobre czasy i będzie musiał znowu sie starać by zdobyć inna dziewczynę .... tak jak kiedyś się o ciebie starał a tak wie że co już ma to ma ... trzymam za ciebie kciuki i nie bój sie dasz sobie rady sama wszystko sie ułoży zobaczysz <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>

#2202 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 05 lipca 2008 - 15:38

slowa to tylko slowa,bardziej liczylyby sie czyny :-)

Swieta prawda :!: :!: :!: jedno gada a za jakis czas calkiem co innego bedzie robil :!:
Widzi ze nie zartujesz i teraz chwyci sie wszystkiego bys zostala :!:

a do mnie sie nie odzywa... ponoc mu glupio bo mu pojechalam...

hmmm napisz moze do niego......... nie wiem czy to dobry pomysl, ale ja wiem po sobie ze ryzyko nieraz sie oplaca :-P lepiej zyc ze swiadomoscia, ze cos sie zrobilo a nie ze sie "przespało" wlasne sczescie ;-)

a ja rozdarta.......

wyjezdzam na wies i juz za pozno na wszystko...

wyjedz, zmien klimat, otoczenie, zrelaksuj sie i pomysl sobie na spokojnie ;-)

pamietaj szkoda zycia na "debili" ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2203 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 05 lipca 2008 - 19:09

Black_Angel
bardzo dobrze zrobisz jak odejdziesz..a jeśli chodzi o tego M to powinnaś pierwsza się do niego odezwać.. spróbuj do odważnych świat należy.. jak nie spróbujesz, to będziesz w brodę sobie pluć.. więc śmiało spróbuj.. i tak jak piszesz, pokaż kto w Tym związku ma prawdziwe jaja.. odejdź od niego i wyjedź jak najdalej jak tylko możesz i ułóż sobie cudownie to życie.. zasługujesz na to!! ;*
trzymam mocno za Ciebie kciuki!! ;-) ;-)

#2204 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 02:50

hej slicznotki :D pisze do was w stanie upooooooooooojenia............ bo mam ochote napisac do M. ale wiem ze nie wolno mi o tej porze......... jacek znow mnie olal... poszedl sobie filmy ogladac........ a ja siedze slucham muzy i sie doluje........ i myle o M. ale o tej porze mi nie wolno pisac....... poczekam do poniedzialku....... moze weekend spedza z ta swoja....ehhh narzeczona........ wiecie co dziewczyny? 26 lat koncze a czuje sie jak zakochana nastolatka............... <bezradny></span>

#2205 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 08:41

26 lat koncze a czuje sie jak zakochana nastolatka............... <bezradny></span>

milo przeczytac cos takiego jeszcze wszystko przed toba ;)
Wierze ze bedzie dobrze :)

#2206 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 10:09

Black_Angel,

26 lat kończę a czuje sie jak zakochana nastolatka...............

miłość niema ograniczeń wiekowych i zawsze powala poczuć nam sie jakbyś miały 16 lat... ciesze sie ze przeżywasz coś takiego... zobaczysz wszystko sie ułoży... może dziś spróbujesz skontaktować się z M. bo może on milczy bo sam się boi... czasem warto wyjść na przeciw swojemu szczęściu by potem nie żałować że siedziało sie i nic nie zrobiło z obawy przed niepowodzeniem... potem może być za późno a cale życie sie będziesz zastanawiać że mogłam zrobić inaczej... jestem z tobą i wierze że sie ułoży <pocieszacz></span>

#2207 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 11:03

26 lat koncze a czuje sie jak zakochana nastolatka............... <bezradny></span>

I oto chodzi :mrgreen: ;-) :!:

Kombinuj tak zeby bylo dobrze dla Ciebie :-P Łap szczescie :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2208 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 13:56

Kombinuj tak zeby bylo dobrze dla Ciebie :-P

jest taka piosenka "kombinuj dziewczyno nim Twe lata przeminą.. itd..
tak więc czarny aniele, weź sprawy w swoje ręce, działaj, zrób pierwsza ten krok.. ;-)

#2209 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 12:12

Black_Angel, Hmmmm... kto to jest M? Bo chyba nie jestem w temacie i zle rozumiem ten post.. <co></span>

#2210 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 12:16

Black_Angel, tak trzymaj, kochaj radośnie, kogoś kogo warto darzyć uczuciem, gratuluje odwagi!
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#2211 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:14

Mirabelka__22, bo sie musisz cooooooofnac ze dwie stronki tam taki dluuugi post moj ;)
Zielonooka, dzieki :*

ale dziewczyny.... M. nie odpisuje na esemesa.......... chyba to znaczy ze mam spadac na drzewo nie? :-(

#2212 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:15

chyba to znaczy ze mam spadac na drzewo nie? :-(

a jak dlugo nie odpisuje? To byl pierwszy sms do niego,czy ktorys z rzedu i on przestal odpisywac?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#2213 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:18

piewszy poslalam dwa dni po tej nocce... ale nie byl zbyt mily...
a dzis napisalam poprostu czesc co u ciebie... no to z 3 godzinki temu..........
ale on jeszcze nigdy do mnie nie napisal...

#2214 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:21

no moze w pracy jest i nie ma komory przy sobie? Poczekaj jeszcze, nie panikuj :*
sl-11609.png

#2215 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:22

ach bo ja taka w goracej wodzie kapana... nigdy w zyciu sie cierpliwosci nie naucze..... <bezradny></span>

#2216 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:23

ach bo ja taka w goracej wodzie kapana... nigdy w zyciu sie cierpliwosci nie naucze.....

he he ,to chyba wiekszos z nas kobitek tak ma ;-)

trzymam kciuki zeby odpisal i to jak najszybciej cobys sie nie zamartwiala :-D
sl-11609.png

#2217 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 14:41

nie bede opisywac jak sie czuje... posluchajcie same...
http://pl.youtube.co...h?v=zsavBnDhrEI

#2218 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 14:45

Bedzie dobrze Black_Angel :-> w ta w czy w ta, to bedzie dobrze :-P

#2219 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 15:34

Black_Angel, czasem facet musi sobie wszytko przemyśleć a to długo u nich trwa wiec nie odpisuje tak od razu... daj mu jeszcze trochę czasu zobaczysz jak sie potoczy nie naciskaj za bardzo by odpisał bo odpisze coś na odczep... <pocieszacz></span>

#2220 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 17:31

czarny aniele.. poczekaj do końca tygodnia jak nie odpisze to wówczas napisz jeszcze jednego esemesa! ;-)
będzie dobrze!! :*