ale najbardziej wkurzają mnie teksty foremniakowej.... JESTEŚ DO ZJEDZENIA.... no nie moge... co chwile to mowila i na castingach i w półfinale... albo do tych 3 dziewczyn ze sa genialne i ona ich nie na widzi...
Mam Talent...
Napisano 08 listopada 2010 - 23:26
ale najbardziej wkurzają mnie teksty foremniakowej.... JESTEŚ DO ZJEDZENIA.... no nie moge... co chwile to mowila i na castingach i w półfinale... albo do tych 3 dziewczyn ze sa genialne i ona ich nie na widzi...
Napisano 09 listopada 2010 - 09:53
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 13 listopada 2010 - 22:14
Kamil Bednarek- mam nadzieję ze wygra mam talent

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 13 listopada 2010 - 22:22
szkoda mi tego małego chłopczyka że nie przeszedł dalej
szczerze to powiem tak.. uważam że dzieci nie powinny brać udziału w tym programie.
i tyle.
Jak sobie taki dzieciak ma radzić z takimi emocjami ?? odrzuceniem ??
nie wiem może źle myśle..
swoja strona- był swietny, taka słodziak
zespół był Super, podziwiam. Ale ..jestem zawiedziona że przeszli dalej... bo byłam za
tym co grał na harmonijce.Cudny jest.
zgadzam sie. Taki spokoj ma w sobie.pięknie śpiewa..ogólnie lubię reggae..a jego głos jest cudowny ma w sobie to "coś"
Dobry głos.
Mam tez nadzieje że Kamila ? Carmen ? zajdzie daleko bo mocny piekny głos.
Napisano 13 listopada 2010 - 22:53
bedzie zacieta walka
bednarek spiewa swietnie ale to nie zmienia faktu ze kibicuje lisieckiemu
Napisano 13 listopada 2010 - 23:04
Poza tym doszłam do wniosku, że półfinały zostały bardzo nierówno obdarowane talentami przyciągającymi głosy. i tak jak w poprzednim odcinku żałowałam, że przechodzą tylko 2 osoby, tak w kolejnym, będę chyba żałować, że przechodzą aż dwie
A "seksi" (padłam, jak to zobaczyłam, ryczałam ze śmiechu
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 13 listopada 2010 - 23:11
Wg mnie ta piosenka i aranżacja nie pasowała do niegoNie rozumiem "fenomenu" Bednarka
jak usłyszałam pierwsze tony melodii aż usiadłam, ale jakoś jego wersja claptona bardzo szybko skłoniła mnie do zajęcia się swoimi sprawami
też tak sądzę...szczerze to powiem tak.. uważam że dzieci nie powinny brać udziału w tym programie.
Napisano 13 listopada 2010 - 23:17
Nie rozumiem "fenomenu" Bednarka
ja tez nie, ale uwazam ze final bedzie nalezal do niego i lisieckiego
chociaz wg mnie nie dorasta piotrkowi do piet
glos ma dobry,przynajmniej swietnie zaspiewal na castingu
za chwile obejrze na necie jego wystep bo nie ogladalam w tv
Napisano 14 listopada 2010 - 01:35
Natknęłam się ostatnio na fragmenty kawałków z jego płyty i nie ma na niej raczej niczego nowego i odkrywczego, bo mam wrażenie, że podobne teksty i podobne dźwięki słyszałam już wiele razy, ale mimo wszystko słucha się całkiem przyjemnie.
W przyszłym odcinku nic ciekawego raczej się nie zapowiada. Nie mogę się za to doczekać finału. Zapewne walka będzie między właśnie Bednarkiem a Lisieckim i tak naprawdę nie wiem jeszcze, komu będę kibicować.
