Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#601 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 23:26

ten lisiecki to i moim faworytem jest... ciesze sie strasznie że przeszedł do finału :) a jaki mamy przykład tego że rodzice chcieli zarobic na dziecku.. jak ten mały 9 letni pawel nie przeszedl to pokazali ich miny... widac bylo ich pazernosc i niezadowolenie...

ale najbardziej wkurzają mnie teksty foremniakowej.... JESTEŚ DO ZJEDZENIA.... no nie moge... co chwile to mowila i na castingach i w półfinale... albo do tych 3 dziewczyn ze sa genialne i ona ich nie na widzi... :/

#602 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 09 listopada 2010 - 09:53

Ania i Jacek- fajnie, że przeszli. W końcu nie-śpiewaki, i naprawdę mają ogromny talent. Ja ich występy oglądam na jednym wdechu :-D Lisiecki- spoko śpiewa, ale nie zachwyca mnie niczym. Głos ok- ale tak jak Cenionka rzekła- nadaje się tylko do smętnych utworów, które raczej w mój gust nie trafiają. Pawełek- nie wiem czemu, ale mnie irytuje ten chłopczyk, ma w sobie coś wkurzającego- takie przynajmniej ja mam odczucie. Może dobrze, że nie przeszedł- mi się wydaje, że synek spełnia ambicje mamusi.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#603 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 22:14

szkoda mi tego małego chłopczyka że nie przeszedł dalej, :-( ale ten zespół taneczny jednak był troszkę lepszy od Niego..naprawdę super tańczą..widać ze wkładają w to dużo pracy i wysiłku...

Kamil Bednarek- mam nadzieję ze wygra mam talent ;-) pięknie śpiewa..ogólnie lubię reggae..a jego głos jest cudowny :-D ;-) ma w sobie to "coś" :mrgreen:

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#604 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 22:22

szkoda mi tego małego chłopczyka że nie przeszedł dalej

szczerze to powiem tak.. uważam że dzieci nie powinny brać udziału w tym programie.
i tyle.
Jak sobie taki dzieciak ma radzić z takimi emocjami ?? odrzuceniem ??
nie wiem może źle myśle..
swoja strona- był swietny, taka słodziak

zespół był Super, podziwiam. Ale ..jestem zawiedziona że przeszli dalej... bo byłam za
tym co grał na harmonijce.Cudny jest.

pięknie śpiewa..ogólnie lubię reggae..a jego głos jest cudowny ma w sobie to "coś"

zgadzam sie. Taki spokoj ma w sobie.
Dobry głos.

Mam tez nadzieje że Kamila ? Carmen ? zajdzie daleko bo mocny piekny głos.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#605 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 22:53

no wg mnie final sie rozegra miedzy lisieckim a bednarkiem
bedzie zacieta walka :-P
bednarek spiewa swietnie ale to nie zmienia faktu ze kibicuje lisieckiemu :mrgreen: :mrgreen:
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#606 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 23:04

Nie rozumiem "fenomenu" Bednarka :P jak usłyszałam pierwsze tony melodii aż usiadłam, ale jakoś jego wersja claptona bardzo szybko skłoniła mnie do zajęcia się swoimi sprawami :P

Poza tym doszłam do wniosku, że półfinały zostały bardzo nierówno obdarowane talentami przyciągającymi głosy. i tak jak w poprzednim odcinku żałowałam, że przechodzą tylko 2 osoby, tak w kolejnym, będę chyba żałować, że przechodzą aż dwie :P

A "seksi" (padłam, jak to zobaczyłam, ryczałam ze śmiechu <umieraam></span> )wg mnie nie dorósł jeszcze do konkurowania w tego typu programach. Za wcześnie na niego, za bardzo to przeżył.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#607 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 23:11

Nie rozumiem "fenomenu" Bednarka :P jak usłyszałam pierwsze tony melodii aż usiadłam, ale jakoś jego wersja claptona bardzo szybko skłoniła mnie do zajęcia się swoimi sprawami :P

