Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#541 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 października 2010 - 21:13

Dla mnie dzisiejszy odcinek znowu był strasznie nudny.A tak w ogóle to nie spodziewałam się,że do pół finału przejdzie,aż tylu śpiewaków.Zobaczymy co z tego wyniknie.Dzisiaj kapitalny był ten pan głuchoniemy.Jak na samouka,to wypadł naprawdę niesamowicie. ;-)

#542 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 października 2010 - 07:36

a dla mnie fajny był głos tej dziewczyny...nie pamietam jak sie nazywała..

za to wystep tego chłopaczka co spiewał Budke Suflera :roll:
jak to on powiedział ?? że tańczył nago na rorce??
no masakra.

Nic ciekawego nie było. Foremnika troche irytujaca była.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#543 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 października 2010 - 09:28

Foremnika troche irytujaca była.

wczoraj mnie draznila wybitnie, ocenia ich takjakby byla wielkim profesjonalista :-/ , szkoda mi tej nauczycielki wychowania poczatkowego , agnieszka ja pochwaliła a ta miala jakiesale. nie mowie ze byla rewelacyjna, ale gorsze osoby oprzepuszczali <bezradny></span>
a ta od i need you baby mnie zaskoczyła : kurwa nie znacie sie <biglol></span> , mysle ze jeszcze o niej usłyszymy , taka gwiazda jak ona bedzie na bnk slawna <umieraam></span> .
ten gluchoniemy co wczoraj tanczyl był kapitalny , nigdy bym nie pomyslała, ze nie słyszy.
zdenerwowalo mnie to ze z trzech tanczacych dzieciakow wybrali jednego , a dlaczego nie 2 , ten najstarszy mnie sie najbardziej podobal, skoro wokalistow czy zespolów tanecznych jest kilka to dlaczego tutaj wybrali jednego <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#544 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 17 października 2010 - 09:40

a ta od i need you baby mnie zaskoczyła : kurwa nie znacie sie <biglol></span> , mysle ze jeszcze o niej usłyszymy , taka gwiazda jak ona bedzie na bnk slawna <umieraam></span> .

Ja sobie właśnie myślałam, że ona mimo, ze nie przeszła to i tak charakterystyczna była i... Tak się pożegnała, że- przynajmniej u mnie- pozostał niesmak :roll:

A ja jestem zła, ze mimo tylu śpiewających, nie przeszedł dalej Genek Loska :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=b8RpeAbjPJM

A to lista wszystkich 40 "szczęśliwców", którzy weszli do półfinałów:

1. Shock Dance
2. Damian Skoczyk
3. Sławomir Jenerowicz
4. Me Myself And I
5. Kamil i Krystian Kłeczek
6. Saavedra
7. Mirosław Tyznar
8. Sabina Jeszka
9. Iskierka
10. Jim Williams
11. The Prisoners
12. Mocha
13. Krakowska Szkoła Wushu
14. Paweł Paprocki
15. Ania i Jacek
16. Piotr Lisiecki
17. Emitels Brass
18. Adam Machalica
19. Leila
20. Kamila Mrozik
21. Studio Tańca UDS
22. Maciej Kozłowski
23. Jędrzej Indebski
24. Kamil Bednarek
25. Enzym
26. Kabaret Tenor
27. Emil Kuśmirek
28. Diverso
29. Korolev Family
30. Kasia Sochacka
31. Gosia Staszewska
32. Paweł Ejzenberg
33. Flexi
34. Cher
35. Ibrahim Mahmoud
36. Grupa Yclan
37. Michał Grobelny
38. Kwartet Bacewicz
39. Magda Welc
40. Patrycja Malinowska

źródło: http://mamtalent.plejada.pl

#545 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 17 października 2010 - 11:11

a dla mnie fajny był głos tej dziewczyny...nie pamietam jak sie nazywała..

Ona się śpiewała Bagdad Cafe?? Kalina Kasprzak z tego co przeczytałam. I dziwę się, że jej nie ma w półfinale. Nie dość, że ma piękny głos to jeszcze włożyła w wykonanie tak ogromną dawkę emocji, że mało się nie popłakałam... I Gienka też mi szkoda. <bezradny></span>
A kiedy tą pseudoznawczynię Foremkę wywalą z tego programu to nie wiem...
Na niczym się nie zna, nie umie uzasadniać, a jak już uzasadnia to wychodzi jej masło maślane i tak naprawdę nikt nie wie o co chodzi :roll:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#546 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 października 2010 - 11:48

I dziwę się, że jej nie ma w półfinale. Nie dość, że ma piękny głos to jeszcze włożyła w wykonanie tak ogromną dawkę emocji, że mało się nie popłakałam

nie ma w finale?? szkoda..
za to jest gosc przebrany za Cher :roll:

pseudoznawczynię Foremkę

szczegonlie gdy ktos tanczy... wystapiła w Tancu z gwiazdami i zachowuje sie jakby byla tancerka z zawodu :roll:

