Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#521 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 października 2010 - 15:09

Jeśli kolejne odcinki mają być tak "interesujące" to znaczy,że talenty nam się wyczerpały i 4 edycji nie będzie :-P

A zostal tylko jeden odcinek castingowy - w Warszawie znów ;-) I pewnie też szalu już nie bedzie ;-) ;-)

A teraz jeszcze przypomniał mi się koleś co udawał Chylińską. Myślałam,że zrobi niezłe show,a tutaj playback :roll:

Taaa, też myślałam, że bedzie się z czego pośmiać, a tu ... klapa ! Nuuuuda ;-) Ale wyglądał(a) fajnie :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#522 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 03 października 2010 - 19:50

Odcinek bez rewelacji <bezradny></span> Najlepszym talentem wykazała się moim zdaniem ta dziewczynka z Białorusi- pokazała coś innego i robiła ogromne wrażenie. Jak bym miała wybrać między nią, a tą dziewczynką z któregoś z poprzednich odcinków (ta co jej siostra była we wcześniejszej edycji :lol: ) to wybrałabym właśnie Białorusinkę ;-)

Jestem delikatnie zszokowana, że taka pani Jadzia przedostała się dalej

ja również, dla mnie nie zrobiła nic szczególnego, ale te jej teksty i jury do tego- łzy ze śmiechu leciały mi po policzkach :lol: :lol: :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#523 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 października 2010 - 21:21

Ja rozumiem, że jury się może świetnie bawić, ja nie każe im sztucznie i twardo prowadzić rozmowy, ale sceny "ja ją kocham" (formeniaczka), więc przechodzi są dla mnie strasznie niesprawiedliwe... Przecież ona tego wzoru się mogła nauczyć przez dwa dni i co mi wielce pokazała? Nie wiem, czy kojarzycie tę dziewczynę z ukraińskiej edycji "Mam talent", która "malowała" na piachu - to było coś, sztuka, dosłownie sztuka... więc takie nabazgranie kwiatka i ślaczków? Dla mnie żenada <bezradny></span>

#524 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 października 2010 - 06:50

Babeczka od piasku - nic specjalnego.

Także tak uważam.Moim zdaniem ,to żaden talent.Każdy może się nauczyć tworzyć takie wzory z piachu.A tak w ogóle to nie szkodzi ,że dostała się do finału i tak dalej nie przejdzie.Bo cóż nowego może pokazać.Największe szanse maja pewnie ludzie utalentowani muzycznie i sprawni fizycznie jak ta dziewczynka z Białorusi.

#525 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 października 2010 - 08:18

A teraz jeszcze przypomniał mi się koleś co udawał Chylińską. Myślałam,że zrobi niezłe show,a tutaj playback :roll:

a ta, myślałam że padne ze śmiechu jak go zobaczyłam <umieraam></span>
od razu mi się skojarzył ten super sobowtór dody :lol:
no ale gdyby koleś zaśpiewał to może by ciekawiej było ;-)

ale sceny "ja ją kocham" (formeniaczka), więc przechodzi są dla mnie strasznie niesprawiedliwe..

Foremniakowa w ogóle zachowuje się idiotycznie w tym programie :roll:
Chylińska i Kuba mają swój styl grania w tym programie i wszystko co robią jest takie naturalne a u niej wszystko wychodzi sztucznie i ona sama jakby do końca nie wiedziała jak i kogo ma grać. :roll:

#526 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 października 2010 - 08:29

Też tak to odebrałam.Wojewódzki i Chylińska mają swój styl,są naturalni,są sobą.A pani Foremniak,jest taka sztuczna,próbuje być luzaczką by dorównać pozostałym w jury.A to wygląda śmiesznie.

#527 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 04 października 2010 - 10:18

mloda napisał/a:

Też tak to odebrałam.Wojewódzki i Chylińska mają swój styl,są naturalni,są sobą.A pani Foremniak,jest taka sztuczna,próbuje być luzaczką by dorównać pozostałym w jury.A to wygląda śmiesznie.

Jak dla mnie to ona nawet nie udaje jakiejś "roli", tylko pokazuje zupełny bark osobowości na siłę stara się być po prostu tak barwną postacią jak Wojewódzki czy Chylińska, ale jej to nie wychodzi <bezradny></span> Bo dajcie spokój, ale teksty w stylu "Lubię mięęęssso, kreeew" są dla mnie co najmniej kiczowate :roll:

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#528 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 października 2010 - 12:54

Bo dajcie spokój, ale teksty w stylu "Lubię mięęęssso, kreeew" są dla mnie co najmniej kiczowate

lubie Foremniak choc najmniej z całego jury.
Ale fakt te teksty są irytujace.
Najfajniejsza jest Aga , taka ..naturalna, nie udaje, bez fałszu, nie robi z siebie gwiazdy.
No i...teksty Kubusia sa super. :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#529 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 października 2010 - 20:39

Mój ulubieniec ostatnio-odcinkowy :P W repertuarze nie "mam-talentowym" za to w wyrąbiaszczym kapeluszu :mrgreen: jak poszperacie po yt, znajdziecie duużo więcej filmików z tym obywatelem. kocham ludzi z pasją ;-) :mrgreen:

i z mam talent:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#530 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 października 2010 - 09:35

Gienek był swietny:) - według mnie
do tego chyba najbardziej wyluzowany ze wszystkich uczestników do tej pory.

