Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#561 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 24 października 2010 - 18:52

A mnie wkurzyło, że nad prawie każdym psy wieszali, ale tą małą łagodnie potraktowali, chociaż nie odpowiadał im repertuar- nie zrobiła nic lepszego niż na castingu, ale że to dziecko to ochów i achów nie brakowało :roll: Każdego powinni traktować równo, nie zważając na wiek <bezradny></span> Skoro powiedziała, że rozumie to o czym śpiewa to słowa szczerej krytyki powinna przyjąć bez problemu :->

Tak samo miałam wrażenie, że Loska nie dostał się do 40 bo bali się, że im na żywo coś odpysknie, jak na castingu dosrał Kubie i by tego nie wycieli :-P

Fajnie, że Patrycja przeszła. Generalnie nikt mnie nie powalił na kolana w tym odcinku ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#562 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 października 2010 - 19:01

Uwielbiam Cher-a <umieraam></span> ale trzeba być pokręconym, zeby zajmować się czymś podobnym :P a pytanie o taniec z gwizdami mnie rozwaliło całkowicie <umieraam></span>

Pan Zagrobelny wybrał sobie beznadziejną piosenkę :lol: zalatywał mi amerykańskim kiczem ;-) poza tym to tez właściwie dzieciak, i to dzieciak w najgorszym mozliwym wieku (sodówa, "ja wiem najlepiej", "ja jestem pępkiem świata" itp., itd. ). Poza tym produkując jakiekolwiek wejściówki czy wyjściówki do tv, trzeba pomyśleć co i jak się mówi, a nie próbować tłumaczyć później czemu się powiedziało tak a nie inaczej ;-)

i czemu tak was zbulwersowało, ze ta mała przeszla dalej :lol: polacy w znakomitej większości uwielbiają takie klimaty i ta mała daleko pojedzie na tym uwielbieniu. w końcu dzieci są takie słodziutkie, niech zaśpiewa jeszcze raz, przeciez jej będzie smutno, jezeli odpadnie... :roll: :lol: A osobiście mnie irytuje ta mała niesamowicie ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#563 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 24 października 2010 - 20:41

ta mała ma fajny głos ale nie rewelacyjny...sa lepsi..jej piosenki osobiście mi sie nie podobają takie smutne..w następny jej występ obiecała że zaśpiewa cos bardziej żywszego ;-) zobaczymy jak sobie radzi w tym repertuarze.
co do tego chłopaka nie pamietam jak mu na imie... taki blondynek..rozwalił mnie tekstem noooi "jestem troszeczkę ładny" narcyz niesamowity!!!! <umieraam></span> <umieraam></span>
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#564 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 października 2010 - 22:46

Tak samo miałam wrażenie, że Loska nie dostał się do 40 bo bali się, że im na żywo coś odpysknie, jak na castingu dosrał Kubie i by tego nie wycieli :-P

Nie wiem ile w tym prawdy (na demotach widziałam), ale ponoć nie przeszedł, bo nie podpisał z TVNem zgody na publikacje jego twarzy czy coś w tym stylu. <bezradny></span>

Ja od początku wiedziałam, że obie przejdą ;-) Nie jestem zaskoczona.... ani zawiedziona. ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#565 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 października 2010 - 06:21

Każdego powinni traktować równo, nie zważając na wiek

A ja po prostu uważam, ze w tym programie powinna być dolna granica wieku- 15-16 lat. Bo mówi się- traktujcie wszystkich równo. Ale to ktoś wybrał jej niepasująca do niej piosenkę, ubrał tak a nie inaczej... Przecież ta mała nie miała na to wpływu! Już nastolatek może coś próbować dyskutować, ale dziecko? To raz a dwa... Ośmieszenie dziecka, zmieszanie jej z błotem nie byłoby zbyt dorosłe, poza tym trudno frajdę czerpać z takiego zachowania kosztem dziecka- moim zdaniem. Do dzieci podchodzi się łagodniej i byłoby nienaturalne, gdyby ktoś potraktował ją inaczej ;-) Zanim ktoś będzie mi próbował tłumaczyć, że przecież idąc do tego programu powinna spodziewać się, że może zostać skrytykowana, to zadajmy sobie najpierw pytanie czy to ona przyszła do matki, usiadła na kolanach i powiedziała "Mamo chce do Mam Talent iść". Bo ja sądzę, ze to raczej rodzina postanowiła ją wylansować. A nawet jeśli sama nie miała nic przeciwko.... To dziecko- 11 lat to NAPRAWDĘ nie za wiele.

ta mała ma fajny głos ale nie rewelacyjny...sa lepsi..