[ Dodano: 2010-10-17, 12:49 ]

ten gluchoniemy co wczoraj tanczyl był kapitalny

ami sie to nie podobało choć podziwiam aby tak tanczyc a być głuchniemym

#547 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 października 2010 - 12:23

szczegonlie gdy ktos tanczy... wystapiła w Tancu z gwiazdami i zachowuje sie jakby byla tancerka z zawodu :roll:

Dokładnie....zrobiła się z niej teraz specjalistka od tańca :roll:

A Kuba do Cher ma jakieś ciągoty <umieraam></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#548 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 października 2010 - 12:29

ja jestem zła, ze mimo tylu śpiewających, nie przeszedł dalej Genek Loska

pewnie malo medialny był <bezradny></span> mogli odrzucic tego chlopaka co z dziewczyna przyszedl ,a potem tylko jego wzieli jak gral na gitarze.

Ona się śpiewała Bagdad Cafe?? Kalina Kasprzak z tego co przeczytałam. I dziwę się, że jej nie ma w półfinale. Nie dość, że ma piękny głos to jeszcze włożyła w wykonanie tak ogromną dawkę emocji, że mało się nie popłakałam

byla jedna z lepszych wokalistek , mogli inne odrzucic. :-/

#549 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 17 października 2010 - 12:38

za to jest gosc przebrany za Cher

Ja tam się ciesze, że go wzieli, inaczej bym przestała oglądać :lol:
Gorsze talenty są na liście moim zdaniem :->

Kilku moim faworytów przeszło więc nie jest źle ;-) Na pewno ze śpiewających będę kibicować Piotrowi Lisieckiemu :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#550 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 października 2010 - 13:09

A Kuba do Cher ma jakieś ciągoty <umieraam></span>

O tak pewnie pupa Cher mu się podoba.Ale nie ma co pośladki ma zgrabne i super głos :)
Fajnie,że przeszedł.;)

#551 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 października 2010 - 14:16

Mi tam się odcinek podobał. Rodzeństwo fajnie tańczyło, choć momentami, rzeczywiście było ciut przyciężkawo ;-)

Tańcący dzieciak był świetny, ten od jacksona wymiatał niesamowicie <zakochany></span> i jak się cieszył :lol:

Gość od tetrisa mnie powalił tłumaczeniem... dopóki nie zaczął nie miałam bladego pojęcia o co mu chodzi <hoho2></span> mało tego, nawet jak zaczął, dalej nie załapałam <umieraam></span>

Chłopak głuchoniemy ... :shock: Widziałam kilkakrotnie osoby be słuchu tańczące, i nigdy nie wiedziałam jak oni to robią, że tańczą do muzyki... Niestety na tym kończą się moje zachwyty nad nim <bezradny></span>

Kasprzak świetnie zaśpiewała <zakochany></span> uwielbiam takie klimaty ostatnimi czasy :P No i świetną minę kuby uchwycili <umieraam></span>

Panu śpiewającemu budkę suflera... podziękuję... uszy mnie bolały... i oczy też <umieraam></span>

Batman też mi się niesamowicie spodobał, przede wszystkim miał fajnie premyślaną choreografię :mrgreen:

Dziewczyna od hulahopów i kuba "pa ruski" - mieszanka wybuchowa :lol: świetny duet <umieraam></span>

natomiaaassssttt ... chłopaki-jakkolwiek się tam nawali-podróba audiofeels ... hmm... wszystko super, ale to już było. raczej nie interesują mnie ludzie, których pomysł na siebie powstaje metodą kopiuj wklej od innych ... i nawet jeżeli sam pomysł na zespół powstał w mniej więcej tym samym czasie, to jednak ci będą lecieć na fali audiofeels, czyli poszli na łatwinę.

Co do czterdziestki...
I co tego, e jest masa wokalistów? nie liczy się ilość, tylko jakość. Program pokazał masę ludzi mających świetne głosy, śpiewają piękną muzykę, robią to pasją. Mają talent. Nikt nie powiedział, że to jest program dla wszystkich oprócz wokalistów i tancerzy :roll: Jakby w Polsce były oryginalne talenty, to i program inaczej by wyglądał. A tak -mamy co mamy. I cieszmy się, że chociaż to mamy i doceńmy ich, a nie narzekajmy :/

Z werdyktem ogólnie się zgadzam, cieszę się, że odpadły takie "talenty" jak ta babka od wzorów z piasku, "i need u baby", czy ten typ, na którego rzucała się foremniak ;-) Natomiast kilku "osób" (czy tam grup), który nie przeszli całkowicie nie kojarzyłam :P Pewnie nie byli pokazani w odcinkach.

I na koniec: uwielbiam ludzi, który nie potrafią przegrywać <umieraam></span> Popłakałam się ze śmiechu <biglol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#552 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 października 2010 - 15:34

I na koniec: uwielbiam ludzi, który nie potrafią przegrywać Popłakałam się ze śmiechu

ja bylam zaskoczona ze holownia ja zacytował :D

co tego, e jest masa wokalistów? nie liczy się ilość, tylko jakość

dla mnie tych wokalistów mogło byc wiecej , ale zrobili selekcje i jest jak jest. faktem jest ze w tej edycji jest malo orginalnych talentów , wiekszosc jest zwiazan z muzyka , ale talent to talent i poto jest ten program.