Wg mnie ta piosenka i aranżacja nie pasowała do niego ;-) ale głos ma boski :-)

szczerze to powiem tak.. uważam że dzieci nie powinny brać udziału w tym programie.

też tak sądzę... :-/ już widać było na castingu jak bardzo przeżył przejście do półfinałów...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#608 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 23:17

Nie rozumiem "fenomenu" Bednarka

ja tez nie, ale uwazam ze final bedzie nalezal do niego i lisieckiego
chociaz wg mnie nie dorasta piotrkowi do piet
glos ma dobry,przynajmniej swietnie zaspiewal na castingu
za chwile obejrze na necie jego wystep bo nie ogladalam w tv
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#609 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 01:35

Kiedyś słuchałam dużo reggae, teraz prawe wcale, ale Bednarek podoba mi się bardzo. Słucham jego występu na castingu i nie mogę nie kiwać się w rytm muzyki :lol:
Natknęłam się ostatnio na fragmenty kawałków z jego płyty i nie ma na niej raczej niczego nowego i odkrywczego, bo mam wrażenie, że podobne teksty i podobne dźwięki słyszałam już wiele razy, ale mimo wszystko słucha się całkiem przyjemnie.

W przyszłym odcinku nic ciekawego raczej się nie zapowiada. Nie mogę się za to doczekać finału. Zapewne walka będzie między właśnie Bednarkiem a Lisieckim i tak naprawdę nie wiem jeszcze, komu będę kibicować.

#610 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 09:00

Za wcześnie na niego, za bardzo to przeżył

dlatego uważam że takie maluszki nie powinny brać w tym udziału

już widać było na castingu jak bardzo przeżył przejście do półfinałów

i ta rozpacz rodziców :-/
eh

Wg mnie ta piosenka i aranżacja nie pasowała do niego

coś wtym jest, myslałam że beda tony podobne jak w ostatnio
ale i tak spiewa super

#611 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 11:17

A ja uwielbiam głos Bednarka, i dla mnie ta wersja Claptona była świetna :) Lubię go słuchać i tyle, na dzień dzisiejszy to jest mój faworyt :) Chłopczyk super tańczy, ale nie poradziłby sobie. Nie jest w stanie kontrolować emocji, a to w tym programie jest ważne.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#612 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 18:46

A "seksi" (padłam, jak to zobaczyłam, ryczałam ze śmiechu

no dla mnie to było zenujace , ciekawe kto to wymyslił <bezradny></span> to mialo byc zabawme. :?: :-/ szkoda mi go było, nie dlatego , ze nie przeszedł ; ale ze go takiego zagubionego zostawili, ja bym na miejscu jego mamy wyszła na scene i go zabrała.
zespol mnie nie powalił, ale w koncu jakis taneczny espol w finale; tyle tego było w roznych edycjach , ale sukcesów nie miały.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#613 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 20:11

A ja uwielbiam głos Bednarka

ma głos, trzeba przyznać, ale jakoś tak szczególnie mnie nie powalił, castingowy występ jakoś bardziej mi się podobał :lol: Trzeba przyznać również to, że ma dużo rozwścieczonych fanek wypisujących miłosne wyznania w necie w jego kierunku, więc być może wygra :lol:

dlatego uważam że takie maluszki nie powinny brać w tym udziału

ja również już o tym pisałam, wszystkim się podoba, dzieciaki są słodkie, ale tak naprawdę mają jeszcze czas i z reguły wybiera się ten starszy talent :->
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#614 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 10:27

bo mam wrażenie, że podobne teksty i podobne dźwięki słyszałam już wiele razy, ale mimo wszystko słucha się całkiem przyjemnie.

dla mnie całe regge jest jedną wielką monotonią i wszystkie piosenki wydają mi się takie same. Koleś mnie nie zachwyca osobiście i to jego stąpanie z nogi na nogę mnie drażni sorry :P
mi się chłopczyka strasznie żal zrobiło... robi się dzieciom nadzieje a potem nic z tego. Mogli mu chociaż powiedzieć, czemu nie przechodzi, że ma ewidentny talent, ale jest jeszcze za malutki, a nie bez słowa go wywalili tak naprawdę... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#615 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 10:57