No pewnie! Szczególnie ten 9-letni co ostatnio płytę wydał :lol: Dla mnie ona ma ogromny talent i mimo iż jest jeszcze za mała- moim zdaniem- na występ w programie, to może będzie z tego jakiś pożytek, może uda jej się szkolić głos, ktoś się nią profesjonalnie zajmie?

Dotrwał ktoś do końca? :lol:

#566 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 października 2010 - 06:56

Cher był niesamowity.Fakt,że wykonana piosenka nie była tak dobra jak na castingu,ale od faceta biła tak pozytywna energia i ciepło,że nie dało się go przeoczyć.Facet ma pomysł na siebie i dobrze.

#567 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 października 2010 - 10:24

Nie wzruszyło mnie spiewanie tej małej.. choc głos ma ładny.
Najfajniejsze w tym programie bywaja chyba teksty jury. ;-)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#568 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 października 2010 - 16:55

tym produkując jakiekolwiek wejściówki czy wyjściówki do tv, trzeba pomyśleć co i jak się mówi

weź, dla mnie jury przegięło... szczególnie Foremniakowa, która jest genialna, bo potrafi ocenić człowieka po 30 sekundowym filmiku i jednym zdaniu... ja od początku myślałam, że koleś tak na prawdę sobie zażartował, może mu trochę nie wyszło,ale boże... zadaniem jury jest ocenianie talentu a nie gadania w jakimś tam filmiku.... <bezradny></span>
A głos koleś ma fajny ;-)

A ja po prostu uważam, ze w tym programie powinna być dolna granica wieku- 15-16 lat.

Zgadzam się. Niestety rodzice podłapali patent Kulawik i jechana... i teraz w każdej edycji będziemy mieli przynajmniej jedną smutną dziewczynkę, śpiewającą smutną piosenkę, w smutnej sukience...

ogromny talent

eee... niczym się nie wyróżnia. Słyszałam na prawdę dużo lepsze głosy... :-/
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#569 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 25 października 2010 - 17:33

Dla mnie bomba to Patrycja- wymiotła wszystkich, głos ma świetny, poza tym to taka sceniczna lwica :mrgreen: Ta mała okej- choć nie powaliła mnie na kolana. Ot, występ jak występ. Głos ma niesamowity, ale poza tym to mnie drażni. Nie rozumiem, czemu tak skrytykowali tego chłopaka <bezradny></span> Reszta bez rewelacji, szkoda, ze ta gruba komediowo- akrobatyczna nie zrobiła czegoś nowego, bo gorzej wg mnie wypadli, niż na castingu.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#570 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 26 października 2010 - 18:41

Dzis obejrzalam powtorke sobotniego odcinka. Nie zachwycil mnie, wrecz wialo nuda.
Cher - nie zaskoczyl niczym oryginalnym. Jesli chodzi o jego wystep na castingu to bomba, ale pol final to juz cos wiecej, a nie to samo tylko w ladniejszej oprawie stylistycznej bo glosem nie zachwycil :roll: mnie wrecz rozczarowal.

Patrycja - piekny glos. Widac, ze swietnie sie czuje na scenie. Umie dac super wystep. Zasluzyla na final i ciesze sie, ze przeszla :mrgreen:

Ta mala (nie wiem jak sie nazywa) nie wiem czym ona tak zachwyca <bezradny></span>
Glos ma taki sobie jak dla mnie :lol:
Przeszla do finalu, ale nie wygra.

Foremniak w dalszym ciagu ma wypowiedzi niskiego lotu.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#571 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 30 października 2010 - 23:08

beznadziejny odcinek..nikt mi sie nie podobal
ta cale jeszka to jakby sie darla a nie spiewala :-/
zreszta na castingu tez mi sie nie podobala
zespol ktory przeszedl beznadziejne...wokalistka skrzeczala wg mnie :-(

ogolnie lipa....
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#572 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 31 października 2010 - 07:22

Ja po wczorajszym odcinku utwierdzam się w przekonaniu, że w półfinałach powinni wrzucić solistów i zespoły wspólnie do jednego czy dwóch odcinków, a resztę talentów wymieszać i pokazać w pozostałych półfinałach. W finale jest już 3 solistów i jeden zespół śpiewający- finał będzie jak z Idola coś czuję....

