Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#581 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 31 października 2010 - 11:49

nie wiem..co wy macie do tych śpiewaków :-P

jak się dowiesz to daj znać, bo tez nie rozumiem tego narzekania :lol:

wg mnie wczorajszy odcinek był najlepszy w tym sezonie. Tylkooo... ja juz nikomu nie kibicuję :P Bo kazdy mój faworyt odpada :P a wczoraj złośliwość ta osiągnęła apogeum, bo miałam 2 faworytów, do finału nie wszedł ani jeden <cryyy></span> i jak bliźniaków przełknęłam, tak blondasa przezyć nie mogę, bo wg mnie poza tym urokiem dzieciaka, lekkością w śpiewaniu (przy jednoczesnym graniu!), naturalności, jego wykonań na prawdę słuchałam z zapartym tchem. Mało kto jest w stanie przyprawić mnie o gęsią skórkę :P a wczoraj miałam ciarrrrrryy :P

me, myself and i, są oryginalni, ale wg mnie poze tym, ze się pokazą szerszej publiczności, finału nie zawojują, bo polacy nie lubią oryginalności i jej nie rozumieją.

no i na koniec... tym razem nie za bardzo jest na kogo zrzucić odpowiedzialność za to, ze przechodzą muzycy, bo to ludzie w 75% decydują. i póki co - wybierają śpiewających. więc... <bezradny></span> <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#582 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 31 października 2010 - 13:47

i jak bliźniaków przełknęłam, tak blondasa przezyć nie mogę, bo wg mnie poza tym urokiem dzieciaka, lekkością w śpiewaniu (przy jednoczesnym graniu!), naturalności, jego wykonań na prawdę słuchałam z zapartym tchem. Mało kto jest w stanie przyprawić mnie o gęsią skórkę a wczoraj miałam ciarrrrrryy

widze , ze mamy podobny gust , moim zdaniem to byly najlepsze wykonania wczoraj. troszke sie bałam , ze ten mlody chlopaczek nic nowego nie pokaze, ze ma tylko jeden numer ograny , a tu miłe zaskoczenie ;-)
a ci bracia byli jeszcze lepsi niz na castingu , talent maja i potrafia sie tym bawic , no i bardzo fajne skropmne, chlopaki ,z poczuciem humoru. :-)

W przyszłym tygodniu na bank wygra ten mały chłopiec z zębami do przodu

nie strasz :/ w nastepny tygodniu nie ma jakies wielkich rewelacji , nie to co we wczorajszym odcinku.
ja nie mam nic do wokalistów , ale jesli finał ma byc tylko spiewany to bedzie wiało nuda , no ale moze w koncu wygra wokalista < chos w tej edycji niekomu tego nie zycze , w poprzednich miałam faworytów spiewajacych>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#583 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 31 października 2010 - 14:43

wg mnie wczorajszy odcinek był najlepszy w tym sezonie.

Ja dopiero dzisiaj go oglądałam,ale muszę przyznać,że do końca nie wiedziałam kogo wybierze publiczność. Naprawdę jeden z lepszych odcinków MT.

I ja jestem za obozem,który pisze,że wszyscy śpiewający powinni trafić do jednego odcinka.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#584 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 31 października 2010 - 15:30

Mi tam duża ilość osób śpiewających, które przechodzą do finału specjalnie nie przeszkadza. Nawet bym powiedziała, że nie mam nic przeciwko jak ktoś z tej kategorii by wygrał, bo skoro nie wygrała osoba śpiewająca w pierwszej edycji ani w drugiej to może wkońcu w trzeciej :-P

Poza bliźniakami, Sabiną i tym młodym blond chłopaczkiem nikt mnie nie powalił, widocznie dla publiczności przed tv pozostałe talenty są za słabe i wybierają wokalistów :->
Bo nie oszukujmy się, kto zrobił lepsze show? ten mały Damian czy może Sławomir i jego króliki :lol: wokalista których pełno czy komik pokazujący wyjątkowy talent?
Dla mnie Damian ma dużo większy talent, może nie jest tak kreatywny jak ten drugi,ale inne nie zawsze znaczy lepsze :-P Tak dla przykładu :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#585 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 21:28

taki "mam talent"jest kluczem to sławy

Z poprzednich edycji jakos slawy wielkiej nikt nie zdobyl.

ja juz nikomu nie kibicuję

Ja tez nie 8-) jakos nikt nie zdobyl mego serca :lol: abym mocno za niego trzymala kciukasy

tak blondasa przezyć nie mogę,

Chlopaczek ma glos :->

me, myself and i

Mi sie podobaja :-P Cos nowego i "innego". Widac, ze blondyna ma charyzmę i , ze scena jest miejscem dla nich.

Sabina Jeszka sexi wygladala w czerwonej slicznej sukieni i .... to wszystko :lol:
Jej glos mnie nie powala i bardziej zrobili z niej wielki talent niz ona w rzeczywistosci go ma. Bo jak dla mnie to nie ma <bezradny></span> Ot, kolejna laseczka, ktora czasem ladnie spiewa.

