Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#621 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 19:22

akurat występ UDS bardzo się podobał, ale ja generalnie uwielbiam taniec, więc może dla

no ja też uwielbiam :) i myśle że nie tylko ja.
Jednak jakoś mnie nie zachwycili

powinna być jakaś dziecięca edycja "Mam talent" i tyle

dobry pomysł.
Może o tym pomysla.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#622 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 20:03

„Emitels Brass” jakoas mnie nie "porwali" <bezradny></span> fajne kostiumy, fajny ogolnie pomysl, ale na show jakos mi malo <bezradny></span>

Leila to co ona robi ze swoim cialem to jest ... wow :mrgreen: gietka jak plastelina :-P

Kamila Mrozik scenografia iscie grillowa :lol: ale ogolnie jest wystep jak dla mnie byl OK ;-) dziewczyna ma swietny, mocny glos <ookk></span> robi z siebie nie potrzebnie stare babsko, ale moze ktos jej to z glowy wybije :-P

UDS jakos ich nie kojarze z castingu <hmm></span> widac mnie wtedy nie zachwycili :lol: Sobotni ich wystep podobal mi sie <ookk></span> bylo energicznie, rytmicznie i z mocnym uderzeniem. Wlasnie takie show lubie w tancu :mrgreen:

Maciej Kozłowski jego wystep ominelam 8-) nic mysle nie stracilam.

Jędrek Indebski fajnie patrzec na dziecko, ktoro w wieku 8 lat ma pasje. Na pewno wyrosnie z niego pozadny tancerz :-D Szkoda mi dzieciaka bo widac bylo, ze mu bardzo zalezy. Jak sie poplakal to serce mi scisnelo :-/
Napis na brzuszku 8 latka "seksi" w trakcie wystepu wg mnie byl przesadzony :roll: W brytyjskiej wersji "Mam talent 2010" taki myk zrobilo wczesniej 2 tancerzy, ale mieli po 20 lat i fajnie to wyszlo.

Kamil Bednarek widac, ze chlopak ma luz w sobie i zdrowe podejscie do tego co robi :-P mysle, ze jest odpowiednia osoba na wlasciwym miejscu. Panienki za nim piszcza i z zespolem swoim na pewno sie wypromuje dzieki programowi.
Widzialam z nim wywiad w niedziele i troszke na necie i lubie w nim ta naturalnosc :mrgreen: chlopak jest swietny :-P ma piekna barwe glosu jak spiewa jak mowi :-P i jest przystojny jak cholera :-P :-P
Nie dziwo, ze jest faworytem internautów <jezorek11></span> <jezorek11></span> ciasteczko

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#623 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 16:47

Kamil Bednarek,niesamowity głos i taka pozytywna energia od niego biła.Szkoda mi szalenie tego pana co grał na harmonijce.Moim zdaniem był fantastyczny.Nie każdy potrafi robić takie cuda z tym instrumentem.A jeśli jest się samoukiem,podziwiam.

#624 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 09:43

We wczorajszym wystepie podobał mi sie ten gość stepujacy szkoda że nie wszedł do finału.
No i Paweł. Nawet głosowałam na niego :-P
Fajny głos miał tez ten pan z żona i kolezanka ;) choc widziałabym go samego bez tych kobiet.
Notomiast jakoś nie porwała mnie KAsia która weszła do finału choć głos dobry.

W finale prawie sami spiewajacy :roll: chyba z 7 osób ?? :-/

#625 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 11:30

Fajny głos miał tez ten pan z żona i kolezanka

mnie się też oni podobali ... bardzo ładnie zaśpiewali a facet ma super głos.

finał zdominowany przez śpiewaków... 6 śpiewaków i tancerze
jednak moim faworytem wciąż jest piotr lisiecki :)

#626 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 11:42

Zaskoczona jestem,że przeszła dalej ta blondynka. Jeśli chodzi o śpiewaków to najbardziej podobała mi się ta co weszła z listy rezerwowej ;-) (występowała jako pierwsza)

