Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Z rodzicami, same, czy z facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
294 odpowiedzi w tym temacie

#141 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 17:32

WweronikaA ja jestem w twoim wieku i właśnie planujemy mieszkanie z moim lubym. Jeśli chodzi o rodziców to mają swoje ale... ale jesteśmy dorośli. Trafiła się okazja to idziemy "na swoje" :D Bardzo się z tego cieszę i czekam z niecierpliwością

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#142 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 18:09

Ja mieszkam z moimi rodzicami....ale od października na czas studiów siedzę w akademiku, więc nikt mnie tam nie kontroluje i nie patrzy o której wracam, z kim wychodzę.....bo z tym ostatnio miałam problem w domu...bo rodzice się czepiali mnie, powołując się na sąsiadów...że oni wszystko widzą i zaś gadają o której wracam i z kim wychodzę. A o mieszkaniu z moim T. na razie mogę pomarzyć, bo on dostał pracę u siebie, a mi został rok studiów do skończenia....i dzieli nas jakieś 150km...więc nie możemy sobie jeszcze pozwolić na mieszkanie razem...

#143 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 13:50

ja tez mieszkam z rodzicami niestety :-/ bardzo bym chciała mieszkac juz z lukaszem ale dopoki nie skoncze studiow to nas na to nie stac :-/

#144 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 17:58

Ja mieszkam z mamą i bracmi :-o

Mama sie śmieje że ziec już sie wprowadza po mału bo często zostaje na noc ;-)
Co będzie kiedys to sie okaże, moj ma własny dom, u góry mieszka z rodzicami a na dole wynajmuja komuś mieszkanie, może kiedys my tam zamieszkamy bo Paskuda jest jedynakiem.
Mama by nie miał nic przeciwko jak bym sie wyprowadziła pewnie ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#145 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 października 2009 - 07:28

ja tez mieszkam z rodzicami niestety

Ja mieszkam z moimi rodzicami

ja też... iichoć dużo bardziej wolałabym mieszkać sama i albo z Chłopem, to brak kasy na razie rozwiewa marzenia...
ale jak tylko by była taka opcja to na pewno skorzystam :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#146 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 października 2009 - 09:11

i ja mieszkam z mama, ojciec nie mieszka z nami, a bardzo chcialabym juz pojsc na swoje, ale najpierw trzeba skonczyc studia
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#147 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 11 października 2009 - 09:13

i ja mieszkam z mama, ojciec nie mieszka z nami,

dokładnie tak samo jak u mnie,i tez chciała bym już pójść na swoje ale ciągle kasa kasa kasa... <bezradny></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#148 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 11 października 2009 - 09:21

Ja mieszkam z rodzicami i bratem ciagle. Moj misiek studiuje w innym miescie ja u siebie i czekmy na koniec nauki aby razem zamieszkac..dobrze ze chociaz jest mieszkanie;)
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#149 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2009 - 11:55

Narazie mieszkam z rodzicami i rodzenstwem, ale moze niebawem przeprowadze sie do J. bo usilnie mnie namawia.
Narazie , poki jestem bezrobotna nie chce tego robic, gdyz nie wyobrazam sobie byc na jego utrzymaniu.

#150 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 października 2009 - 11:57

A ja z uśmiechem od ucha do ucha mogę napisać:mieszkam w końcu z Misiakiem :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#151 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 11 października 2009 - 13:42

szczęsciara ;-)
już nie mogę się doczekac momentu gdy ja tak napisze...

#152 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 11 października 2009 - 16:51

ja mieszkam z rodzicami :) studiuję dość blisko swojej miejscowości, więc codziennie dojeżdżam na uczelnię, ale sama tak chciałam :) po 1 dlatego, że uwielbiam jeździć autem :) a po 2 nie chciałam się jeszcze wyprowadzać od rodziców. Tu mam własny pokój, cisze, spokój, ciepły obiadek i kochaną rodzinkę :) dobrze mi tu gdzie jestem. Nie 'podniecało' mnie jak to niektórych wyprowadzenie się od rodziców za wszelką cenę jak tylko zaczną się studia.

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#153 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 października 2009 - 18:26

A ja z uśmiechem mega mega :mrgreen: moge napisać, ze nie dzialą nas już 170 km tylko jakies 20 metrów i 3 pietra :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#154 Mya

Mya
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 12 października 2009 - 07:50

Ja mieszkałam z dziadkami , lecz już czwartek wprowadza się do nas mój M :) Jestem szczęśliwa bo to poczatek wszystkiego

#155 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 12 października 2009 - 21:56

Ja mieszkam poki co z rodzicami i bratem + psem :-D na razie nie jest mi dane mieszkac z moim partnerem obecna sytuacja nam na to nie pozwala ale moze kiedys to marzenie sie urzeczywistni

201407101662.png

#156 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 10:48

Muszę się pochwalić
od piątku mieszkam z facetem :D
na nowym mieszkanku...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#157 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 12:33

Muszę się pochwalić
od piątku mieszkam z facetem :D
na nowym mieszkanku...

Halynka gratuluje.Ja mieszkam wprawdzie z rodzicami,ale moim zdaniem mlodzi ludzie powinni mieszkac odzielnie na tzw.swoim.A rodzice powinni tylko wpadac w goscine. ;-)Mysle tu o malzenstwie lub narzeczenstwie-jesli maja tylo warunki mieszkaniowe sprzyjajace mieszkaniu osobno.

#158 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 07:57

według naszych planów B. już za rok się do mnie wprowadzi :mrgreen: zrobimy sobie mieszkanko na pięterku u mnie w domu ;-)
już się nie mogę doczekać... :-P
Dołączona grafika

#159 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 08:19

Tilia Gratulacje :D

ja niestety aktualnie mieszkam z Tomkiem i z moja mama....

#160 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 09:21

Ja rowniez mieszkam jeszcze z rodzicami i bratem. tak jak napisala amoramor, mam tutaj cieply obiadek, cisze i spokoj. Wiadomo sa czasem spiecia, ale to sila wyzsza. ;-) Jesli chodzi o Miska no to owszem chcielibysmy zamieszkac razem, ale poki co nie mamy tak pilej potrzeby, zeby to robic. Bo owszem mieszkanko mam, <jupi></span> ale tam sobie babcia mieszka, wiec niech mieszka jak najdluzej... :-D
Dołączona grafika