#553 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 18 października 2010 - 18:21

a ta od i need you baby

Bardzo dobrze, ze nie przeszla dalej. Byla na jeden raz :lol:

mnie zaskoczyła : kurwa nie znacie sie

Chyba byla pewna, ze przejdzie <umieraam></span> zbyt pewna.
Kulturka :roll:

dla mnie tych wokalistów mogło byc wiecej

Jakies limity musza byc bo to nie "Idol". Urozmaicenie jest potrzebne w takim programie.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#554 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 października 2010 - 09:06

Jakies limity musza byc bo to nie "Idol". Urozmaicenie jest potrzebne w takim programie.

jak widac publika lubi wokalistów bo wczoraj troje wokalistow mialo najwiecej glosów. moim zdanie najlepsza była ta dziewczyna , ta mloda nie powalił mnie. jak kulawik spiewala to sie zastanawialam kto jej te paskudne sukienki wybieral , teraz widze ze to byl stylista programu, a nie rodzice bo wczoraj magda tez miala paskudna sukienke.

#555 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 października 2010 - 15:48

we wczorajszym odcinku to tylko ta ruda piosenkarka mi się podobała, bo była radosna, naturalna i ma ogromny talent, a poza tym śpiewała piosenkę mojej ukochanej Duffy.Ten Grobleny czy jak mu tam też sobie nieźle radził i moim zdaniem to on zamiast tej ryczącej małolaty powinien przejść... w następnej edycji pewno połowa polskich rodziców wyślę swoje dzieci, każe im się ubrać w łach jak na pogrzeb, zaśpiewać smutną piosenkę i rozryczeć, bo to gwarancja sukcesu. Dziewczynka ma ładną barwę, ale nie powala mnie jakimś wybitnym talentem. Takich jak ona w Polsce jest na pęczki, jeżeli nawet nie lepszych, ale wszyscy na nią głosują bo ryczy i nawet nie wiadomo o co... bardziej niż do programu to rodzice do psychiatry powinni ją wysłać. A jak będą dalej kazali jej śpiewać te dołujące piosenki to dziewczyna niedługo zacznie sobie podcinać żyły, brać narkotyki i jeść koty :roll: Jak można 11 latce kazać śpiewać piosenki, których ona zapewne nawet nie rozumie?! Tą piosenkę którą śpiewała wczoraj,puścili na pogrzebie znajomej, mojej koleżanki... także idealny repertuar dla 11 letniego dziecka.

Nie wiem czemu jury tak na tego chłoptasia śpiewającego najechało co on takiego w tej wizytówce powiedział że aż tak się wkurzyli??
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#556 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 24 października 2010 - 15:53

mi sie bardzo podobala Patrycja, czyli dziewczyna w rudych wlosach co spiewala merci
dla mnie ona i Piotr Lisiecki to faworyci, trzymam kciuki za ta dwojke :mrgreen:
mala dziewczynka, czyli kulawik 2, porazka :-/ boze kto glosowal na to dziecko/
moze i ma ladna barwe glosu ale ile jeszcze dolujacych smutnych piosenek zaspiewa? <bezradny></span> pewnie nie rozumiala nawet o czym spiewala
ppoza tym jak zobaczylam jak szczerzyla zeby do jury , taki sztuczny usmiech, tandeta :-/ :-/ :-/
oby dalej nie przeszla bo porazka bedzie jak dla mnie
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#557 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 października 2010 - 15:55

Nie wiem czemu jury tak na tego chłoptasia śpiewającego najechało co on takiego w tej wizytówce powiedział że aż tak się wkurzyli??

zazrtowal ze moze jest troche przystoiny, < nicinnego nie zapadlo mi w pamiec> ale oni chyba wola placzace dziewczynki :roll: mnie jako osoba nie urzekl , ale jako wokalista był dobry. malo kto tak fajnie potrafi spiewac taki repertuar. rozwalila mnie foremniaczka , która powiedziała, do tych co ze smyczkami , ze byli nudni , a to program rozrywkowy , ma bawic; ta małą co zaspiewała dzem rozbawiłą mnie bardzo :roll: czasem mam wrazenie ze foremniak nie we co powiedziec i na sile chce cos inteligentnego powiedziec.

#558 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 24 października 2010 - 15:57

no wlasnie tez nie wiem o co chodzilo z tym chlopakiem? <bezradny></span>
to jest program Mam talent czy ocencie moja osobowosc????? <bezradny></span>
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#559 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 24 października 2010 - 17:39

Patrycja była niesamowita.Świetny głos,widać,ze na luzie kobietka.Bardzo sympatyczne sprawiała wrażenie. ;-)

#560 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 października 2010 - 18:08

fajna była pAtrycja . I tyle.
Dobry ma głos dziewczyna.