Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#681 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:13

Oglądałam jednak finał i jak usłyszałam wyniki to zrobiłam taaaakie oczy :shock: i musiałam na chwilę opuścić pokój !

Wiedziałam, że do finałowej trójki wejdą właśnie oni, ale myślałam, że Welc będzie 3, Lisiecki 2, a Bednarek 1.

Ogólnie porażka, porażka, porażka ! :roll:

Mam nadzieję, że Kamil sie wybije. o! ;-)

malenka a Welc zaśpiewała Kocham Cię życie - Edyty Gepper. ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#682 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:24

Ja nie oglądałam mam talent ale dzisiaj w dzień dobry tvn słyszałam jak śpiewa ta dziewczyna i trzeba przyznać, że głos to ona ma!!! :-)
szczęście ma smak truskawek :D :D

#683 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 21:31

malenka a Welc zaśpiewała Kocham Cię życie - Edyty Gepper

tak postanoiwła ,ze zaspiewa cos wesolego :-/

trzeba przyznać, że głos to ona ma!!!

nie ona jedna , głos to nie wszystko, trzeba jeszcze umiec spiewc, wyrazać emocje itp.

Apart fundował nagrodę, to nie patrzyła na talent, tylko na to, że była seksowna i ładnie wyglądała, wiec może tak jakby reprezentować Apart

miałam podobne odczucia.
mam nadzieje ze panowie, którzy byli w pierwszej trójce odniosa sukces.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#684 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 23:00

ja szczerze mówiąc nie mogłam znieśc tego że ta mała wygrała :/ :/ mamusia pocieszona bo sobie dom wybuduje za kase... wrrr :[
leżałam z butelką szampana ... aż z nerwów wypiłam całego i nie mogłam tego pojąc... psychiczne zachowanie tak wiem... no ale to skandal :/ nie potrafią docenic ludzi którzy na prawde coś potrafią ... mała ma głos to fakt ale wybierała takie piosenki jak ta kulawik żeby tylko chwyciły za serca ... i wiadomo że coś tym zdziała :/

porażka porażka porażka... żałosne... :/

#685 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 09:59

leżałam z butelką szampana ... aż z nerwów wypiłam całego i nie mogłam tego pojąc... psychiczne zachowanie tak wiem... no ale to skandal nie potrafią docenic ludzi którzy na prawde coś potrafią

według mnie przesadzasz.

OWszem , byłam za wygrana zupełnie innej osoby.
Też nie jestem zadowolona z wyboru.
Ale nie uważam aby to był skandal , porażka. W takich kategoriach tego nie rozpatruje.

Poza tym...może być tak że Kamil i reszta sie wybija a Madzi nie wyjdzie.
Wygrana to nie wszystko.

Ciekawe czy bedzie kolejna Edycja i kiedy ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#686 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 11:14

Olenka napisał/a:
malenka a Welc zaśpiewała Kocham Cię życie - Edyty Gepper
tak postanowiła ,ze zaspiewa cos wesolego

aha no tak wesoła piosenka...
boże czy ona nie rozumie, że Geppert śpiewa piosenki dla dojrzałych kobiet, które już wiele w swoim życiu przeżyły?"Kocham cię życie" to jest piosenka śpiewana przez łzy, że mimo tych wszystkich cierpień jakie się przeszło i tak się je kocha... ale dziewczynka usłyszała "kocham cię życie" i uznało, że piosenka super radosna...
Tak samo trywialnie brzmiała śpiewając "Dżem" "Do kołyski", nie wiedząc po pierwsze, że tej piosenki Rysio nie śpiewał, po drugie, że jest ona rozmową ojca z synkiem leżącym w kołysce, dlatego taki tytuł... udowodniła mi tym samym, że kompletnie nie ma pojęcia o czym śpiewa.... ktoś jej coś wciśnie a ona to wykonuje...
Ja powiem tak: jak ja zobaczyłam ją mówiącą o tych skrzypcach to mi od razu Janko Muzykant do głowy przyszedł :P i to jest takie oddziaływanie na psychike małej biednej dziewczynki...

Madzi nie wyjdzie.

raczej jej nie wyjdzie. Raz nie, że nie jest psychicznie przygotowana, dwa co ona by śpiewała?? Jaką płytę nagrała?? "Rozpłacz się ze mną?" i ona ze skrzypcami na okładce?... może chociaż mamusia pozwoli część pieniążków wydać jej na kształcenie głosu, to w przyszłości coś zdziała. <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#687 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 12:34

według mnie przesadzasz.

lekkie sprostowanie upiłam 3 łyki szampana :P z tym że całego wypiła, to przesadziłam bo całego to na pol z miskiem wypilam.
a tak poza tym no to denerwujace jest to ze ludzie wybieraja bo piosenki chwytały Za serce...

