Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#1081 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 12:48

narazie R stwierdzil ze nie byl feir i ze nie chce powtorki z rozrywki - wiec mam nadzieje ze bedzie juz dobrze

Super! Najważniejsze że wie że źle robił. Może mu to da do myślenia! Trzymam kciuki!!! :-)

#1082 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 12:53

Ninka, trzymam kciuki oby było tak dalej ;*

#1083 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 15:40

Ninka no nareszcie,żeby sie tylko trzymał tego postanowienia,bo jak nie to my tam wpadniemy i mu <ciah></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#1084 Vedel

Vedel
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 17:31

No ja powiem tak, jestem po cudownym 3 letnim zwiazku
prawie 3 letnim :) wszystko bylo w sumie ok, wiadomo nikt nie jest doskonaly, mial swoje wady ale kochalam go bo wiedzialam ze go wymodeluje jak chce :P

wszystko runelo calkiem niedawno.. kiedy to wlasnie na parapetowce u znajomych za duzo wypil i mnie uderzyl w twarz.. niby delikatnie nie bolalo ale nie przeprosil..

strasznie boli tesknie za nim ale za nic nie wroce, wiem ze sa na swiecie mezczyzni ktorzy umieja szanowac kobiety a mnie stac na takiego :)

#1085 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 17:38

Jeżeli człowiekowi raz się ręka poleci... potem już będzie leciała coraz częściej.... niestey :(
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#1086 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 17:39

Vedel, popieram w zupełności, w głowie mi się nie mieści, że można kogoś uderzy ot tak:/
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#1087 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 14 kwietnia 2008 - 18:21

Vedel baaaaaardzo mądra decyzja :!:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#1088 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 00:51

anusek, heheh trzymam za slowo ;-)

Vedel, przykre jest to co piszesz ale popieram twoja decyzje masz racje my kobiety nie jestesmy workami treningowymi nawet jezeli cios byl lekki :evil:

#1089 egoist

egoist
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 08:29

Już nawet nie chodzi o samo uderzenie, policzek to zniewaga..., brak szacunku...
Dołączona grafika

#1090 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 08:54

Najbardziej przykre jest to, iż nie przeprosił za ten policzek.
Znaczy to, że uznał,że albo się należał albo że to normalne.
Bardzo mi przykro.
Trzymaj się
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#1091 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 08:56

Vedel, podjęłaś bardzo słuszną decyzje!! Popieram!! Trzymaj sie, an pewno znajdziesz kogos lepszego :D

#1092 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 11:01

vedel mysle, ze slusznie postapilas i chociaz teraz cierpisz z powodu rozstania to pomysl, ze gdybys z nim zostala to moglabys w przyszlosci bardziej cierpiec
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#1093 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 11:03

Vedel popieram w 10000% Twoją decyzję!!! Facet jak raz podniesie rękę na kobietę to potem nie znasz dnia ani godziny............. <bezradny></span> Trzymaj się!!!! ;*

#1094 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 12:00

zgadzam sie z kolezankami w 100%... nic dodac niec ujac... madra i bardzo dojrzala decyzja.. jelsi uderzyl cie raz zrobil by to ponownie... brawo :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#1095 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 14:49

policzek to zniewaga..., brak szacunku...

Zgadzam sie w 100 %%%

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#1096 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 15:05

Vedel, bardzo mi przykro, że to Cię spotkało.. naprawdę i muszę z dumą napisać, że jestem dumna z tego, że podjęłaś taką męską i naprawdę słuszną decyzję brawo kochana.. tak jak piszą dziewczęta.. nie jesteśmy workami treningowymi, to jest to, jesteśmy słabe fizycznie i faceci zawsze będą tu mieć nad nami przewagę.. to nie fair!! :evil: :evil: :cry:

#1097 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 18 kwietnia 2008 - 21:58

Dziewczyny! Jestem od pół roku ze swoim kochaniem,ale ani razu nie usłyszałam,że mnie kocha ,co może być nie tak ? < muszę zaznaczyć,że przede mną był w długim zwiazku i kobita go zdradziła z jego kumplem , no ale czy przez to można szukać jedynej przyczyny>?

#1098 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 18 kwietnia 2008 - 22:38

Ojj zaraz cos nie tak ;-) Ja czekalam na to ponad dwa lata, wiec cierpliwosci kochana. Jedni mowia szybciej, drudzy potrzebuja czasu aby wypowiedziec te dwa magiczne slowka :-D Najwazniejsze przeciez, aby bylo to szczere, a nie rzucone na wiatr bo tak wypada.... :roll:

#1099 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 18 kwietnia 2008 - 22:52

Moj Misiu szybko mi powiedzial te magiczne slowa - jak twierdzi zakochal sie po uszy jak tylko mnie ujrzał :-P Na slowa odemnie musial troszke poczekac, musialam byc pewna na 100 % tego co czuje.Moja przyjaciolka "kocham cie" uslyszala od faceta po ponad 2 latach zwiazku, dla mnie 2 lata to za dlugo.

Najwazniejsze przeciez, aby bylo to szczere, a nie rzucone na wiatr bo tak wypada..

Podpisuje sie pod kolezanka :-)

Badz cierpliwa :!: zobaczysz ze nadejdzie ten czas :!: Najwazniejsze to sie doczekac :!: A nie byc z kims, marnowac swoje lata i nie uslyszec nic.

#1100 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 18 kwietnia 2008 - 22:59

Moja przyjaciolka "kocham cie" uslyszala od faceta po ponad 2 latach zwiazku

no to tak jak ja :-/

dla mnie 2 lata to za dlugo.

dla mnie tez bylo za dluuuugo :-| ale spowodowane bylo to niemilymi wspomnieniami W. z przeszlosci i ja tez tylko dodawalam oliwy do ognia :-/ ale w koncu sie doczekalam..... przemila chwila, do dzis mam ja w pamieci <love></span>