Kamil Bednarek- mam nadzieję ze wygra mam talent

Dobry głos

bednarek spiewa swietnie

głos ma boski

Bednarek podoba mi się bardzo

ja uwielbiam głos Bednarka

ma głos, trzeba przyznać,

No wiadomo :mrgreen:
Chłopak z mojego rodzinnego miasta :mrgreen: I chociażby z tego wzgledu będę mu kibicować, a nawet wyślę sms- a w finale :mrgreen:
A swoją drogą głos ma bardzo ładny :-D

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#616 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 11:28

dla mnie całe regge jest jedną wielką monotonią i wszystkie piosenki wydają mi się takie same. Koleś mnie nie zachwyca osobiście i to jego stąpanie z nogi na nogę mnie drażni sorry :P

szczerze mówiąc, mnie też drażni :-P zamiast skupiać się na tym, co on śpiewa, to zwraca się uwagę na jego nogi :lol:

co do dzieci w programie - uważam, że powinien być ustalony jakiś wiek, od którego można występować w tego typu programach, bo dla dzieci to są ogromne emocje, a potem najczęściej dzieci odpadają w półfinałach..

z sobotniego odcinka najbardziej podobał mi się zespół tańca UDS- zgadzam się z opinią (chyba) Chylińskiej, że to najlepszy tańczący zespół tej edycji.
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#617 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 12:12

z sobotniego odcinka najbardziej podobał mi się zespół tańca UDS- zgadzam się z opinią (chyba) Chylińskiej, że to najlepszy tańczący zespół tej edycji.

A mnie w ogóle nie przekonali... Na duży plus wyszła im muzyka plus zsynchronizowanie ruchów. Reszta jakaś taka zwykła po prostu...

Szkoda mi Jędrka, bo fajny dzieciak z fajnym talentem, którym się przy okazji bawi, a takie jajco mu wykręcili. I te wywiady z nim po całej akcji, gdzie dzieciak ledwo się na nogach trzyma i ma całe oczy we łzach... nie nazwałabym tego inaczej, niż chamówa :roll:

Bednarek mi się podobał i właściwie liczyłam na niego, co jest dziwne, bo jestem uczulona w tej edycji na wokalistów :lol: Ale faktycznie - nogi hipnotyzowały :P

#618 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 12:15

to jego stąpanie z nogi na nogę mnie drażni sorry :P

E tam, zawsze można oczy zamknąć :-P Z resztą nasłuchałam się kiedyś i naoglądałam Indios Bravos i zdążyłam się przyzwyczaić, bo wokalista przez cały koncert robi dokładnie to samo.

W przyszłą sobotę kolejna krzycząca dziewczynka, która zapewne przejdzie do finału.

#619 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 13:53

Na duży plus wyszła im muzyka plus zsynchronizowanie ruchów

dokładnie.
nie rozumiem ochów pod adresem zespołu

Szkoda mi Jędrka, bo fajny dzieciak z fajnym talentem, którym się przy okazji bawi, a takie jajco mu wykręcili. I te wywiady z nim po całej akcji, gdzie dzieciak ledwo się na nogach trzyma i ma całe oczy we łzach... nie nazwałabym tego inaczej, niż chamówa

mi tez go szkoda.
Liczyłam że wejdzie.
ni edo konca tego rozumiem.
Mówią " młody poradzi sobie" " to jeszcze dziecko swiat pzed nim "

to może lepiej przestać brać dzieci do takiech programów ????

#620 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 17:24

Mi akurat występ UDS bardzo się podobał, ale ja generalnie uwielbiam taniec, więc może dlatego :-D

to może lepiej przestać brać dzieci do takiech programów ????

Jestem za. Uważam, że powinna być jakaś dziecięca edycja "Mam talent" i tyle.
Dołączona grafika
Dołączona grafika