#688 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 13:05

Mi jest wszystko jedno kto wygrał w tej edycji, bo nie miałam swojego faworyta. Za dużo śpiewających ludzi, chyba przydałaby się nowa edycja Idola, żeby mogli gdzieś się pokazać. Ja rozumiem, że to też talent, ale program robi się nudny, gdy w finale jest zdecydowana większość śpiewających. "Me, myself and I" to inna bajka, chociaż trochę powiewu oryginalności, a tak to trochę nuda.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#689 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 14:30

Za dużo śpiewających ludzi, chyba przydałaby się nowa edycja Idola

Nie wiem czy zwróciłyście uwagę właśnie, ze na końcu wspomnieli, ze od stycznia ruszają castingi do programu dla śpiewających osób ;-)

Ehhh wsiadłyście na to dziecko... To teraz ręka do góry- która glosowała na swego faworyta? Czy teraz tak psioczycie, ale tak naprawdę zostawiłyście los własnemu biegowi? :-P

#690 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 17:24

ja wyslalam.... :mrgreen:
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#691 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 17:30

bardzo nie podobał mi się występ tej dwójki (chyba Ani i Jacka), byli zbyt pewni siebie, nie spodziewali się, że coś im się nie uda ;-)

nawet cieszę się, że ta mała wygrała... piękny głos, chociaż jej wygranie, trochę przysłużyło współczucie widzów ;-)
nie mogę już się doczekać płyty Bednarka, kiedy pojawi się w sklepach na pewno kupię :mrgreen:

#692 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 17:36

lovely, rozgrzeszona :lol:

bardzo nie podobał mi się występ tej dwójki (chyba Ani i Jacka), byli zbyt pewni siebie, nie spodziewali się, że coś im się nie uda

A mi się ich występ bardzo podobał, mimo incydentu, który im się przytrafił. A wiesz- przy takiej akrobatyce, to jakby mieli zakładać, że coś im się nie uda, przed każdym występem powinni wzywać na zapas karetkę ;-)

#693 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 17:40

bardzo nie podobał mi się występ tej dwójki (chyba Ani i Jacka)

dlatego,że to było takie oklepane,wręcz nieciekawe,nic zaskakującego.No może ta pomylka,której u mistrzów nie powinno być.

#694 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 17:41

A mi się ich występ bardzo podobał, mimo incydentu, który im się przytrafił. A wiesz- przy takiej akrobatyce, to jakby mieli zakładać, że coś im się nie uda, przed każdym występem powinni wzywać na zapas karetkę ;-)

ja nie mówię, że nie szanuję ich talentu, bo ja sama bym się bała :lol:
ale chyba powinni coś uzgodnić, bo jakby coś się nie udało, to mieliby by jakiś inny układ ;-)
a nie, że stoją i nie wiedzą co dalej

#695 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 17:47

ale chyba powinni coś uzgodnić, bo jakby coś się nie udało, to mieliby by jakiś inny układ ;-)
a nie, że stoją i nie wiedzą co dalej

Etinietiette, to był ogromny, przeogromny STRES. Sądzę, że gdyby nawet mieli i 10 innych układów na wszelki wypadek, to w tamtej chwili, kiedy coś nie wyszło, i tak żadnego z nich nie umieli by powtórzyć... A oni wiedzieli co dalej, mogli zacząć w dowolnym momencie i w końcu wbili się w układ- po prostu Ania, tak zestresowała się pomyłką, ze chciała się poddać- tyle.

#696 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 18:09

to było takie oklepane,wręcz nieciekawe,nic zaskakującego

a co, mieli tym razem zaśpiewać, żeby zaskoczyć? Inny układ, muzyka, stroje, co jeszcze mieli by zrobić innego, żeby było ciekawiej <bezradny></span>

No może ta pomylka,której u mistrzów nie powinno być.

no bez przesady, wszystko wszystkim się może zdarzyć, wcześniej byli na mistrzostwach, dziwię się, że dali radę zapewne po tylu próbach dowlec się do studnia, to co robią to jednak nie jest stanie w miejscu tylko sporo wysiłku fizycznego, refleks, siła :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#697 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 18:15

Nie wiem czy zwróciłyście uwagę właśnie, ze na końcu wspomnieli, ze od stycznia ruszają castingi do programu dla śpiewających osób ;-)

Właśnie nie, ale dopiero co czytałam o tym na wp.pl ;-) program ma się nazywać X factor i za granicą cieszył się ogromną popularnością. No tak, tylko oni mieli w składzie jury same gwiazdy - Cheryl Cole, Katy Perry czy Sharon Osbourne, a u nas... dadzą płaczliwą Edzię? :lol: fajnie jakby Kuba Wojewódzki się załapał, ubarwia swoimi tekstami każdy program :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#698 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 18:21

fajnie jakby Kuba Wojewódzki się załapał,

Ponoć ma być Wojewódzki i Kukulska ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#699 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 18:42

Wojewódzki

ten to w każdym programie chyba już będzie jurorem :P No ale ma te fajne cięte riposty, więc się nadaje ;-) Chylińska by się bardziej do tego x factor nadawała... ;-)

której u mistrzów nie powinno być.

nie myli się tylko ten kto nie żyje lub nic nie robi.
Każdy wielki artysta ma na koncie pomyłki, nie ma w tym nic złego, każdy jest tylko człowiekiem. Ważne, że się nie poddali i kontynuowali występ. Krytykować ich każdy potrafi, ale większość pewno stanęłaby na scenie i się popłakała.... np Welc :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#700 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 18:49

hehe. Znalazłam przed chwilką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dołączona grafika