#573 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 31 października 2010 - 07:23

A wedługmnie wczoraj było dużo fajnych osób...
fajnie że do finału wszedł ten zespół - swietna muza
Jeszka dobry glos ale wolałam aby przeszedł ten maluch . Podbnie zreszta myslała Chilińska.
Dobry był tez gość z kołem.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#574 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 31 października 2010 - 08:06

Znakomity był ten mlody chłopaczek.Szkoda,że nie przeszedł.Nie podobał mi sie występ tej co jako pierwsza przeszła(w czerwonej kiecce),dla mnie to ona brzydko śpiewała,smuty i nic więcej.Może głos miala,ale mnie jakoś nie zachwyciła.

#575 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 31 października 2010 - 09:15

A mi się podobał ten zespoł w stylu Audiofeels. Fajnie zaśpiewali, chłopak, który wszedł pierwszy miał cudny głos. Szkoda, że nie przeszli. Poza tym jakoś bez rewelacji.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#576 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 31 października 2010 - 09:51

fajnie że do finału wszedł ten zespół - swietna muza

o niee! przeciez tego nie dalo sie sluchac, i ta skrzeczaca wokalistka :-?

czekam na wystep Piotra Liscieckiego, dla mnie z wokalistow on jest najlepszy, zreszta wg mnie powinien wygrac ;-)
będę slac smsy :mrgreen:
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#577 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 31 października 2010 - 10:34

ta cale jeszka to jakby sie darla a nie spiewala

ona ma bardzo ładny głos i wielki talent, ale mi nie podobało się to, że zaśpiewała tak samo (chodzi o interpretacje) jak Beyonce. Nie zmieniła utworu, nie kombinowała tak, żeby był bardziej jej, nawet głos stylizowała na Beyonce i to mi się nie podobało.

A laska z zespołu ma świetny głos, ja uwielbiam takie oryginały wokalne ;-)
No i szykuje nam się Idol w finale... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#578 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 31 października 2010 - 11:09

No i szykuje nam się Idol w finale...

no wlasnie... to najbardziej irytuje mnie w tym programie :-/ We wczorajszym odcinku bylo naprawde sporo talentow, nie sposob bylo wylonic zwyciezce, ale jak zwykle wygrać musieli spiewacy :-/ Jeszka ma dobry glos, ale na castingu byla wg mnie bardziej naturalna :-? My Myself And I też super wypadli ale to bardziej zabawa na pokazy niz sztuka artystyczna - ich utwory są bez słów. Ja mialam nadzieje, ze facet z kolkiem albo ci akrobaci przejdą a tu pupa :-x
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#579 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 31 października 2010 - 11:34

We wczorajszym odcinku bylo naprawde sporo talentow, nie sposob bylo wylonic zwyciezce, ale jak zwykle wygrać musieli spiewacy

nie wiem..co wy macie do tych śpiewaków :-P wiem wiem to nie jest idol...ale czy potrafić śpiewać to nie jest duży talent?moim zdaniem tak.
podziwiam ludzi którzy mają piękny głos..mam nadzieję że wygra ktoś ze śpiewaków :mrgreen: bo np. taki akrobata..żongler itp.zgarnie pieniądze..i koniec.a taki śpiewak,może zostać zauważony...może zrobić karierę po wygraniu takiego programu.taki "mam talent"jest kluczem to sławy, dla takich ludzi, oczywiście jeśli jest bardzo dobry.(taka Doda..śpiewała ale nikt jej nie znał i nikt o niej nie słyszał a dzięki Barowi stała się sławną piosenkarką)
:-D
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#580 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 31 października 2010 - 11:43

ewelina344, ja nic nie mam do śpiewaków, no ale heloł, powinni dać w jednym półfinale wszystkich śpiewaków, z ich grona wyłonić dwóch i w kolejnym programie powinna był zupełnia inna kategoria. Co to za frajda oglądać finał, gdzie będą sami śpiewacy? Dla mnie żadna, bo wszystko będzie wyglądało tak samo...

W przyszłym tygodniu na bank wygra ten mały chłopiec z zębami do przodu i może faktycznie jakiś inny talent, bo nie ma za duzo śpiewających.