Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#661 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 12:10

Ja też jestem w szoku! byłam za kamilem, ja wspaniały hipnotyzujący głos, cały jest w stylu rege, super - mam nadzieję, że karierę zrobi!

mała wzruszyła, taka piosenka z jej ust, no szok! głos ma, nie da się ukryć, ale myślę że do wygranej przyczynił się nie tylko jej głos, a wizerunek, biednej, skromnej, prostej dziewczynki ze wsi, która ma prozaiczne marzenia, takie jak dom dla rodziców i nowe skrzypki..

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#662 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 13:03

jestem zazenowana tym co sie stalo :!: :evil:

dla mnie to skandal
uwazam ze powinin wygrac Lisiecki bo ma niepowtarzalny glos i ja uwielbiam taki rodzaj muzyki a w Polsce nie ma takich wykonawcow

albo me myself and i dla mnie TO DOPIIERO TALENT - byli po prostu swietni
kazdy ich wystep byl niepowtarzalny - super

i jeslio wydadza plyte to na pewno kupilabym Lisieckiego i wlasnie "me myself and i"
bez zawahania

a ta dziewczynka byla zenujaca - tak mi dzialala na nerwach
co z tego ze jest dzieckiem z biednej rodzny....
nic rewelacyjnego nie pokazala - nie moglam na nia patrzec i jeszcze ta pioseka "kocham cie zycie" ehhh szkoda gadac

Jeszka jest zaj***sta laska ale bez przesady zeby tak Przeswietnie spiewala
ta nagroda to oczzywiscie cos niesamowitego ale bo ja wiem czy zasluzyla <bezradny></span>

#663 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 13:13

wow :shock:

ale poruszenie wywołała wygrana Magdy Welc.
Nie przypuszczalam ze az takie. Niektore nie moga przebolec
ze akurat ona wygrala :roll: ja sie ciesze, ze wygrala i nie uwazam
tego za zle. Ma piekny glos i naprawde ladnie spiewala. Zasluzyla sobie tak
samo na nagrode jak Bednarek czy inni.

Jestem zadowolona z wyniku. Zreszta cieszylabym sie z wygranej kazdego zawodnika.

201407101662.png

#664 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 13:28

Jakoś szczególnie nie emocjonuję się tymi wynikami. Ideałem byłoby dla mnie, gdyby wygrali Me Myself and I albo Lisiecki, ale trudno. Najważniejsze, że się pokazali, ludzie o nich usłyszeli, a to, czy zrobią coś z tym, czy nie zależy teraz tylko od nich, a nie od wygranej. W tej edycji było wiele muzycznych talentów i trzymam za nich kciuki.

#665 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 13:38

me myself and

o tak. Sa rewelacyjni. Inni. I za to im brawa.
Szkoda że nie byli w 3 .

nic rewelacyjnego nie pokazala

tu sie nie zgodze bo głos swietny lepszy niż

Jeszka

która dl amnie była przede wszystkim sexi .Ale jej głos nie był dla mnie wyjatkowy.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#666 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 13:40

Sajuri, zgadzam sie co do jeszki ale nie chcialam zeby ktos pomyslal ze jestem zazdrosna albo co

uwazam ze ani jedna ani druga nie powala glosem
po prstu dobrze spiewaja

#667 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 14:54

jestem zazenowana tym co sie stalo

dla mnie to skandal

witaj w klubie , uwazam ze ta dziewczynka najmniej zasłuzyła na wygrana . mnie sie najbardziej tanczaca para podobała i patrycja , aleuwazam ze najwiekszy talent mieli panowie z pierwzej trojki . no ale jak ktos pisał bajka o skrzypcach i domku zrobiła swoje. no coz to tylko potwierdza jaki gust maja nasi rodacy <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#668 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:02

Zasluzyla sobie tak
samo na nagrode jak Bednarek czy inni.

to czemu każdy nie dostał po 300 tysiaków? :lol:

wg mnie każdy mógłby wygrać, byle nie ona :/ dziewczyna ewidentnie przejechała się przez program na plecach kulawik - bez przerwy do niej porównywana, i tak szczerze powiedziawszy, nie kojarzyłam jej nazwiska bardzo długo. Jest zwykłym dzieciakiem, który ma za zadanie spełniać zachcianki rodziców. A kiecke jej wybrali genialną :roll: ze skrajności w skrajność... albo a'la udręczona zakonnica, albo na siłę różową landrynę z niej robią :lol:

nie podoba mi się werdykt i tyle. <jezorek1></span>

Strasznie, okrutnie mi się podobał Ejzenberg (chyba nie przekręciłam nazwiska :oops: ). Genialną piosenkę wykonał i na dodatek w świetny sposób. wg mnie to był najlepszy występ wieczoru.

Patrycja jak zawsze mnie zachwycała :P I w sumie z całej tej zgrai śpiewaczy, mam nadzieję, że to ją usłyszę jeszcze nie raz.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#669 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:06

Ejzenberg

Ooo tak, bardzo dobrze zaśpiewał. Zgodzę się z jury- najlepiej mu dobrali repertuar. Szczerze mówiąc jak śpiewał, to się wzruszyłam.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#670 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:07

Dlaczego od razu zażenowanie i skandal? Bez przesady, są różne gusta. Widocznie największej liczbie osób właśnie ona najbardziej się spodobała. To dobrze, że nie wygrał Eizenberg, bo znając życie zaraz podniosłyby się głosy i protesty, że nagroda mu się nie należy, bo dostał ją tylko i wyłącznie dlatego, że jest niewidomy :roll:

#671 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:08

kurcze czyzby w necie niie bylo wystepu Patrycji? :roll:

musze jeszcze raz zobaczyc bo ja tylko w necie ogladam te programy :-(

tez mi sie podobaly dotychczasowe je wystepy ona ma taki luz w tym co robi i swietny mocny glos
musze szybko oblookac bo a przeoczylam :shock:

wlasnie znalazlam jej wystep no i rewelacja bardzo mi sie poodoba luz i obycie na scenia jakby spiewala zawodowo od lat ;-)

#672 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:11

Ejzenberg

Ooo tak, bardzo dobrze zaśpiewał. Zgodzę się z jury- najlepiej mu dobrali repertuar. Szczerze mówiąc jak śpiewał, to się wzruszyłam.

a ja nie wiem dlaczego jakos jego wczorajszy wystep mi najmniej sie podobał z jego dotychczasowych wystepów <bezradny></span> chociaz nie ukrywam , że facet ma talent i ładnie śpiewa i naprawdę go podziwiam

Mi się podobał jak śpiewali: Piotr Lisiecki i Kasia Sochacka
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#673 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:14

Ejzenberg rzeczywiście piosenkę miał najlepszą, jedną z moich ulubionych, ale jak nie podobał mi się na castingu, tak i wczoraj jakoś mnie nie przekonał. Ma w głosie coś takiego, co strasznie mnie irytuje <bezradny></span>

#674 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:39

Byłam za Kamilem i to on powinien wygrać.
ta mała to porażka.. nie zasłużyła na zwycięstwo.
szkoda <bezradny></span>

#675 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 15:42

a no właśnie Kamil ....zapomniałam o nim wcześniej napisać ...on też zasługiwał na nagrodę
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#676 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 17:17

jestem zszkowana wynikiem
nie spodziewalam sie, obstawialam piotrka ewentualnie kamila
a ta mala nie powinna wygrac, bo co ona zrobi z kasa? wybuduje dom? celem tego programu tak mi sie wydawalo powinno byc promowanie talentow, a osoba ktora wygra powinna pieniadze w jakiejs czesci przeznaczyc na rozwijanie swojego talentu
a o tej malej za miesiac juz zapomimy, druga janosz nam potrzebna jak w plocie dziura!
wojewodzki ma racje, w Pl ludzie nie umieja dostrzec talentu, to program mam talent a nie zlitujcie sie nade mna bo biedna jestem:O
do dzisiaj nie moge dojsc do siebie po tych wynikach, kto glosowal na to dziecko? :roll: :roll:
no i ta cala jeszka , za co ona dostala ta nagrode , nawet w pierwszej 3nie byla, kto ja wybral? poza tym nawet nie podziekowala, tak samo jak kamila zbyli po ogloszeniu wynikow ani dziekuje ani nic :-? :-? :-?

ogolnie lipa, lipa ,lipa, a pozniej 90% pspoleczenstwa biadoli ze w radio mamy tandete
a co mamy miec skoro promuje sie dzieci w takich programach?
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#677 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 18:40

Mi również nie podobają się wyniki... Szkoda, bo kciuki trzymałam za Kamila Bednarka-chociaż uważam, że jego ten program i tak świetnie wypromował i mam nadzieję, że pomoże mu to w dalszej karierze. ;-)
Natomiast zwyciężczyni.. Hmm no co, głos mała ma, fakt, ale na sukces jest za mała, jej wygrana pójdzie na marne bo nie da jej żadnej życiowej szansy, co najwyżej dom dla rodziców, heh. :roll:

#678 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 19:07

Jestem w szoku jak większość :-/
Od początku nie podobała mi się ta mała, kibicowałam Lisieckiemu oraz Ani z Jackiem, ale ostatecznie najbardziej podobał mi się występ Sabiny :-) Uważam, że należy jej się nagroda :-P

i ta cala jeszka , za co ona dostala ta nagrode , nawet w pierwszej 3nie byla, kto ja wybral? poza tym nawet nie podziekowala, tak samo jak kamila zbyli po ogloszeniu wynikow ani dziekuje ani nic :-? :-? :-?

sponsor nagrody nie musiał wybierać z pierwszej 3 więc wybrał jak uważał :-P jego kasa to nie będzie się kierował głosami ludu :-P A to, że powtarzała 100 razy dziękuje oh jaka ja szczęśliwa to chyba źle o niej nie świadczy, bo to wkońcu sponsorowi należały się słowa wdzięczności, a nie ludziom przed tv :-P

Szkoda, że z 3 'najlepszych' jury nie mogło kogoś wytypować :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#679 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 19:28

A są gdzieś w ogóle opublikowane miejsca od 1-10?bo ja np. chciałabym wiedzieć jakie miejsce mieli pozostali :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#680 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:13

Ja byłam za Kamilem, wiadomo dlaczego - z racji tego, że swojak - z mojego miasta.
Ale w finale baaardzo mi się podobała Kasia Sochacka i Piotrek Lisiecki <ookk></span>
Po ogłoszeniu finalistów sądziłam, że wygra Kamil, ewentualnie Lisiecki, a tu... chyba chodzi o to, że mała dziewczynka zaśpiewała, że chce poznawać życie i ludzi chcieli jej dać na to szansę fundując jej nagrodę. Moim zdaniem tu nie o talent chodzi, tylko ludzie za to odpowiedzialni wiedzieli jak ją sprzedać, że się tak wyrażę.
A co do Sabiny, to myślę, że skoro to Apart fundował nagrodę, to nie patrzyła na talent, tylko na to, że była seksowna i ładnie wyglądała, wiec może tak jakby reprezentować Apart <bezradny></span>
Takie jest moje zdanie.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png