Napisano 14 listopada 2010 - 09:00
dlatego uważam że takie maluszki nie powinny brać w tym udziałuZa wcześnie na niego, za bardzo to przeżył
i ta rozpacz rodzicówjuż widać było na castingu jak bardzo przeżył przejście do półfinałów
eh
coś wtym jest, myslałam że beda tony podobne jak w ostatnioWg mnie ta piosenka i aranżacja nie pasowała do niego
ale i tak spiewa super
Napisano 14 listopada 2010 - 11:17
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 14 listopada 2010 - 18:46
no dla mnie to było zenujace , ciekawe kto to wymysliłA "seksi" (padłam, jak to zobaczyłam, ryczałam ze śmiechu
zespol mnie nie powalił, ale w koncu jakis taneczny espol w finale; tyle tego było w roznych edycjach , ale sukcesów nie miały.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 listopada 2010 - 20:11
ma głos, trzeba przyznać, ale jakoś tak szczególnie mnie nie powalił, castingowy występ jakoś bardziej mi się podobałA ja uwielbiam głos Bednarka
ja również już o tym pisałam, wszystkim się podoba, dzieciaki są słodkie, ale tak naprawdę mają jeszcze czas i z reguły wybiera się ten starszy talent :->dlatego uważam że takie maluszki nie powinny brać w tym udziału
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 15 listopada 2010 - 10:27
dla mnie całe regge jest jedną wielką monotonią i wszystkie piosenki wydają mi się takie same. Koleś mnie nie zachwyca osobiście i to jego stąpanie z nogi na nogę mnie drażni sorrybo mam wrażenie, że podobne teksty i podobne dźwięki słyszałam już wiele razy, ale mimo wszystko słucha się całkiem przyjemnie.
mi się chłopczyka strasznie żal zrobiło... robi się dzieciom nadzieje a potem nic z tego. Mogli mu chociaż powiedzieć, czemu nie przechodzi, że ma ewidentny talent, ale jest jeszcze za malutki, a nie bez słowa go wywalili tak naprawdę...
Napisano 15 listopada 2010 - 10:57
Kamil Bednarek- mam nadzieję ze wygra mam talent
Dobry głos
bednarek spiewa swietnie
głos ma boski
Bednarek podoba mi się bardzo
ja uwielbiam głos Bednarka
ma głos, trzeba przyznać,
No wiadomo
Chłopak z mojego rodzinnego miasta
A swoją drogą głos ma bardzo ładny
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 15 listopada 2010 - 11:28
dla mnie całe regge jest jedną wielką monotonią i wszystkie piosenki wydają mi się takie same. Koleś mnie nie zachwyca osobiście i to jego stąpanie z nogi na nogę mnie drażni sorry
szczerze mówiąc, mnie też drażni
co do dzieci w programie - uważam, że powinien być ustalony jakiś wiek, od którego można występować w tego typu programach, bo dla dzieci to są ogromne emocje, a potem najczęściej dzieci odpadają w półfinałach..
z sobotniego odcinka najbardziej podobał mi się zespół tańca UDS- zgadzam się z opinią (chyba) Chylińskiej, że to najlepszy tańczący zespół tej edycji.
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 15 listopada 2010 - 12:12
z sobotniego odcinka najbardziej podobał mi się zespół tańca UDS- zgadzam się z opinią (chyba) Chylińskiej, że to najlepszy tańczący zespół tej edycji.
A mnie w ogóle nie przekonali... Na duży plus wyszła im muzyka plus zsynchronizowanie ruchów. Reszta jakaś taka zwykła po prostu...
Szkoda mi Jędrka, bo fajny dzieciak z fajnym talentem, którym się przy okazji bawi, a takie jajco mu wykręcili. I te wywiady z nim po całej akcji, gdzie dzieciak ledwo się na nogach trzyma i ma całe oczy we łzach... nie nazwałabym tego inaczej, niż chamówa
Bednarek mi się podobał i właściwie liczyłam na niego, co jest dziwne, bo jestem uczulona w tej edycji na wokalistów
Napisano 15 listopada 2010 - 12:15
E tam, zawsze można oczy zamknąćto jego stąpanie z nogi na nogę mnie drażni sorry
W przyszłą sobotę kolejna krzycząca dziewczynka, która zapewne przejdzie do finału.
Napisano 15 listopada 2010 - 13:53
dokładnie.Na duży plus wyszła im muzyka plus zsynchronizowanie ruchów
nie rozumiem ochów pod adresem zespołu
mi tez go szkoda.Szkoda mi Jędrka, bo fajny dzieciak z fajnym talentem, którym się przy okazji bawi, a takie jajco mu wykręcili. I te wywiady z nim po całej akcji, gdzie dzieciak ledwo się na nogach trzyma i ma całe oczy we łzach... nie nazwałabym tego inaczej, niż chamówa
Liczyłam że wejdzie.
ni edo konca tego rozumiem.
Mówią " młody poradzi sobie" " to jeszcze dziecko swiat pzed nim "
to może lepiej przestać brać dzieci do takiech programów