Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#721 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 14:41

malenka napisał/a:
I kto faktycznie wygrał??

hehehe mamusia się załamie Welcowej bo pewnie zaczęła już dom stawiac :D :D

Ja przepraszam, ale to się już niesmaczne wręcz robi :roll: Ja tam w tym nic śmiesznego nie widzę :roll:

Ja myślę, ze jeśli nawet się okaże, że głosowanie było przekłamane, to jednak nic TVN nie zrobi.

Co do tego, że jak to możliwe, że ostatnia dziewczynka wygrała, mimo, ze było najmniej czasu na głosowanie i jak to możliwe- tu działa zwykła psychologia. Zwróćcie uwagę, ze w większości półfinałów tak się działo, ze ostatni byli pierwszymi ;-) Po prostu najlepiej pamięta się ten ostatni występ. Jeśli ktoś ma faworyta to na niego zagłosuje, jeśli nie i w ostatnim momencie sobie przypomni o nagrodzie jaką może wygrać, to wyśle sms-a na jeden z ostatnich występów. Albo czasem człowiek myśli- ten Bednarek to genialnie zaśpiewał, potem na niego głos oddam i zapomina o nim, bo taka mała dziewczynka ładnie zaśpiewała.

Ta sytuacja jednak wypisz wymaluj przypomina mi sytuację z poprzednich wyborów prezydenckich- Kaczyński beee, nikt na niego nie głosował a jednak Prezydentem został- CZaRY :lol:

#722 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 15:06

tilia to nie tvn daje kase , tym razem to była firma soraya. ale gdyby sie okazało, ze cos jest nie tak , to wtedy powinien tvn wyskoczyc z kasy :)
olenka , w necie to glownie mlode osoby glosuja w takis sondach , a widownia tego programu wyglada troche inaczej , wiec jak cenionka pisała, to jest niereprezentatywne.

Ta sytuacja jednak wypisz wymaluj przypomina mi sytuację z poprzednich wyborów prezydenckich- Kaczyński beee, nikt na niego nie głosował a jednak Prezydentem został- CZaRY

pis podobnie jak sld ma tak zwany "ukryty elektorat" - ludzie nie przyznaja sie, ze na nich glosuja.
emeryci nic nie mowia , tylko oddaja głos , a mlodzi duzo mowia, ale nie zawsze glosuja.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#723 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 19:36

to wtedy powinien tvn wyskoczyc z kasy :)

jeżeli już to plus. przecież to nie była wina tvn-u, tylko operatora telefonii komórkowej :roll:

krówka, "żart" był... niesmaczny... widziałaś zdjęcia domu w którym ta dziewczyna mieszka? Po zobaczeniu zdjęć tej "chałupy" nie mam jej za złe tego, że głośno mówiła o tym, że za pieniądze chce dom stawiać. nie każdemu w życiu się powodzi. widać niektórzy mają dość przyziemne marzenia mieszkania w ładnym domu.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#724 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 06:33

ten program to nie fundacja rozdająca kasę biednym...
Kasa miała iść na rozwijanie talentu. O Bednarku byśmy usłyszeli.
A o tej małej? Wiemy tyle, że buduje dom.
według mnie to nie sprawiedliwe, że ona wygrała.
I mam nadzieję, że tak się okaże

#725 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 09:04

O Bednarku i tak zapewne usłyszymy. Chłopak nagrał płytę, koncertuje, więc spokojnie, tak szybko nie da o sobie zapomnieć ;)

#726 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 09:30

Ja przepraszam, ale to się już niesmaczne wręcz robi Ja tam w tym nic śmiesznego nie widzę

dokładnie.

Owszem...kibicowałam komuś innemu .
Ale uważam że Magda ma dobry i głos i jak czytam " beztalencie" to mnie trafia ..

Po prostu najlepiej pamięta się ten ostatni występ

szczegolnie taki tkliwy :) bo taka prawda.