Final bedzie istnie "IDOLOWY" :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#586 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 07 listopada 2010 - 21:26

Piotr lisiecki w finale, moj faworyt, ciesze sie bardzo <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#587 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 listopada 2010 - 21:59

mnie bardzo cieszy , ze przeszla ta para , od poczatku im kibicowałam , od castingów ; no i w koncu nie wokalista w finale ;-)
mysle ze to ze wygra to tym razem wokalista to pewnik <bezradny></span>
no i fajnie ze ten maly nie przeszedł dalej 8-)

#588 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 07 listopada 2010 - 22:00

ja mysle ze piotrek wygra..slyszalyscie jego piosenki? jest boski jak dla mnieee
zakochala sie w jego glosie <bzyklov></span> <bzyklov></span>
brakuje mi takiej muzyki wsrod tej tandety co na w radio puszczaja

#589 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 07 listopada 2010 - 22:09

no i fajnie ze ten maly nie przeszedł dalej 8-)

zgadzam się z Tobą :->
Ja tak tylko patrzyłam na tą Agnieszkę, Kuba tam jej coś biadolił, ale ona na szczęście wybrała Anię i Jacka :mrgreen: Mały ma jeszcze czas, mamusia jego pewnie się rozczarowała, ale dajmy szanse tym, którzy bardziej zasługują moim zdaniem. Śpiewać można praktycznie całe życie, a ich umiejętności mają pewne ograniczenia. Ogólnie fantastyczny występ tej pary :->

Piotr lisiecki w finale

to też mnie cieszy, głos ma faktycznie <ookk></span>

Czekam z niecierpliwością na kolejny półfinał :-D
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#590 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 07 listopada 2010 - 22:12

Majorka,on jest swietny, glos, gitara i ta skromnosc
slucham jego piosenek na youtube i jestem pod wrazeniem
ten facet jest niesamowity, malo takich ludzi mamy na scenie, a szkoda
on i tak juz wygral bez wzgl na to co bedzie dalej

#591 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 listopada 2010 - 23:55

Piotr lisiecki

Jak dla mnie jest zbyt skromny <bezradny></span> dzis w "dzien dobry tvn" byl z mama :-P
Wiecej mowila niz On. Mysle, ze jego wygrana by bardziej zmarnowala niz cos mu dala. Sam powiedzial, ze woli ciche chaltury w barach i restauracjach.
Glos ma spoko, ale czekam na wystep Kamila :-P Przejdzie bankowo.
No i maly Jedrus :mrgreen: (oby)

Musi byc jakies urozmaicenie w finale.

ze przeszla ta para

Na castingu byli rewelacyjni :mrgreen: Duze brawa dla nich :-P
Fajnie, ze przeszli do finalu.

Maly Pawelek byl slodki, ale ma czas jeszcze.Widac bylo nie zadowolenie po jego mamie :lol: Uroczy dzieciaczek :-)

malo takich ludzi mamy na scenie, a szkoda

Szkoda, ze nikt takich talentow nie zgarnia z takich programow :-?
Kopalnia nieraz duzych potencjałów.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#592 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 07:53

Moim zdaniem, ten odcinek był najlepszy z dotychczasowych finałów :-) Tez kibicowałam Lisieckiemu- ma chłopak coś w tym głosie ;-) Co prawda miałam nadzieję, ze przejdzie jako drugi ten kabareciarz z Ameryki, ale muszę przyznać, że Ci tancerze zrobili na mnie wrażenie swoim występem i w sumie to zasłużyli na finał :-)

mysle ze to ze wygra to tym razem wokalista to pewnik

A ja wcale nie jestem taka pewna, ponieważ do tej pory wokalistów było zawsze bardzo dużo w finałach, a zawsze wygrywał nie ten "pewniak" ;-) Moja wiarę wróciło to, ze jest ktoś inny niż wokalista lub zespół w finale, więc nie koniecznie ktoś kto śpiewa wygra ;-)

#593 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 09:48

Ja też sie cieszę, że jury wybrało Anie i Jacka ;-) Dali świetny popis, ja byłam zachwycona. Za tym małym Pawłem jakoś nie przepadałam od początku, talent ma, nie mówie, ale widać, że rodzice popchną go dalej i bez wygranej w "Mam talent" będzie miał szansę zaistnieć.
Piotr - fajnie śpiewa, głos ma nieziemski, ale faktycznie taka skromniacha z niego a w tym biznesie niestety trzeba umieć siebie wypromować ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#594 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 09:55

Co do Piotra... hmm... fajnie typ śpiewa, ale jakoś w innym repertuarze niz zamulaste ballady nie bardzo go widzę, nie ma w głosie zadnego zadziora, ot, taki miły chłopaczek. A to sięprędzej czy później nudzi... Choć z drugiej strony, skoro ta muzyka tak działa na publiczność - bardzo dobrze, ze do finału wszedł, jednak mam nadzieję, ze go nie wygra.

