Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Z rodzicami, same, czy z facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
294 odpowiedzi w tym temacie

#81 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 15:42

cieeezka sprawa :cry:

Bardzo, ciężka sprawa, to tak źle, a tak nie dobrze.. więc ciężko jest tu, naprawdę coś sensownego Tobie doradzić.. jeśli on Twój chłopak na dzień dzisiejszy, jest wstanie spłacać kredyt, to jak najbardziej, możecie, coś swojego mieć.. tylko np, co zrobicie, jak on straci pracę? bo wszystko w życiu jest możliwe.. :-(

#82 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 00:58

Agula, teraz aktualnie jest tutaj recesja!Banki nie daja kredytow bo sie boja, ludzie traca prace,domy bo nie maja z czego splacac kredytu!
My nie mamy zdolnosci kredytowej bo oboje emigranci, za krotko jeszcze tu jestesmy wiec nie wiem narazie co to bedzie?A mam dosyc pomalu mieszkania tak na kupie z moimi rodzicami! :-(

#83 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 18:35

a moj domek jest w planach znaczy nasz smieszne bo nawet jeszcze malżenstwem nie jestesmy wiec od konca zaczynamy, narazie kupilismy działke w swietnym miejscu ,juz zdecydowalismy sie na projekt i powoli probujemy realizowac plany
Dołączona grafika

#84 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 01:53

sweet Shanti, no to tylko pozazdroscic!!!

#85 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 09:32

my aktualnie mieszkamy razem, rodzice R. sa już na emeryturze i wyjechali do Hiszpanii do swoich przyjaciół. Sa tam już 8 miesięcy i planują tam kupić domek więc póki co pomieszkujemy sobie u nich w domku :mrgreen:
Dołączona grafika

#86 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 09:33

paulcia, to tylko pozazdrościc !! :D

#87 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 09:36

są tez minusy tego, bo trzeba dużo kasy żeby utrzymać taki dom, a wiadomo, że chcielibysmy sobie tez coś zaoszczędzić :-/ no ale w sumie więcej jest plusów :lol: :lol:
Dołączona grafika

#88 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 09:37

paulcia, no ja wlaśnie myśle ze przewazaja plusy :D :D Oj aj tez bym tak chciala :D

#89 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 01 maja 2008 - 22:00

Pojawił sie cien nadziei na wyporwadzkę
Na razie wiem tylko , że nie mieszkali bysmy sami ,ale wszystko jest lepsze i w miare szybko
by to było ....mam nadzieje , że sie powiedzie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#90 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 02 maja 2008 - 12:12

że nie mieszkali bysmy sami

eee pierwsze mieszkanka często tak wyglądają ;-) wynajmują ludzie w 5 osób na 5 pokoi i jest taniocha :D
nie ma mnie tu i nie będzie.

#91 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 03 maja 2008 - 23:49

ja uwazam ze jesli jest tylko taka mozliwosc to lepiej jest samemu mieszkac bo wtedy wszystko jest latwiejsze i latwiej jest poznac siebie wzajemnie - przy rodzicach kazda ze stron zachowuje sie nienaturalnie bo kazdu niby probuje sie starac i pozniej i tak klotnie z tego wychodza...

#92 iggy

iggy
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 20 maja 2008 - 23:45

Ja mieszkam od początku studiów z facetem i jest super.Nie wyobrażam sobie innego rozwiązania.A przepraszam zapomniałam jeszcze wspomniec o pieskach.Więc nasz model rodziny to 2 plus 2 psy.
Dołączona grafika Przedstawiam Wam jedną z moich suni.Dwa są rasy beagle.
Moje hobby,mój relax
http://img410.images...404/malerk0.jpg
paznokietki

#93 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 22 maja 2008 - 08:28

no ładnie :) czyli 3 mężczyzn masz w domku :) niezła obstawa :) a gdzie ten Twój pupil na tym zdjęciu siedzi? szykuje się do aromatycznej kapieli? :) fajna fotk.

ja w sumie też mam przy boku dwóch mężczyzn męża i synka, a wczęścniej były trzy lata jeszcze z nie męzem...na studiach :)

#94 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 16:40

pueria zle przeczytalas, ona ma dwie suczki, wiec w domu tylko jeden facet, taki rodzynek ;)

u mnie na razie model 2 + 1 czyli ja i moj mily oraz nasza goldenka, ale cos mi sie zdaje, ze niedlugo moj piesek bedzie mial nowego kumpla, im wiecej osob w rodzinie tym weselej :)
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#95 Śmieszka

Śmieszka
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 20:32

A ja się strasznie cieszę, oboje z Maciusiem na razie mieszkamy z rodzicami, ale w sierpniu przenosimy się na swoje--> NARESZCIE!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Czymże jest dla naszego serca świat bez miłości? Latarnią czarnoksięską bez światła......
Dołączona grafika

#96 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 06:52

ja mieszkam ze swoim chłopakiem, ale jest minus, my mieszkamy na gorze a oni mieszkaj jego rodzice na dole, narazie jest dobrze, nic sie nie wtroncają. Niedługo zamierzamy sie wyprowadzać :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#97 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 11:19

Ja obecnie mieszkam sama w akademiku :-P no a jeśli wracam do domu to mieszkam z rodzicami ;-)
Z moim A. mieszkałam krótkie okresy czasu,kiedy było to możliwe -wakacje,ferie etc. Ja studiuje,on pracuje w naszym rodzinnym mieście. Wiem,że Misiak bardzo by chciał,żebyśmy później mieszkali u jego rodziców,no ale ja się tego obawiam <bezradny></span> do mamy żartuję,że wchodzenie na terytorium obcej kobiety nie jest dobrym rozwiązaniem :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#98 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 00:09

ja jeszcze niestety mieszkam z rodzicami ale mam nadzieje ze niedlugo juz zamieszkam sama z chlopakiem....0 ograniczen wkoncu ^^

#99 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 08:27

krowka17, na wszystko przyjdzie czas na zamieszkanie z chłopakiem .jeszcze zatęsknisz za tymi ograniczeniami ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#100 Lady Jo

Lady Jo
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 19:14

ja juz napewno nie z rodzicami ani znajomymi, ale z mężem się fajnie mieszka, zwłaszcza jak sie ma więcej niż jedno pomieszczenie w domu:) moja sąsiadka jest samotna i ciągle wychodzi z domu, to jest dobijające mieszkać samemu i gapić się w ściane:(