Nie wiem...mnie to AŻ tak nie meczy że ona wygrała . . :roll:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#727 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 14:16

Kasa miała iść na rozwijanie talentu.

a gdzie tak jest napisane? każdy przeznacza pieniądze z wygranej na co tylko zechce.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#728 eva.biedrona87

eva.biedrona87
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 18:57

dokładnie - wygrała bo ludzie na nią głosowali i tyle !!! a co w tym złego jeśli mała spełni swoje marzenia np o swoim własnym pokoju... czy to ąz tak wiele... a poza tym o ile rodzice są fair to na pewno pieniądze też przeznaczą na rozwój jej talentu ...

#729 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 21:36

jutro u kuby wojewódzkiego będzie Bednarek :mrgreen: :-P :-D :-D
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#730 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 15:46

a ostatnio gral u kuby ten chlopak na harmonijce.

#731 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 08 grudnia 2010 - 19:13

O Bednarku byśmy usłyszeli.

I tak o nim już słychać ;-)

jutro u kuby wojewódzkiego będzie Bednarek

Był :-P wypadł wg mnie naturalnie i fajnie

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#732 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 grudnia 2010 - 19:17

Był wypadł wg mnie naturalnie i fajnie

o tak , wydaje se byc poukladanym i woda w glowe mu jeszcze nie uderzyła < moze zioło <biglol></span> > a u majewskiego w poniedzielek była ta mala , nie wiedzialam , ze to program domowe przedszkole :mrgreen:

#733 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 kwietnia 2011 - 21:41

Tak mi się przypomniało i odświeżam temacik :lol:
Co sądzicie o powstawaniu 4 edycji? Od kwietnia podobno ruszyły castingi i na jesień znowu zawita Mam Talent.
Lubię ten program (poza finałami :lol: ) ale w sumie, co nas czeka odkrywczego w 4 już edycji? ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#734 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 kwietnia 2011 - 21:45

co nas czeka odkrywczego w 4 już edycji? ;-)

Słyszałam, że zamiast Foremniaczki ma być Górniak ;-)
Nie wiem ile w tym prawdy.

Ale szczerze... wolałabym chyba każdego na miejscu Foremniak, bo strasznie mnie drażni :lol: :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#735 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 kwietnia 2011 - 23:28

Ja słyszałam,że ma nie być Wojewódzkiego :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#736 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 11 kwietnia 2011 - 07:05

Ja słyszałam,że ma nie być Wojewódzkiego :-P

No to tu już lipa by była... ona się bardzo tam nadaje i super się sprawdzał.

Ja w sumie bym chciała 4 edycję, ale tylko jeśli finał nie byłby taki jak ostatnio, czyli praktycznie sami śpiewający.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#737 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 18:28

Ja słyszałam,że ma nie być Wojewódzkiego

no ja słyszałam, ze wybrał x factor i tu go nie bedzie, slyszałam, ze mogłby go Kozyra zastapic.
ja uwielbiam ten program ze wzgledu na holownie , ale kube tez bardzo lubie, on to całe jury spinał w całosc, potrafił byc ostry, a zarazem zabawny ;-)
nie rozumiem poco sa te preselekcje <bezradny></span> , zeby oszolomy nie pokazywaly sie przed jury i tak czasem ich w tv pokazuja.

#738 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 18:32

nie rozumiem poco sa te preselekcje

To raczej nie o oszołomów chodzi, co po prostu o ilość osób, które zgłaszają się na każdy casting. Jakoś zimą widziałam mega kolejkę w Szczecinie na casting do Must be the music. Nigdy w życiu nie widziałam większej, a spora część ludzi i tak była już zapewne w środku. Gdyby mieli stawać od razu przed jedną komisją, trwałoby to spokojnie kilka dni ;-)

#739 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 18:39

To raczej nie o oszołomów chodzi, co po prostu o ilość osób, które zgłaszają się na każdy casting

wiem, tylko ktos tam powie, ze moga na casting przyjsc aby potem usłysec , ze są słabi , strasznie duzo tych etapów, tych niepewnosci, czy jest sie w programie , czy nie.

#740 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 14 kwietnia 2011 - 16:53

slyszałam, ze mogłby go Kozyra zastapic

Widziałam gościa tylko kilka razy w życiu, no i niby nie powinnam nic do niego mieć, ale no jakoś go nie trawię...