[ Dodano: 2010-10-10, 09:17 ]
We wczorajszym programie podobała mi sie ta ruda KAsia Brzostek - fajny głosik , no i włosy bajka :mrgreen:
oraz PAweł Ostrovsky też fajny glos.
I chyba tyle....jakos ten odcinek nie powalił mnie.. taki sobie.

#531 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 10 października 2010 - 18:53

mi sie nic nie podobalo z wczorajszego odcinka
nikt mnie nie zachwycil <bezradny></span>

ale kasia miala booooooooskie wlosy :mrgreen:
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#532 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 października 2010 - 18:54

mi sie nic nie podobalo z wczorajszego odcinka

Mi jedynie występ 4 stepujących "więźniów" :-)

nikt mnie nie zachwycil <bezradny></span>

ale jeśli mowa o zachwytach to mnie też nikt nie powalił <bezradny></span> marna ta edycja :-/

#533 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 października 2010 - 19:08

Mi jedynie występ 4 stepujących "więźniów" :-)

oni ciekawie się zaprezentowali i jeszcze w miarę podobał mi się ten koleś od sznurków :lol: miał gadanego :-D

Nawet teksty jury nie umiliły zbytnio tym razem odcinka :-P
Zobaczymy jak się teraz potoczy program- ciekawi mnie kto przejdzie do następnego etapu
<hmm></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#534 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 października 2010 - 21:18

mnie sie podobala ta ostatnia spiewajaca German, malo kiedy zdarza sie taletn wokalny w tym wieku w tym programie, a ta co spiewala c.dion to mialam wrazenie zie sie popisuje a nie spiewa, tam bylo wiecej ozdobnikow niz czystego spiewu <bezradny></span>
160 osobom powiedzieli tak a nie wiem czy pokazali polowe , odcinkow bylo chyba 6 , w kazdym maksymalnie 10 na tak pokazuja , wiec to nawet nie polowa, i na pewno w finale nie bedzie nikogo , kogo w odcinkach nie pokazali. jestem ciekawa kogo odrzuca.
we wczorajszym odcinku to mnie wybitnie foremniak draznili, nic jej sie nie podobalo.
facet od kwiatow mial talent, ale wiem ze to nie program dla niego , ale mysle mogly niezle zarabiac ozdabianiem stolow na imprezach :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#535 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 października 2010 - 07:46

mnie sie podobala ta ostatnia spiewajaca German, malo kiedy zdarza sie taletn wokalny w tym wieku

Mam identyczne zdanie.Po za tym odcinek tego programu był strasznie nudny ,jak dla mnie.Nic ,co by wciągało.Chwilami wręcz usypiający.

#536 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 11 października 2010 - 09:49

mialam wrazenie zie sie popisuje a nie spiewa, tam bylo wiecej ozdobnikow niz czystego spiewu

I właśnie to mnie najbardziej denerwuje. Przyjmują każdą dziewczynę, która potrafi krzyczeć w rytm muzyki, a większość z nich niczego poza tym sobą nie reprezentują - takie szare myszki bez osobowości. Osobiście o wiele bardziej wolę osobę, która nie ma aż tak szerokiej skali głosu i która nawet sepleni, ale ma jakiś ciekawy repertuar no i to "coś" w sobie.

#537 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 października 2010 - 10:09

Dla mnie koleś który zaśpiewał Dawida Bowiego był genialny!! Super głos!! I rudowłosa dziewczyna. Oboje mają w sobie to coś, mimo, że są skromnymi osobami.
Tylko szkoda, że "Mam talent" zamieniło się w "Idola".... w zagranicznych edycjach było pełno różnych osobowości, posiadających nieprzeciętne talenty, a tutaj wszyscy śpiewają zero jakiejś kreatywności w innym kierunku <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#538 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 11 października 2010 - 12:11

we wczorajszym odcinku to mnie wybitnie foremniak draznili, nic jej sie nie podobalo

kaprysna gwiazdka, ot.

facet od kwiatow mial talent, ale wiem ze to nie program dla niego , ale mysle mogly niezle zarabiac ozdabianiem stolow na imprezach

dobry był, rozbawiła mnie tez kobieta z balonami - fajna sprawa dla dzieci.

Dla mnie koleś który zaśpiewał Dawida Bowiego był genialny

chyba najlepszy w tym odcinku

który jakby nie patrzeć - był nudnawy z lekka.

#539 Anika

Anika
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 11 października 2010 - 12:45

A mnie nikt nie urzekł, no chyba ze ten gostek co rzeźbił w warzywach i owocach :-)

#540 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 października 2010 - 20:53

o tak kobietka od balonow byla fajna , i fajnie potrafila sprzedac swój talent.
ja mam nadzieje , ze nie zniszcza nikomu wystepu , jak tej jednej dziewczynie spiewajacej w poprzedniej edycji.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko