Wiedziałam, że do finałowej trójki wejdą właśnie oni, ale myślałam, że Welc będzie 3, Lisiecki 2, a Bednarek 1.
Ogólnie porażka, porażka, porażka !
Mam nadzieję, że Kamil sie wybije. o!
malenka a Welc zaśpiewała Kocham Cię życie - Edyty Gepper.
Napisano 28 listopada 2010 - 20:13
Napisano 28 listopada 2010 - 20:24
Napisano 28 listopada 2010 - 21:31
tak postanoiwła ,ze zaspiewa cos wesolegomalenka a Welc zaśpiewała Kocham Cię życie - Edyty Gepper
nie ona jedna , głos to nie wszystko, trzeba jeszcze umiec spiewc, wyrazać emocje itp.trzeba przyznać, że głos to ona ma!!!
miałam podobne odczucia.Apart fundował nagrodę, to nie patrzyła na talent, tylko na to, że była seksowna i ładnie wyglądała, wiec może tak jakby reprezentować Apart
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 listopada 2010 - 23:00
Napisano 29 listopada 2010 - 09:59
według mnie przesadzasz.leżałam z butelką szampana ... aż z nerwów wypiłam całego i nie mogłam tego pojąc... psychiczne zachowanie tak wiem... no ale to skandal nie potrafią docenic ludzi którzy na prawde coś potrafią
Napisano 29 listopada 2010 - 11:14
aha no tak wesoła piosenka...Olenka napisał/a:
malenka a Welc zaśpiewała Kocham Cię życie - Edyty Gepper
tak postanowiła ,ze zaspiewa cos wesolego
raczej jej nie wyjdzie. Raz nie, że nie jest psychicznie przygotowana, dwa co ona by śpiewała?? Jaką płytę nagrała?? "Rozpłacz się ze mną?" i ona ze skrzypcami na okładce?... może chociaż mamusia pozwoli część pieniążków wydać jej na kształcenie głosu, to w przyszłości coś zdziała.Madzi nie wyjdzie.
Napisano 29 listopada 2010 - 12:34
lekkie sprostowanie upiłam 3 łyki szampanawedług mnie przesadzasz.
Napisano 29 listopada 2010 - 13:05
Napisano 29 listopada 2010 - 14:30
Za dużo śpiewających ludzi, chyba przydałaby się nowa edycja Idola
Napisano 29 listopada 2010 - 17:24
Napisano 29 listopada 2010 - 17:30
Napisano 29 listopada 2010 - 17:36
bardzo nie podobał mi się występ tej dwójki (chyba Ani i Jacka), byli zbyt pewni siebie, nie spodziewali się, że coś im się nie uda
Napisano 29 listopada 2010 - 17:40
dlatego,że to było takie oklepane,wręcz nieciekawe,nic zaskakującego.No może ta pomylka,której u mistrzów nie powinno być.bardzo nie podobał mi się występ tej dwójki (chyba Ani i Jacka)
Napisano 29 listopada 2010 - 17:41
A mi się ich występ bardzo podobał, mimo incydentu, który im się przytrafił. A wiesz- przy takiej akrobatyce, to jakby mieli zakładać, że coś im się nie uda, przed każdym występem powinni wzywać na zapas karetkę
Napisano 29 listopada 2010 - 17:47
ale chyba powinni coś uzgodnić, bo jakby coś się nie udało, to mieliby by jakiś inny układ
a nie, że stoją i nie wiedzą co dalej
Napisano 29 listopada 2010 - 18:09
a co, mieli tym razem zaśpiewać, żeby zaskoczyć? Inny układ, muzyka, stroje, co jeszcze mieli by zrobić innego, żeby było ciekawiejto było takie oklepane,wręcz nieciekawe,nic zaskakującego
no bez przesady, wszystko wszystkim się może zdarzyć, wcześniej byli na mistrzostwach, dziwię się, że dali radę zapewne po tylu próbach dowlec się do studnia, to co robią to jednak nie jest stanie w miejscu tylko sporo wysiłku fizycznego, refleks, siłaNo może ta pomylka,której u mistrzów nie powinno być.
Napisano 29 listopada 2010 - 18:15
Właśnie nie, ale dopiero co czytałam o tym na wp.plNie wiem czy zwróciłyście uwagę właśnie, ze na końcu wspomnieli, ze od stycznia ruszają castingi do programu dla śpiewających osób
![]()
Napisano 29 listopada 2010 - 18:21
fajnie jakby Kuba Wojewódzki się załapał,
Napisano 29 listopada 2010 - 18:42
ten to w każdym programie chyba już będzie juroremWojewódzki
nie myli się tylko ten kto nie żyje lub nic nie robi.której u mistrzów nie powinno być.
Napisano 29 listopada 2010 - 18:49
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Prezent dla mamy |
|
|
|
Podpięty Temacik dla mam |
|
|
|
Dodatkowa kasa, gdy mam wkład |