Komik był fajny, dał jeden z tych występów, które najpierw oglądałam jednym okiem, a niewiedząc kiedy zostawiłam wszystko inne i nagle zorientowałam się, ze mam rozdziawioną paszczę i gapię się tak w tv <lol></span>

Szkoda, ze nikt takich talentow nie zgarnia z takich programow :-?
Kopalnia nieraz duzych potencjałów.

ano to jest największa porazka tvn-u, mogli by sobie "wychodować" niezłych wykonawców, kojarzonych z nimi, robiących im na jakiś tam sposób reklamę, a jednocześnie mielibyśmy świetnych muzyków, których polski "shołbiznes" szybko sprowadziłby do poziomu kiczu i zenady :lol:

Moim zdaniem, ten odcinek był najlepszy z dotychczasowych finałów :-)

zdecydowanie :mrgreen: poprzedni odcinek był bardzo dobry, ale ten świetny ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#595 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 15:39

Ja tak tylko patrzyłam na tą Agnieszkę, Kuba tam jej coś biadolił, ale ona na szczęście wybrała Anię i Jacka

troszke sie bałam , bo ona czesto mowiła, ze zawsze jest a wokalista , a teraz fajnie wybrała, wybrała lepszych ;-)

A ja wcale nie jestem taka pewna, ponieważ do tej pory wokalistów było zawsze bardzo dużo w finałach, a zawsze wygrywał nie ten "pewniak" Moja wiarę wróciło to, ze jest ktoś inny niż wokalista lub zespół w finale, więc nie koniecznie ktoś kto śpiewa wygra

mam nadzieje , ze twoje słowa beda prorocze i jednak nie wokalista; w pierwszej edycji i drugiej był ktos , kto moim zdanem swym spiewanie zasłuzył na wygranie , ale w tej , jest duzo fajnych osób , ale nie rewelacyjnych <bezradny></span>

#596 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 16:02

Ja też sie cieszę, że jury wybrało Anie i Jacka

a ja nie.
Zdecuydowanie bardziej podobałmi sie ten amerykanin.
Choćpipisy Ani I Jacka były super.Podziwiam. To jednak mnie to nie zachwyca.

Mam wrazenie że Mam talent jest spiewajacy teraz głównie :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#597 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 17:28

Komik był fajny

Świetny pomysł miał <umieraam></span> ta zielona rękawiczka na końcu mnie powaliła :mrgreen:
Szkoda, że nie przeszedł dalej.

troszke sie bałam , bo ona czesto mowiła, ze zawsze jest a wokalista , a teraz fajnie wybrała, wybrała lepszych

Zdaje sobie sprawę ile jest już śpiewaków w finale i ilu jeszcze będzie ;-) Więc wybrała urozmaicenie. Jakieś naciski od szefostwa pewnie też mają.

#598 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 19:02

Jak dla mnie jest zbyt skromny <bezradny></span> dzis w "dzien dobry tvn" byl z mama

no i co z tego ze byl z mama?
skromny jest i dobrze...nie udaje nikogo....i to sie ludziom wlasnie w nim podoba a nie tysieczna kopia kogos kto wyje do mikrofonu jakas komerche i robi wokol siebie wiecej szumu niz to warte

a w tym biznesie niestety trzeba umieć siebie wypromować ;-)

a co ma jedno do drugiego? od promocji wizerunku on bedzie mial ludzi wokol siebie nie musi robic z wlasnej osoby blazna jak doda np <bezradny></span>

talent sam siebie wypromuje..poza tym dobrze kuba mu powiedzial zeby spierd..stad bo niestety u nas kroluje tandeta :-/
ale trzymam kciuki za niego, oj bede slac smsy, będe :lol: :lol: :lol:

poza tym te jego spojrzenie :mrgreen: widac ze na scenie jak spiewa ma wieksza pewnosc siebie, :-D calkowicie sie zmienia..i to jest dla mnie piekne
juz zazdroszcze jego przyszlej zonie :-D

#599 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 22:30

juz zazdroszcze jego przyszlej zonie :-D

Moze jakis fan klub :?: :-D

no i co z tego ze byl z mama?

Bo facet ma duzo latek, a mama mowi za niego w tv ;-)

a co ma jedno do drugiego?

Bardzo duzo ;-)

od promocji wizerunku on bedzie mial ludzi wokol siebie

Na sile go nie wypromuja.

i to jest dla mnie piekne

Dla Ciebie jest, a dla innych nie jest ;-) Kazdy ma swoje zdanie :-)

Ciekawa jestem kolejnego odcinka :-D

#600 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 23:15

a jak wg Ciebie ma sie promowac?
spojrz moze jak promuja gwiazdy przez duze G za granica ( celine, leonard cohen, i te klimaty, robia szum wokol siebie?)

Bardzo duzo ;-)

a moze konkrety?

Na sile go nie wypromuja.

no tak, on sie schowa w domu,i bedzie mowill ja nie chce, ja nie chce a inni na sile beda chcieli zrobic z niego artyste :-?

Moze jakis fan klub

za stara jestem aby sie w cos takiego bawic :lol: ale gdybym miala tak z 10 lat mniej to... :mrgreen:
ps.i dobrze kuba mu powiezial, w Pl widzowie nie docenia takiego talentu bo zamiast patrzec na to jak spiewa beda kierowac sie tym co u nas modne, czyli,czy robi wokol siebie szopke :-/a jego talent bedzie na szarym koncu........ :-/