Chciałabym,żeby jednak zdecydowano się znowu na Idola :-) mamy jeszcze wiele nieodkrytych talentów tym kraju :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#627 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 11:47

Tilia, mi rowniez bardzo podobala sie ta "rezerwowa"
piekny ma glos i jest piekna kobieta

a ta blondynka troche mi ta Suszke czy jak jej tam przypomina

troche dziwnie bedzie jak program mam talent wygra wokalista :roll:

Chciałabym,żeby jednak zdecydowano się znowu na Idola

za kazdym razem kiedy ogladam ten program powtarzam to
i wtedy powinno byc to tak zorganizowane ze tancerzy i spiewkow nie przyjmuja nawet na kastingi "mam talent", bo myla troche priorytety

ja rozumiem ze spiew to tez talent ale tutaj szuka sie czegos niezwyklego

#628 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 17:32

6 śpiewaków

a nie 7?

ta co weszła z listy rezerwowej (występowała jako pierwsza)

lepsz aod tej KAsi o niebo..eh

jak program mam talent wygra wokalista

czemu???
przecież spiewanie to też talent.:)
jakby na to nie patrzeć.

Jedynie co to za dużo spiewaków w tym programie.
Ale też i np. tancerzy dobrych było mało <bezradny></span>

#629 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 17:34

Olciiia napisał/a:
jak program mam talent wygra wokalista
czemu???
przecież spiewanie to też talent.:)
jakby na to nie patrzeć.

tak wiem napisalam o tym

ja rozumiem ze spiew to tez talent ale tutaj szuka sie czegos niezwyklego

po prostu chodzi mi o to ze moglby byc osobny program dla spiewakow
bo dla tancerzy sa nawet 2 ;-)

#630 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 18:00

a nie 7?

8 śpiewających i 2 zespoły taneczne jeżeli dobrze pamiętam.

po prostu chodzi mi o to ze moglby byc osobny program dla spiewakow

pewnie powstanie ;-) Mi się marzy coś na wzór xfactor - program na wysokim poziomie, oparty o podobnie wyglądające jury jak w mam talent, po którym śpiewający mają szansę coś osiągnąć, dostają płytę do nagrania, ale nie na wariackich papierach jak po idolu, tylko taką z prawdziwego zdarzenia. Np. zamiast tzg bardzo chętnie bym oglądała.

Ale wykluczenie śpiewających z mam talent? Oni ani nie mają się gdzie pokazać (no bo gdzie? w 'szansie na sukces'? to już chyba lepiej nigdzie nie iść i nie zjadać nerwów z okazji występu). Ani nie można chyba nałożyć takiego ograniczenia, bo przecież program na koncesji, ani nie rozumiem po co program ograniczać? to nie wina jury ani twórców programu, że śpiewający podobają sie ludziom. w końcu ktoś na nich głosuje ;-) nie ma u nas widocznie talentów na miarę tej ukrainki rysującej piaskiem i jej podobnych.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#631 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 19:15

Ja jestem zdania, że talentów w Polsce nie brakuje, tyle tylko, że nie mają ochoty się pokazywać :-P Jak ludzie mają głosować na słabego komika czy akrobatów niepolskiego pochodzenia to wolą po prostu dobrych polskich wokalistów, których chętnie się słucha i ogląda :lol:

Występ Pawła bardzo mi się podobał, bardziej niż na castingu, reszta nie zachwycała ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#632 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 20:25

oprocz spiewaków jest tanczacapara chyba izespol; jak widac w naszym kraju sa tylko talenty zwiazane z muzyka.
z wczorajszego odcinka podobala mi sie ta dziewczyna co jako druga wystepowala, co wskoczyła za ten kabaret . poza tym bez rewelacji, ten ostatni nie rzucil mnie na kolana.
co do finału to sa w nim dobrzy wokalisci < wiadomo ,ze wygra wokalista , bo tancerze wchodzili z drugiego miejsca> , ale nie ma nikogo kto by rzucał na kolana, kto byłby taki , ze bedzie sie go pamietac , nawet za kilka lat.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#633 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 listopada 2010 - 18:13

[quote name="nie(d)oceniona"]

)Mi się marzy coś na wzór xfactor - program na wysokim poziomie, oparty o podobnie wyglądające jury jak w mam talent, po którym śpiewający mają szansę coś osiągnąć, dostają płytę do nagrania, ale nie na wariackich papierach jak po idolu, tylko taką z prawdziwego zdarzenia. Np. zamiast tzg bardzo chętnie bym oglądała. [/quote=]

Będzie x factor :P własnie o tym przeczytałam z tym że na Polsacie :P

Ech finał Mam talent będzie chyba tak nudny i przewidywalny, że nawet mi się nie chce go oglądać :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#634 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 listopada 2010 - 18:26

Będzie x factor :P własnie o tym przeczytałam z tym że na Polsacie :P

Eeee. Chyba w TVN ;-)

Nie wiadomo jeszcze kiedy wystartują castingi do programu (trwa ich planowanie). TVN do czasu podpisania umowy z producentem nie chce komentować sprawy. Z naszych informacji wynika jednak, że format zajmie miejsce „Mam Talent” w sobotniej ramówce stacji (czwarta edycja show pojawi się we wrześniu 2011).

Właścicielem praw do „Mam Talent” jak i „X-Factor” jest FremantleMedia. Firma w latach 2002 - 2005 produkowała także „Idola” dla Polsatu. I to początkowo do tej stacji miał trafić nowy format. Nadawca przymierzał się do niego już w 2006 i 2009 roku – finalnie wprowadzając na antenę „Jak oni śpiewają”, „Fabrykę gwiazd” oraz "Tylko nas dwoje". Kolejne rozmowy dotyczące powrotu muzycznego talent show do ramówki odbyły się jeszcze w tym roku, ale zakończyły się niepowodzeniem.

wirtualnemedia.pl
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#635 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 listopada 2010 - 18:56

Olenka, a widzisz jak mnie Pudelek podle oszukał :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#636 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 15:32

Policzyłam i faktycznie aż 8 osób spiewajacych :-/
Ciekawe kto wygra..bo to że ktoś spiewajacy to wiadomo :lol:
Stawiam że wygra facet :mrgreen:

#637 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 27 listopada 2010 - 15:28

Stawiam że wygra facet :mrgreen:

Patrząc na sondaże w internecie widać, że wygra Bednarek, a na drugim miejscu będzie Lisiecki (Lisowski ? ) Ja tak obstawiam ;-)

Jakoś mało ciekawie zapowiada się finał z samymi śpiewakami :-P Więc raczej oglądać nie będę ;-) Może jutro z ciekawości rzucę okiem na niektóre występy...
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#638 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 27 listopada 2010 - 16:20

wygra Bednarek

duże szanse ma również Paweł Ejzenberg - ten niewidomy ;)
widzowie chyba docenią jego determinację (bo przecież nie każdy człowiek z jakąś wadą by chciał coś robić w życiu) ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#639 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 listopada 2010 - 16:29

Mi się też wydaje, że programem będą rządzić bednarek z lisieckim :/ osobiście kibicuję partycji, bo dziewczyna jest niesamowita. a i głos i czar na scenie :mrgreen:

A ta mała rzekomo ma zapalenia krtani. szczerze powiedziawszy, jeżeli zaśpiewa będę i pod wrażeniem i zniesmaczona tym, że przekładają jej "karierę" nad zdrowie. :-> A poza tym wredna jestem - ciekawe czy znów ją ubiorą jak nieletnią zakonnicę, czy dodadzą jej choć odrobinę koloru :roll: bo na zmianę repertuaru nie liczę :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#640 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 listopada 2010 - 20:07

Zaczyna Patrycja ;-)

Liczę na nią i Bednarka. Chyba,że ktoś inny mnie zaskoczy swoim występem :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png